۵-۴-۱۳۹۱, ۰۹:۰۹ عصر
(۴-۴-۱۳۹۱, ۱۰:۱۷ عصر)شيطونك نوشته است:(۳-۴-۱۳۹۱, ۰۴:۰۷ عصر)elmira mahdavi نوشته است:(۲-۴-۱۳۹۱, ۱۰:۵۸ عصر)شيطونك نوشته است: کدوم شهری؟حالت بینیت چطوریه؟
گوشتیه؟استخونیه؟عقابیه؟
چه ترسی؟ترس نداره
از تهرانم گلم نه 4بار شکسته و فقط قسمت شکستگیم بد حتی دکتر میگه به سر بینیم دست نمیزنه میترسم بد شه
اونقدر که من تحقیق کردم و اطلاع دارم تهران دکتر عباسیان هست و دکتر بشارتی که کارشون نسبتا خوبه
ولی خب خودم هیچ کدوم از کارای دکتر بشارتیو ندیدم،از دکتر عباسیان هم چند تا کارشو دیدم که اکثرا ناراضی بودند خیلی تمیز کار نمیکنه،به علاوه این چند تایی که من دیدم هیچ کدوم سوراخ های بینیشون برابر نبود
کلا بجز دکتر خودم تاجالا کسیو ندیدم که به این تمیزی کار کنه
(۳-۴-۱۳۹۱, ۰۴:۵۸ عصر)نرگس جون حسین نوشته است: سلامالهیییی،فقط بعد 1 سال 3 ماه ؟
من 1سال و 3 ماه از عملم میگذره..
من انحراف تیغه داخلی داشتم یک مقدارم زیبایی کار کرد دکترم..
دکترم اصغر اخوان بود.میدون ونک به سمته ملاصدرا یه ساخنمان پزشکان هست اونجاست مطبش..من روز 4 رفتم حموم..فقط بعد از برداشتن آتلم دکترم چسب زد دبگه خودم زدم.اوایلش خیلی سختم بود.من هنوز اون بالای بینیم سست هست.
داروی خاصی مصرف نکردم فقط تامپون رو که برداشتم پماد دادن بزنم.اون اوایلم مسکن و آنتی هیستامین.2 هفته بود عمل کرده بودم 2 تا ضربه بد خورد به دماغم.شونه خورد دقیقا وسط دماغم.مامی اومد بقلم کنه دستش خورد خلاصه مردم
خیلی حواستون باشه.من الان که مثلا بد بخوابم وقتی بیدار میشم دماغم باد میکنه کجم میشه
اونم بخاطر دوتا ضربه؟
آبجی من اگه عوض تو بودم حتما پوست دکترمو میکندم،آدم هزینه میکنه وقت میزاره سختی میکشه که بهتر بشه
خانومی برو پیشش شاید با عمل دوم خوب بشی...:(
(۴-۴-۱۳۹۱, ۰۱:۱۷ عصر)کرشمه نوشته است: سلامآبجی بویایی ربطی به مدل بینی نداره،بستگی به کار دکترت داره
من دو سال که عمل کردم راضیم ولی خیلی طبیعی شده دوست داشتم فانتزی تر باشه
با خیال راحت برو درد اصلا نداره عوارضم بستگی به بینی داره من بینیم استخونی بود واسه همین بویاییم از بین نرفت فقط از اطاق عمل اومدی بیرون یخ بزار
اسم دکترم عباسیان بود
دقیقا همین که واقعا درست در بیاد واسم مهمه اگه میشه ادرس دکتر ها رو هم بگین مرسی
.gif)