خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کلوچه فومن

خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
904
تاریخ عضویت:
Dec 2011
مدال ها

اعتبار: 1,440


محل سکونت : کرج
ارسال: #1
Package_favorite  کلوچه فومن
[عکس: 20130212141325_534953_537998846233572_1318089812_n.jpg]

مواد لازم :

1 کیلو گرم آرد

220 گرم روغن جامد ذوب شده

200 میلی لیتر آب ولرم

200 میلیلیتر ماست

185 گرم شکر

5 عدد تخم مرغ

2/1 قاشق چایخوری نمک

1 قاشق سوپخوری مخمر

8/1 قاشق چایخوری وانیل

1 قاشق ماست خوری بکینگ پودر

مواد داخل کلوچه :

3 پیمانه گردو پودر شده

1 عدد جوز هندی

1 قاشق چایخوری دارچین

400 گرم پودر شکر

طرز تهیه :
ابتدا مخمر و 1 قاشق غذا خوری شکر و آب را مخلوط کرده و به مدت 10 دقیقه به آن استراحت می دهیم سپس در ظرفی روغن و ماست و 4 عدد از تخم مرغها را همراه وانیل و شکر کاملا مخلوط کرده و مخمر عمل آمده را به مواد اضافه کرده وسپس بکینگ پودر را همراه نمک به آرد اضافه می کنیم و کم کم آن را به مواد اضافه می کنیم تا خمیر صاف و یکدستی بدست آید سپس خمیر را به مدت 2 ساعت استراحت می دهیم . در ظرف دیگری تمام مواد میانی کلوچه را مخلوط کرده و از خمیر مقداری بر داشته وآن را در دست پهن کرده و از مواد درون آن قرار داده و اطراف خمیر را همانند بقچه می بندیم و آن را با وردنه پهن می کنیم (خیلی نازک) و روی آن را با مهر شکل دار می کنیم و در فر که کف آن ظرف آب – جوش قرار داده ایم به مدت 30 دقیقه در دمای 180 سانتی گراد قرار می دهیم (لازم به ذکر است روی کلوچه را با برس به زرده تخم مرغ زده شده و دانه های کنجد و یا خرفه آغشته کرده و در فر قرار می دهیم
12-02-2013, 04:44 PM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
554
تاریخ عضویت:
Apr 2012
مدال ها

اعتبار: 2,085


محل سکونت : ساکن تهران هستم
ارسال: #2
RE: کلوچه فومن
خانوما اینم کلوچه من با کمک ساداتDash2Dash2Dash2cryingدیگه بقیشو حدث بزنیدخیلی خوشمزه بود ولی ظاهرش مثل کلوچه تهران شد تا فومن lafYum2
[عکس: 20130527175301_Photo-0004-as-Smart-Object-1.jpg]
[عکس: 20130527175346_Photo-0005-as-Smart-Object-1.jpg]
27-05-2013, 07:24 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,166
تاریخ عضویت:
Jun 2013
مدال ها

اعتبار: 6,438


محل سکونت : فومن
ارسال: #3
دیدنی های استان گیلان
کلوچه فومنی
من این کلوچه رو با دستور یکی از کلوچه پزی های اینجا پختم سخت بود چون اونا با مقدار خیلی زیاد می پزن وبیشتر چیزها رو چشمی میریزن بهر حال پختم خوب بود ولی بازم مثل مال اونا نشدhih
[عکس: 20131029194506_IMG_5279.jpg]
(آخرین تغییر در ارسال: 30-10-2013, 11:31 PM توسط mozhgan57.)
29-10-2013, 07:50 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,166
تاریخ عضویت:
Jun 2013
مدال ها

