تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 3 رای - 2.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کنافه (Kanafeh)
#1
کنافه یه شیرینی عربی هست که با رشته مخصوص به همین اسم کنافه تهیه میشه و روشهای مختلفی داره

رشته کنافه رو میتونین از لوازم قنادی ها تهیه کنین


[عکس: 20120918121652_384122_490291644316141_1957891013_n.jpg]

مواد لازم:
500 گرم رشته کنافه
250 گرم کره
250 گرم پنیر موزارلا یا پنیر خامه ای بی نمک

برای شربت:
1.5 فنجان شکر
1.5 فنجان آب
چند قطره آب لیمو

روش تهیه:
اول شکر و آب و لیمو رو با هم بذارین رو حرارت متوسط تا شربتتون آماده بشه و اجازه بدین کاملا خنک بشه

رشته کنافه رو با دست خوب از هم جدا و کمی خرد کنین
کره رو ذوب کنین و بریزین روی رشته ها و خوب مخلوط کنین تا همه رشته ها آغشته به کره بشن
در یک قالب گرد نیمی از رشته هارو ریخته و با دست خوب فشار بدین تا یکنواخت در همه جای قالب پهن بشه
قالب نیازی به چرب شدن نداره چون رشته ها کره ای هستن
پنیر نرم شده رو روش بریزین و صاف کنین و بقیه رشته ارو روی پنیر ریخته سطحش رو کامل با فشار دست بپوشونین
ظرف رو برای یک ساعت رد یخچال بذارین و بعد از این زمان قالب رو در فر از پیش گرم شده با دمای 160 درجه به مدت نیم ساعت بذارین و در آخر گریل فر رو روشن کنین تا روی شیرینی ها برشته بشه
5 دقیقه بعد از خروج قالب از فر شربت رو روی شیرینی بریزین و پودر پسته برای تزیین روش باشین
بعد برش زده و سرو کنین



دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
[عکس: 97516.JPG]

مواد لازم :
کره 125 گرم
کادایف تازه
پنیر موزارلا
گردو یا پسته برای تزیین
مواد لازم برای شربت :
شکر 1 لیوان
اب 1 لیوان
ابلیمو چند قطره
طرز تهیه :
ابتدا شربت کنافه رو اماده میکنیم . شکر و اب را روی حرارت گذاشته و میجوشنیم و قتی جوشید حرارت را کم کرده و 10 مین دیگه با حرارت کم میزاریم تا بجوشه بعد ابلیمو را اضافه کرده و از وری حرارت برمیدایرم و اجازه میدیم تا سرد بشه .
کره را ذوب میکنیم و میزاریم تا سرد بشه .


[عکس: 97515.JPG]

کادایف رو تو پاکت خودش به ارومی گرفته و از هم جدا میکنیم تا دونه دونه بشن و به هم نچسبن .


[عکس: 97514.JPG]

کادایف ها رو تو قابلمه ای که روغن رو داغ کردیم ریخته و هم میزنیم . میتونیم تو این مرحله کمی شیره انگور بهش اضافه کنیم تا خوشرنگتر بشه .

[عکس: 97513.JPG]


نصف کادایف رو تو ماهی تابه ریخته و با دست صاف میکنیم . پنیر موزارلا تازه رو تکه تکه کرده و روی کادایف میچینیم .

[عکس: 97512.JPG]


[عکس: 97511.JPG]

بقیه کادایف رو روی پنیر میریزیم طوری که اصلا پنیر دیده نشه و با دست فشار میدیم ( برای اینکه فضای خالی بین لایه ها باقی نمونه )
با حرارت ملایم کنافه مون رو میپزیم و با کمک یک قاشق چوبی کناره های کنافه رو فشار میدیم . و از چسبیدن کنافه به ماهی تابه در نتیجه ذوب شدن پنیر موزارلا جلوگیری میکنیم .

[عکس: 97510.JPG]

به ارومی با کمک قاشق کنافه رو برگردونده و از سرخ شدنش مطمئن میشیم . بعد به کمک یک بشقاب کنافه رو به ارومی بر میگردونیم تا طرف دیگه هم سرخ بشه . تا مثل عکس کاملا طلایی بشه .کنافه رو به ارومی تو ماهی تابه میزاریم تا پاره نشه و ظاهر زیبای خودش رو حفظ کنه .

[عکس: 97509.JPG]

[عکس: 97508.JPG]

کنافه اماده شده رو تو بشقاب لبه داری میزاریم تا شربت اضافی جدب نشده نریزه . شربت باید با دمای محیط یکسان باشه و کنافه داغ باشه . شربت را روی کنافه میریزیم ( اگه شیرین زیاد دوست نداشتیم میتونیم نصف شربت را هم بریزیم )
[عکس: 97507.JPG]

[عکس: 97506.JPG]


کنافه را با چاقو میبریم اگه شربت اضافی هم تو بشقاب مونده باشه در این حین جذب کنافه خواهد شد . روش را به دلخواه تزیین میکنیم .

پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#3
[عکس: 20141225115210_IMG_0669.JPG]

من با پنیر خامه ای درست کردم خدایی خیلی خوشمزست حتما امتحان کنیدYum2
شخصیت منو با برخوردم اشتباه نگیر.
شخصیت من چیزیه که من هستم ، اما برخورد من بستگی داره به اینکه " تو " کی باشی...
1 (49)
پاسخ }
#4
این شیرینی که در زبان ترکی استانبولی کونفه و در زبان عربی کنافه نامیده می شود، نوعی شیرینی پنیری متعلق به خاورمیانه است که در شربت خیسانده می شود و در اصل در دوره امپراتوری عثمانی درست می شده است.
مواد اصلی آن رشته های کاداییف است و داخل آن پنیرهای نیمه نرم مانند موزارلا می ریزند.
معمولاً آن را با پسته یا گردو سرو می کنند.
شکلهای مختلف سروکنافه :


[عکس: 20141231112017_images8.jpg]

[عکس: 20141231111907_download.jpg]

[عکس: 20141231111930_images4.jpg]

[عکس: 20141231111952_images7.jpg]

[عکس: 20141231112058_Recipe_Image_1252493224.jpg]

[عکس: 20141231111629_I-Recommend-Knafa-3albal---7.jpg]

[عکس: 20141231110336_.jpg]

[عکس: 20141231111501_2014_6_29_11_56_25_881.jpg]

[عکس: 20141231111527_830959.jpg]

[عکس: 20141231111600_2.jpg]
[عکس: 20170426093538_421917649_63529-.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
برای درست کردن کنافه بدون رشته که معمولابرای مواردی بکارمیره که میخوان مقدارزیادی درست کنند مثلابرای مغازه ها، بایه وسیله ای که نوکش سوراخهای ریزداره،موادرشته کنافه رومثل رشته خشکارخودمون روی سینی داغ میریزن
اینطوری معمولاسایزش بزرگترمیشه که بعد به شکل لوزی یامربع برشش میزن

[عکس: 20141231112708_7.jpg]

[عکس: 20141231112634_3117115_max.jpg]

اینم نتیجه کار :

[عکس: 20141231112728_0.jpg]
[عکس: 20170426093538_421917649_63529-.jpg]
پاسخ }