خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 2.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کنافه (Kanafeh)

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23860


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
کنافه (Kanafeh)
کنافه یه شیرینی عربی هست که با رشته مخصوص به همین اسم کنافه تهیه میشه و روشهای مختلفی داره

رشته کنافه رو میتونین از لوازم قنادی ها تهیه کنین


[تصویر:  20120918121652_384122_490291644316141_1957891013_n.jpg]

مواد لازم:
500 گرم رشته کنافه
250 گرم کره
250 گرم پنیر موزارلا یا پنیر خامه ای بی نمک

برای شربت:
1.5 فنجان شکر
1.5 فنجان آب
چند قطره آب لیمو

روش تهیه:
اول شکر و آب و لیمو رو با هم بذارین رو حرارت متوسط تا شربتتون آماده بشه و اجازه بدین کاملا خنک بشه

رشته کنافه رو با دست خوب از هم جدا و کمی خرد کنین
کره رو ذوب کنین و بریزین روی رشته ها و خوب مخلوط کنین تا همه رشته ها آغشته به کره بشن
در یک قالب گرد نیمی از رشته هارو ریخته و با دست خوب فشار بدین تا یکنواخت در همه جای قالب پهن بشه
قالب نیازی به چرب شدن نداره چون رشته ها کره ای هستن
پنیر نرم شده رو روش بریزین و صاف کنین و بقیه رشته ارو روی پنیر ریخته سطحش رو کامل با فشار دست بپوشونین
ظرف رو برای یک ساعت رد یخچال بذارین و بعد از این زمان قالب رو در فر از پیش گرم شده با دمای 160 درجه به مدت نیم ساعت بذارین و در آخر گریل فر رو روشن کنین تا روی شیرینی ها برشته بشه
5 دقیقه بعد از خروج قالب از فر شربت رو روی شیرینی بریزین و پودر پسته برای تزیین روش باشین
بعد برش زده و سرو کنین



دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۸-۶-۱۳۹۱, ۰۱:۴۸ عصر
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, Atefe joon, niloofar00, ایران دخت, Maryamho
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #2
RE: کنافه
[تصویر:  97516.JPG]

مواد لازم :
کره 125 گرم
کادایف تازه
پنیر موزارلا
گردو یا پسته برای تزیین
مواد لازم برای شربت :
شکر 1 لیوان
اب 1 لیوان
ابلیمو چند قطره
طرز تهیه :
ابتدا شربت کنافه رو اماده میکنیم . شکر و اب را روی حرارت گذاشته و میجوشنیم و قتی جوشید حرارت را کم کرده و 10 مین دیگه با حرارت کم میزاریم تا بجوشه بعد ابلیمو را اضافه کرده و از وری حرارت برمیدایرم و اجازه میدیم تا سرد بشه .
کره را ذوب میکنیم و میزاریم تا سرد بشه .


[تصویر:  97515.JPG]

کادایف رو تو پاکت خودش به ارومی گرفته و از هم جدا میکنیم تا دونه دونه بشن و به هم نچسبن .


[تصویر:  97514.JPG]

کادایف ها رو تو قابلمه ای که روغن رو داغ کردیم ریخته و هم میزنیم . میتونیم تو این مرحله کمی شیره انگور بهش اضافه کنیم تا خوشرنگتر بشه .

[تصویر:  97513.JPG]


نصف کادایف رو تو ماهی تابه ریخته و با دست صاف میکنیم . پنیر موزارلا تازه رو تکه تکه کرده و روی کادایف میچینیم .

[تصویر:  97512.JPG]


[تصویر:  97511.JPG]

بقیه کادایف رو روی پنیر میریزیم طوری که اصلا پنیر دیده نشه و با دست فشار میدیم ( برای اینکه فضای خالی بین لایه ها باقی نمونه )
با حرارت ملایم کنافه مون رو میپزیم و با کمک یک قاشق چوبی کناره های کنافه رو فشار میدیم . و از چسبیدن کنافه به ماهی تابه در نتیجه ذوب شدن پنیر موزارلا جلوگیری میکنیم .

[تصویر:  97510.JPG]

به ارومی با کمک قاشق کنافه رو برگردونده و از سرخ شدنش مطمئن میشیم . بعد به کمک یک بشقاب کنافه رو به ارومی بر میگردونیم تا طرف دیگه هم سرخ بشه . تا مثل عکس کاملا طلایی بشه .کنافه رو به ارومی تو ماهی تابه میزاریم تا پاره نشه و ظاهر زیبای خودش رو حفظ کنه .