اعتبار: 6,438


محل سکونت : فومن
ارسال: #4
RE: کلوچه فومن
دوباره کلوچه درست کردم ایندفعه بهتر شد با این دستور درستش کردم
مواد لازم برا خمیر کلوچه:
ارد 2 لیوان
روغن جامد 70 گرم
خمیر مایه نصف ق چ
بکینگ پودر نصف ق چ
نمک میوه یا نمک معمولی یک چهارم ق چ
شکر یک سوم لیوان
اب به مقدار لازم که برا این مواد تقریبا یک دوم پیمانه استفاده کردم
مواد میانی کلوچه:
گردو خورد شده پودر بشه بهتره
هل
جوز
دارچین
روغن حیوانی
روغن جامد ارد وشکر
این مواد باید شکل یه خمیر در بییاد میزان اون رو بهم نگفتن چون اینا چشمی میریزن ولی گردو اگه بیشتر باشه خوشمزه تر میشه ادویه هارو هم که نباید زیاد بریزین شکر رو هم به میزان شیرینی که دوست دارین بریزین اردو روغن رو هم مقداری بریزین که موادتون خمیری بشه
طرز تهیه خمیر:
برای تهیه خمیر اول ارد رو بریزین داخل یه ظرف روش خمیر مایه بعد بکینگ پودر بعد شکر رو بریزین بعد روغن رو بریزین روش با دست ورز بدین بعد اب رو کم کم اضافه کنید خمیر شما نباید به دست بچسبه و وقتی از خمیر برمیدارین نباید کش بییاد باید کنده بشه خمیر رو خوب ورز بدین یا 100 بار از بالا توی ظرف پرت کنید من این کار رو کردم بعد خمیر رو 20 تا 30 دقیقه استراحت بدین بعد یه چونه از خمیر بردارین و روی سطح کار پهن کنید بعد از مواد میانی به اندازه یه گردو داخلش بذارید و خمیر رو به طرف بالا جمع کنید واضافه خمیر رو جدا کنید بعد دوباره روی سطح به اندازه کلوچه پهن کنید مهر کلوچه فومن باید حتما باشه تا خمیر و مواد میانی رو منسجم کنه من خودم مهر نداشتم شما می تونید با یه سنگ روی خمیر بزنید و بعد با غالب دایره قالب بزنیدو وسط کلوچه رو با چاقو سه تا برش کوچیک بزنید تا پف نکنه وروش رو تخم مرغ زده شده با کمی زعفران بمالید و روش یه مقدار خاک شیر بریزین وتوی سینی فر که لازم نیست کفش رو چرب کنید بزارید یا توی سینی کاغذ روغنی هم میتونید بندازین دمای فرتون 240 درجه سانتی گراد طبقه بالای فر در حین پخت می تونید در فر رو باز کند تا کلوچه ها پف نکنند و هر وقت زیز کلوچه ها پخت گریل رو روشن کنید تا روشون هم طلایی بشه
[عکس: 20131030221229_IMG_5285.jpg]
اینجا همیشه با مقدار خیلی زیاد درست میکنند و اصولا رموز کارشون رو هم نمیگن ولی وقتی دسترسی به کلوچه های خوشمزه اینجا ندارید بد نیست امتحان کنید
30-10-2013, 11:03 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #5
RE: کلوچه فومن
با دستور مژگان عزیزم که یه دنیا ممنونم
خیلی عالی بود
من توی مواد داخلیش یه کوچولو گلاب هم ریختم
مواد رو دوبرابر کردم و 13 تا کلوچه بدست اومد

[عکس: 20140410131121_DSC_0224.jpg]

[عکس: 20140410131345_DSC_0227.jpg]

[عکس: 20140410131420_DSC_0230.jpg]
10-04-2014, 12:14 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #6
RE: کلوچه فومن
معرکه س
با کره محلی درستش کردم عااالی شد
باز هم با دوبرابر مواد
این دفعه کوچیکتر و یکدست درست کردم 16 تا شد
مرسی مژگان عزیز(1782)

[عکس: 20140501110250_DSC_0007.jpg]
01-05-2014, 10:03 AM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد