تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 15 رای - 2.8 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کومپیر (ترکیه)
#1
اول چندتا سیب زمینی (به تعداد دلخواه)خیلی درشت رو میشورید و کبابیش میکنین میتونین بگذارید لای زرورق تو فر کباب شن یا رو گاز با آب و نمک بجوشونین تا کاملا آبش رو بکشه و تو قابلمه کباب شه یا به هر نحوی که می تونین. البته نباید خیلی پخته شه که تا دست میزنی له نشه.

بعد سیب زمینی رو از وسط نصف کینن و توش رو خالی کنین بهتره پوستشو نکنین(در اصل اینجوریه) با اینکه من پوستشو کندم. مقداری نمک و کره آب شده تو قسمتی که خالی کردین بمالین.

واما مواد داخل پنیر پیتزا- ذرت کنسروی یا پخته شده- نخودفرنگی - جعفری - مرغ پخته یا سوسیس یا کالباس - خیار شور- فلفل سیاه - فلفل دلمه ای

همه مواد رو نگینی خرد کنید و باهم مخلوط کنین بریزن توی سیب زمینی با قاشق فشار بدین تا بیشتر جا بگیره روی مواد مقداری کره و پنیر پیتزا بریزد و بگذارید تو فر به مدت 5 الی 10 دقیقه و بعدش نوش جون کنید.

وسط سیب زمینی هرچی بیشتر خالی شه و سیب زمینی نازکتر باشه بهتره


[عکس: 20120610162224_304014_u3TO1bkl.jpg]
[عکس: 20160113155119_527653_10151209584396838_...8007_n.jpg]
پاسخ }
#2
سلام خانوم گلای عزیز .این غذای خوشمزه با یه دستور دیگه من از سایت بانوی زیبایی عزیز دیدم و درست کردم.
مواد لازم :سیب زمینی 3 عدد/کره 100 گرم/قارچ خورد شده 400 گرم/پیاز خورد شده 1 عدد/آرد 1تا 2 ق غ /خامه 1 بسته/ پنیر پیتزا
سیب زمینی ها رو کاملا شسته و از طول نصف میکنیم و داخل اون با قاشق یا توپی خالی کرده و درآب سرد میندازیم .

[عکس: 20130512222534_ax3.jpg]

در تابه کره انداخته و قارچها رو اضافه کرده با حرارت بالا تفت میدهیم تا آب اون کشیده شود.

[عکس: 20130512222736_ax4.jpg]

بعد پیاز اضافه و در حد سبک شدن تفت میدهیم،آرد اضافه تا کمی بوی خامی اون بره، به مدت 2 دقیقه تفت میدهیم و در آخر خامه اضافه و حدود 5 دقیقه تفت داده و خاموش میکنیم

[عکس: 20130512223256_ax5.jpg]


[عکس: 20130512223349_ax6.jpg]

سیب زمینی ها رو خشک کرده و خیلی کم با کره چرب کرده ، نمک و فلفل زده و از مخلوط روی هر کدام گذاشته

[عکس: 20130512223747_ax7.jpg]

در فر که از قبل با دمای 200 درجه گرم شده به مدت 20 تا 25 دقیقه قرار میدهیم . وقتی سیب زمینی ها پخت کمی روی آنها پنیر پیتزا ریخته و مجددا در فر قرار میدهیم تا پنیر آب شود و بعد با سس میل میکنیم Flowerysmile نوش جان

[عکس: 20130512223500_ax8.jpg]
آسمانت آبی
(1782)
پاسخ }