تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کوفته اسفناجی
#1
[عکس: 20121015214405_huio.jpg]

مواد لازم:
500 گرم گوشت چرخ شده
1 عدد تخم مرغ
1 پیاز ریز خرد شده
3 قاشق غذا خوری خرده نان(پودر نان باگت)
1 قاشق چای خوری آویشن
نمک، فلفل
برای داخل کوفته:
نیم کیلو اسفناج
1 پیازریز خرد شده
100 گرم پنیر پارمزان رنده شده
نمک، فلفل


روش تهیه:
اسفناجهارو شسته و بعد از اینکه آبش رفت ریز خرد کنین
پیاز رو تفت بدین تا سبک بشه و اسفناج رو بهش اضافه کنین و با شعله متوسط 10 دقیقه تفت بدین تا آبش کشیده بشه و نرم بشه
شعله رو خاموش کنین و نمک و فلفل و پنیر رو اضافه کنین تا مخلوط بشه و بذارین کنار

تمام مواد کوفته رو با هم ترکیب کنین و خوب ورز بدین
از گوشت کوفته به اندازه کمی بزرگتر از گردو وردارین، داخلش رو اسفناج بریزین و خوب ببندین و توی سینی فر که کاغذ روغنی کشیدین بذارین
سینی رو توی فر از پیش گرم شده با دمای 200 درجه قرار بدین تا زمانیکه خوب بپزه و روش قهوه ای رنگ بشه
میتونین توی روغن زیاد هم سرخش کنین



دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  کوفته ریزه(کوفته با برنج و گوشت) hoda-gh 0 522 ۰۴-۱۱-۱۳۹۳, ۰۲:۱۲ ب.ظ
آخرین ارسال: hoda-gh