[تصویر:  97509.JPG]

[تصویر:  97508.JPG]

کنافه اماده شده رو تو بشقاب لبه داری میزاریم تا شربت اضافی جدب نشده نریزه . شربت باید با دمای محیط یکسان باشه و کنافه داغ باشه . شربت را روی کنافه میریزیم ( اگه شیرین زیاد دوست نداشتیم میتونیم نصف شربت را هم بریزیم )
[تصویر:  97507.JPG]

[تصویر:  97506.JPG]


کنافه را با چاقو میبریم اگه شربت اضافی هم تو بشقاب مونده باشه در این حین جذب کنافه خواهد شد . روش را به دلخواه تزیین میکنیم .
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۱۰-۹-۱۳۹۱, ۰۴:۵۰ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مرجان بانو24=12, negin.s, sosan123, niloofar00, سما خانم, ایران دخت, Maryamho, Atefe joon
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
35
تاریخ عضویت:
شهريور ۱۳۹۳
مدال ها

اعتبار: 360


محل سکونت : اهواز
ارسال: #3
RE: کنافه (Kanafeh)
[تصویر:  20141225115210_IMG_0669.JPG]

من با پنیر خامه ای درست کردم خدایی خیلی خوشمزست حتما امتحان کنیدYum2
امضای Akatora
شخصیت منو با برخوردم اشتباه نگیر.
شخصیت من چیزیه که من هستم ، اما برخورد من بستگی داره به اینکه " تو " کی باشی...
1 (49)
۴-۱۰-۱۳۹۳, ۱۱:۵۳ صبح
یافتن سپاس نقل قول
19 کاربر از Akatora به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negare, نسرین کوچولو, Galaxy, مریم خانومی 1, mozhgan57, vidia, elhaam, 1368Sheri, معصومه خانومی, niloofar00, ایران دخت, سما خانم, ساینا70, Maryamho, Atefe joon, گلسان, sargooOool, حسنا, یکتا20
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,387
تاریخ عضویت:
خرداد ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسی

اعتبار: 13756


محل سکونت : درپناه حق
ارسال: #4
RE: کنافه (Kanafeh)
این شیرینی که در زبان ترکی استانبولی کونفه و در زبان عربی کنافه نامیده می شود، نوعی شیرینی پنیری متعلق به خاورمیانه است که در شربت خیسانده می شود و در اصل در دوره امپراتوری عثمانی درست می شده است.
مواد اصلی آن رشته های کاداییف است و داخل آن پنیرهای نیمه نرم مانند موزارلا می ریزند.
معمولاً آن را با پسته یا گردو سرو می کنند.
شکلهای مختلف سروکنافه :


[تصویر:  20141231112017_images8.jpg]

[تصویر:  20141231111907_download.jpg]

[تصویر:  20141231111930_images4.jpg]

[تصویر:  20141231111952_images7.jpg]

[تصویر:  20141231112058_Recipe_Image_1252493224.jpg]

[تصویر:  20141231111629_I-Recommend-Knafa-3albal---7.jpg]

[تصویر:  20141231110336_.jpg]

[تصویر:  20141231111501_2014_6_29_11_56_25_881.jpg]

[تصویر:  20141231111527_830959.jpg]

[تصویر:  20141231111600_2.jpg]
امضای ایران دخت
[تصویر:  20161102153558_SO13.jpg]
۱۰-۱۰-۱۳۹۳, ۱۱:۳۱ صبح
یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از ایران دخت به دلیل این ارسال سپاس کرده.
naghmeh24, مریم خانومی 1, niloofar00, Galaxy, melody313, Maryamho, 1368Sheri, Atefe joon, sargooOool
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,387
تاریخ عضویت:
خرداد ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسی

اعتبار: 13756


محل سکونت : درپناه حق
ارسال: #5
RE: کنافه (Kanafeh)
برای درست کردن کنافه بدون رشته که معمولابرای مواردی بکارمیره که میخوان مقدارزیادی درست کنند مثلابرای مغازه ها، بایه وسیله ای که نوکش سوراخهای ریزداره،موادرشته کنافه رومثل رشته خشکارخودمون روی سینی داغ میریزن
اینطوری معمولاسایزش بزرگترمیشه که بعد به شکل لوزی یامربع برشش میزن

[تصویر:  20141231112708_7.jpg]

[تصویر:  20141231112634_3117115_max.jpg]

اینم نتیجه کار :

[تصویر:  20141231112728_0.jpg]
امضای ایران دخت
[تصویر:  20161102153558_SO13.jpg]
۱۰-۱۰-۱۳۹۳, ۱۲:۳۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از ایران دخت به دلیل این ارسال سپاس کرده.
naghmeh24, niloofar00, Galaxy, Maryamho, 1368Sheri, Atefe joon, vidia

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد