تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کلوچه ویژه Erzurum
#1
[عکس: 97275.jpg]

مواد لازم برای مواد میانی:
کره 150 گرم
ارد 2 لیوان

مواد لازم برای خمیر:
شیر 2 لیوان
کره نصف لیوان
روغن مایع نصف لیوان
خمیر مایه 1 ق غ
نمک 1 ق م
شکر 1 ق م
تخم مرغ 2 عدد ( زرده ها را برای روی نون کنار میزاریم )
ارد به اندازه کافی

کره و روغن مایع از هرکدام 250 گرم برای خمیرها


طرز تهیه مواد میانی :
کره رو ذوب میکنیم و ارد را اضافه کرده و با حرارت متوسط مدام هم میزنیم تا ارد طلایی رنگ بشه و بوی خامی ارد از بین بره .


[عکس: 97274.jpg]


طرز تهیه خمیر :
خمیر مایه را با شیر ولرم ( اب هم میتونین استفاده کنین ) مخلوط کرده و صبر میکنیم تا عمل بیاد .
همه مواد به جز ارد را اضافه کرده هم میزنیم.
ارد را کم کم اضافه کرده و ورز میدیم تا خمیری نرم بدست بیاریم .
خمیر را10 دقیقه ورز میدیم و بعد به اندازه یک تخم مرغ از خمیر برداشته و چونه میکنیم . روی خمیر را با دستمال نمداری پوشونده و 15 دقیقه بهش استراحت میدیم .


[عکس: 97273.jpg]


[عکس: 97272.jpg]


کره و روغن مایعی رو که برای خمیر در نظر گرفته بودیم با هم مخلوط کرده و داغ میکنیم .
خمیر را تا جایی که امکان داره با کمک ارد نازک باز میکنیم .


بعد مخلوط کره و روغن با برس روی خمیر زده و ارد تفت داده شده و سرد شده مون رو میپاشیم .


[عکس: 97271.jpg]


مانند عکس ها خمیر را رول کرده و شکل میدیم .


[عکس: 97270.jpg]


[عکس: 97269.jpg]


[عکس: 97268.jpg]


[عکس: 97267.jpg]


زرده های تخم مرغ را باچنگال زده و روی نون ها میکشیم . (میتونیم یکی دو قطره روغن هم به زرده ها اضافه کنیم )
در فر از قبل گرم شده با 170 درجه میپزیم .


[عکس: 97266.jpg]


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }