تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کماج بابلی (کچه وزنک)
#1
Xeyes 
مواد لازم
تخم مرغ -6عدد
ارد گندم 3 پیمانه
ارد برنج 2 الی دو نیم پیمانه
شکر 2 پیمانه
شیر یک و نیم الی دو پیمانه
بکینگ پودر یک پنس
یه مقدارم اگه دوست داشتین رنگ غذا یا زعفرون
[/color]
طرز تهیه
اول تخم مرغ ها رو باهم چند دقیقه میزنیم تا کف کنن
[عکس: 20131228111400_WP_20131226_010.jpg]

[عکس: 20131228111447_WP_20131226_012.jpg]

بعد شکر و زعفرون و شیر وبکینگ پودر و اضافه میکنیم و دوباره میزنیم
[عکس: 20131228111643_WP_20131226_015.jpg]
و در مرحله بعد کم کم ارد هارو اضافه می کنیم و باهم مخلوط میکنیم. مایعی که به دست میاد نباید خیلی سفت و یا شل باشه.اینطوری باید باشه
[عکس: 20131228111848_WP_20131226_017.jpg]
و بعدم مواد تو روغن سرخ میکنیم
[عکس: 20131228112434_WP_20131226_019.jpg]
اینم سرخ شدش
[عکس: 20131228112049_WP_20131226_020.jpg]
برش خوردش
[عکس: 20131228112357_WP_20131226_022.jpg]
خانوما مایع کماج میتونین تا چند روز تو یخچال نگهداری کنید و هر موقعی که خواستین چندتا درست کنین و گرم بخورین
[/size]
پیمانه ی من این بود[عکس: 20131228112532_WP_20131226_009.jpg]

خانوم گل ها اگه درست کردین و خوشتون اومد یه صلوات بفرستین فقط همین
خدایا التماست میکنم همه ی دنیایت ارزانی دیگران .انکه مال من است دنیای دیگری نباشد
_________________________________________________
[عکس: 20131116165721_hussain_by_bidemajnon__ww...4-Copy.jpg]
پاسخ }
#2
ما همیشه از این کماجا درست میکنیم
خییییییییییییییییییییییییییییلییییییییییییییییی خوشمزه ستYum2Yum2Yum2Yum2Yum2
فقط اگه روغن خییییلی باشه بعد از سرد شدن کماج ها سنگین میشن و باندازه ی داغش خوشمزه نیستن دیگه
(1782)
نگـــــــــــران رفتــــــــــــــــن ها نباشـــــــید ....
زمیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــن گــــــــــــــــرد اســــــــــــــــــت
پاسخ }
#3
دوباره دیشب که مهمون داشتیم درستیدمhih
[عکس: 20131229235249_WP_20131228_053.jpg]
خدایا التماست میکنم همه ی دنیایت ارزانی دیگران .انکه مال من است دنیای دیگری نباشد
_________________________________________________
[عکس: 20131116165721_hussain_by_bidemajnon__ww...4-Copy.jpg]
پاسخ }
#4
(۰۹-۱۰-۱۳۹۲, ۱۲:۱۳ ق.ظ)فاطی 20 نوشته:  خانوما اینا شیرنی هستن؟

بله دوست عزیز یه جور شیرینی سنتی واسه مازندرانه،میتونید بعد از شام یا صبحانه یا عصرونه درست کنید و گرم میل کنید،گرمش خیلی خوشمزه تره،میتونید به تعداد بپزید و بقیه مایع رو بذارید یخچال دوباره هر وقت خواستی درست کنی و داغ میل کنی،حدودا تا سه چهار روز تو پایین یخچال قابل نگهداریه نه تو فریز، توضیح کامل دادماااااا:)
خدایا التماست میکنم همه ی دنیایت ارزانی دیگران .انکه مال من است دنیای دیگری نباشد
_________________________________________________
[عکس: 20131116165721_hussain_by_bidemajnon__ww...4-Copy.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
[عکس: 20150524224744_WP_20150518_007.jpg]

[عکس: 20150524224836_WP_20150518_006.jpg]
خدایا التماست میکنم همه ی دنیایت ارزانی دیگران .انکه مال من است دنیای دیگری نباشد
_________________________________________________
[عکس: 20131116165721_hussain_by_bidemajnon__ww...4-Copy.jpg]
پاسخ }