(۲۱-۶-۱۳۹۱, ۱۲:۳۸ عصر)سماء1 نوشته است: دوست جونیا منم یه سوال دارم
وقتی رفتم پیشه دکترم خودم هی گفتم اینجوری کن اون جوری کن اون بنده خدام همونی رو که من خواستم در اورد
اما راضی نیستم نباید دخالت میکردم
8
مهر میشه یک سال که عمل کردم با توجه به این که بینیم گوشتی بودو خیلیم بد زخمم و آمپولم نزدم به نظرتون بازم بادش میخوابه؟آمپول چقدر تاثیر داره؟؟
اگر مدلشو دوستش نداشتم نهایت تا یک سالو نیم چون الان دیگه نمیتونم عمل کنم هم درسام زیاده هم دکترم زیره بار نمیره تا قبل از یک سال و نیم هم عروسیمه بهمن 
با توجه به اینکه سوراخای بینیم یه کم تا به تاست چقدر از هزینه ام رو باید دوباره بدم؟ کاش تو کاره دکتر دخالت نمیکردم
عزیز دلم من بینی ام گوشتی بود
بعد از عمل تغییری نکرده گفت بیا آمپول بزنم
ماه پیش آمپول زدم روی من تاثیری نداشت قیمتش حدود دو هزار تومان شد
تا آنجا که من تحقیق کردم روی یکسری کیسها جواب میدهد یه حالت ضد حساسیت و اگه بدنت جواب بده مکمل میشه
ولی روی من تاثیری نداشت
قانون نظام پزشکی که مسئولیت کارشو بپذیره مگه میشه زیر بار نره؟
تو فقط باید پول بیمارستان رو بپردازی اگه زیر بار نرفت می توانی اقدام قانونی بکنم
اونجا کمسیون تشکیل میدن شورای حل اختلاف با حضور تو د دکترت اگه به توافق رسیدین چه بهتر اگه نه میفرستن دادسرا
که معمولا بهتره خودت با دکترت توافق کنی چه به صورت مراجعه و چه نشد بری حل اختلاف
چون اگه به دادگاه کشیده بکشه چون مسئله زیبایی معمولا به نفع دکتر تمام میشود
مگر اینکه خیلی خراب کرده باشه که بتوانی هم هزینه را برگردانی و هم دیه رو که خیلی کم پیش می آید بیمار به حقوق قانونی اش برسه
ضمن اینکه تمامی این بالا بردن و جمع کردن و کوچک کردن جز کار های سر پایی محسوب می شود دکتر ها معمولا توی مطب با بی حسی انجام میدهند
بدون عوارض که نگرانی برای عروسیت پیش بیاید
به دکترت حتما ایمیل بزن بگو که تحقیق کردی و قوانین بدین ترتیب هست
معمولا خود دکتر ها هم دوست ندارند کیسشان به نظام پزشکی کشیده بشه
چون براشئن پرونده میشه و آبرو ریزی
امیدوارم به خواستت برسی و زیبا ترین عروس بشی