خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کماج بابلی (کچه وزنک)

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
150
تاریخ عضویت:
Aug 2013
مدال ها

اعتبار: 114


محل سکونت : شمال
ارسال: #1
Xeyes  کماج بابلی (کچه وزنک)
مواد لازم
تخم مرغ -6عدد
ارد گندم 3 پیمانه
ارد برنج 2 الی دو نیم پیمانه
شکر 2 پیمانه
شیر یک و نیم الی دو پیمانه
بکینگ پودر یک پنس
یه مقدارم اگه دوست داشتین رنگ غذا یا زعفرون
[/color]
طرز تهیه
اول تخم مرغ ها رو باهم چند دقیقه میزنیم تا کف کنن
[عکس: 20131228111400_WP_20131226_010.jpg]

[عکس: 20131228111447_WP_20131226_012.jpg]

بعد شکر و زعفرون و شیر وبکینگ پودر و اضافه میکنیم و دوباره میزنیم
[عکس: 20131228111643_WP_20131226_015.jpg]
و در مرحله بعد کم کم ارد هارو اضافه می کنیم و باهم مخلوط میکنیم. مایعی که به دست میاد نباید خیلی سفت و یا شل باشه.اینطوری باید باشه
[عکس: 20131228111848_WP_20131226_017.jpg]
و بعدم مواد تو روغن سرخ میکنیم
[عکس: 20131228112434_WP_20131226_019.jpg]
اینم سرخ شدش
[عکس: 20131228112049_WP_20131226_020.jpg]
برش خوردش
[عکس: 20131228112357_WP_20131226_022.jpg]
خانوما مایع کماج میتونین تا چند روز تو یخچال نگهداری کنید و هر موقعی که خواستین چندتا درست کنین و گرم بخورین
[/size]
پیمانه ی من این بود[عکس: 20131228112532_WP_20131226_009.jpg]

خانوم گل ها اگه درست کردین و خوشتون اومد یه صلوات بفرستین فقط همین
28-12-2013, 11:26 AM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
4
تاریخ عضویت:
Jan 2013
مدال ها

اعتبار: 4


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: کماج بابلی (کچه وزنک)
ما همیشه از این کماجا درست میکنیم
خییییییییییییییییییییییییییییلییییییییییییییییی خوشمزه ستYum2Yum2Yum2Yum2Yum2
فقط اگه روغن خییییلی باشه بعد از سرد شدن کماج ها سنگین میشن و باندازه ی داغش خوشمزه نیستن دیگه
(1782)
28-12-2013, 06:55 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
150
تاریخ عضویت:
Aug 2013
مدال ها

اعتبار: 114


محل سکونت : شمال
ارسال: #3
RE: کماج بابلی (کچه وزنک)
دوباره دیشب که مهمون داشتیم درستیدمhih
[عکس: 20131229235249_WP_20131228_053.jpg]
29-12-2013, 11:53 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
150
تاریخ عضویت:
Aug 2013
مدال ها

اعتبار: 114


محل سکونت : شمال
ارسال: #4
RE: کماج بابلی (کچه وزنک)
(30-12-2013, 12:13 AM)فاطی 20 نوشته: خانوما اینا شیرنی هستن؟

بله دوست عزیز یه جور شیرینی سنتی واسه مازندرانه،میتونید بعد از شام یا صبحانه یا عصرونه درست کنید و گرم میل کنید،گرمش خیلی خوشمزه تره،میتونید به تعداد بپزید و بقیه مایع رو بذارید یخچال دوباره هر وقت خواستی درست کنی و داغ میل کنی،حدودا تا سه چهار روز تو پایین یخچال قابل نگهداریه نه تو فریز، توضیح کامل دادماااااا:)
30-12-2013, 01:37 AM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
150
تاریخ عضویت:
Aug 2013
مدال ها

اعتبار: 114


محل سکونت : شمال
ارسال: #5
RE: کماج بابلی (کچه وزنک)
[عکس: 20150524224744_WP_20150518_007.jpg]

[عکس: 20150524224836_WP_20150518_006.jpg]
24-05-2015, 09:48 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد