• 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کماج کرمانی
#11
(۱۸-۸-۱۳۹۲, ۰۱:۲۵ عصر)آیلین2 نوشته است: [تصویر:  20131109113741_547.jpg]سلام شرمنده ایا بااین روش بیسکوییتی نمیشه
من دیروز واسه اولین بار با این دستور درستیدم خیلی خوشمزه شدYum2

آرد سهن 250 گرم
آرد گندم 250 گرم
روغن نصف پیمانه
خمیرمایه 1 ق غ
خرما 250 گرم
گردو 100 گرم
ادویه کماچ: زیره سیاه و سبز،بادیان،سیاه دونه،تخم گشنیز،هل،دارچین گل خشت و زردچوبه از هر کدوم 1 ق مربا خوری( من خودم فقط از هل و دارچین و تخم گشنیز و زردچوبه استفاده کردم)
آب :2/1 پیمانه
شیره خرما: 2/1 پیمانه

آرد سهن و آرد گندم و الک میکنیم میریزیم تو ظرف وسطشو گود میکنیم خمیر مایه و ادویه هامونو میریزیم تو همون وسط که گدش کردیم و روی همین خمیرمایه و ادویه ها آب میریزم ...angelicیکم استراحت میکنیم 5 دقیقهHanghead
حالا که زنگ تفریح تموم شدPillowfight روغنو شیره خرما رو می اضافیم و شروع میکنیم به ورز دادن (خمیرمون باید سفتتر از خمیر معمولی باشه)یه ربعی ورزش میدیم تا خمیر سفت و یکدست بشه و میزاریم تا یک ساعت بخوابهBathtime
بعد از یک ساعت خمیرو به دو نیم تقسیم میکنیم نصف بیشترشو برمیداریم واسه زیر کار با وردنه صافش میکنیم تا نیم سانت ضخامتش باشه خمیرو کاملا توی ظرفمون پهنش میکنیم یکمی هم از دیواره هاشم میپوشونیم
اینطوری
[تصویر:  20131109131523_325.jpg]

بعد خرما رو یکدست روی سطح خمیر میزاریم روشم گردوهامونو که خرد کردیم میریزیم و کمی هم هل و دارچین روش میپاچونیم
[تصویر:  20131109131623_35.jpg]

وبعد اون یکی خمیرم صافو صوف میکنیم و روش میذاریم....گوشه های خمیرو محکم میکنیم و دیواره هاشو با چاقو خط میندازیم
اینطوری
[تصویر:  20131109131913_358.jpg]

وقبل از پخت لوز میکنیمش
[تصویر:  20131109132001_32114.jpg]

حالا خمیر خسته شده یه ربع دیگ هم میخابه Mornincoffeeبعدش میره تو فر که نیم ساعت قبل روشن شده با درجه حرارت 160 به مدت نیم ساعت تا 45 دقیقه
نوش جان Flowerysmile[تصویر:  20131109132215_254.jpg]
  پاسخ


موضوعات مرتبط با این موضوع…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  کلوبیج نان(نان کماج رودسر) Galaxy 23 33,372 ۱۹-۸-۱۳۹۴, ۰۷:۴۴ عصر
آخرین ارسال: negare
Xeyes کماج بابلی (کچه وزنک) لیدی باران 4 5,924 ۳-۳-۱۳۹۴, ۰۹:۴۸ عصر
آخرین ارسال: لیدی باران
  کلمپه(شیرینی کرمانی) گل شقایق 1 2,370 ۲۲-۷-۱۳۹۲, ۰۹:۰۳ عصر
آخرین ارسال: padide 60