ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک


خوش آمدید ورود یا ثبت نام


برچسب ها: کوکوی, بادمجان, خام,

کوکوی بادمجان خام

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
10,517
تاریخ عضویت:
دي ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 15588


محل سکونت : Iran
ارسال: #1
کوکوی بادمجان خام


بادمجان 3 عدد درشت

پیاز متوسط یک عدد

تخم مرغ 6 عدد

نمک و فلفل و زردچوبه



بادمجونها رو بعد از پوست گرفتن یک ساعت داخل آب نمک بخوابونید بعد آبکش کنید تا آبش گرفته بشه و بعد داخل غذا ساز همراه پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه همه رومیکس و مخلوط کنید.

مواد کوکو رو داخل ماهیتابه مثل سایر کوکوها سرخ کنید.





من کنار کوکو با کشک یه کم سس درست کردم که هنگام سرو روی کوکو ریخته و خورده بشه که خیلی کوکو رو خوشمزه کرد.

سس:

سه حبه سیر رو تفت دادم و یه کم نعناع خشک ریختم و چند قاشق کشک رو رقیق کردم و ریختم توش تا چند تا جوش بزنه.

سسی که کنار کوکو برای تزیین ریختم همینه.


[تصویر:  20140202170947_DSC01063.jpg]
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳-۱۱-۱۳۹۲ ۰۵:۱۳ عصر، توسط niloofar00.)
۵-۱۱-۱۳۸۹, ۰۲:۰۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم, negin.s, niloofar00, 1368Sheri
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
3
تاریخ عضویت:
اردیبهشت ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 2


محل سکونت : miyoo
ارسال: #2
RE: کوکوی بادمجان خام
کوکوی بادمجان
بادمجان مکعبی خرد شده 4 عدد
سیب زمینی مکعبی خرد شده 2عدد
گوشت چرخ کرده 1فنجان
پیاز 1عدد
تخم مرغ 2عدد
زرشک 3قاشق غذاخوری
طرز تهیه:بادمجون ها رو اول تو آب نمک به مدت 1 ساعت میندازیم تا هم تلخیش بره اگه تلخ بشه هم موقع سرخ کردن روغن کم تری به خودش بگیره.بهد از از 1 ساعت از آب نمک در میاریمشون و آبشو میگیریم و سرخ میکنیم .بعد از سرخ کردن بادمجون ها نوبت میرسه به سیب زمینی ها اونا رو هم سرخ میکنیم و بعد سیب زمینی ها رو از روغن درمیاریم و پیاز رو که نگینی خرد کردیم تفت میدیم و کمی زرد چوبه بهش اضافه میکنیم و وبعد از اینکه پیاز با زرد چوبه یه کوچولو تفت خورد گوشت رو بهشون اضافه میکنیم و میذاریم گوشت سرخ بشه و بعد از سرخ شدن گوشت کمی رب بهش اضافه میکنیم و کمی هم با رب حدود 1 دقیقه تفت میدیم .بادمجون هارو با گوشت مخلوط میکنیم تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه میکنیم به مخلوط بادمجون و گوشت و خوب هم میزنیم .تا مخلوط بشن.کف ماهیتابه تفلون کمی روغن میریزیم و بادمجون که مخلوط شده میریزیم کفش.روی اون سیب زمینی سرخ کرده ها رو میریزیم و بعد روی سیب زمینی هم زرشک رو میریزیم دره ماهیتابه رو میذاریم تا تخم مرغ های داخل کوکو سفت بشه توجه کنید زیر ماهیتابه شعله پخش کن بذارید تا کوکو نسوزه بعد میتونید مثل پیتزا برش بدید و با سس گوجه و نان سنگگ میل کنید نوش جان
۲۶-۲-۱۳۹۰, ۰۴:۱۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از feri.69 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
26
تاریخ عضویت:
مهر ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 33


محل سکونت :
ارسال: #3
RE: کوکوی بادمجان خام
شام خوشمزه دیشب ماFlowerysmile
[تصویر:  20120923140430_IMG_5150.JPG]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲-۷-۱۳۹۱ ۰۳:۳۵ عصر، توسط shidakyazdani.)
۲-۷-۱۳۹۱, ۰۳:۳۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از shidakyazdani به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم, negin.s, ladybird68
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
994
تاریخ عضویت:
مهر ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 1285


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: کوکوی بادمجان خام
4 عدد بادمجان قلمی
3 عدد تخم مرغ
زردچوبه ، نمک ، زعفران دم کرده 1 قاشق مربا خوری
فلفل قرمز 1 عدد
جعفری خرد شده 1 قاشق غذا خوری
پیاز 1 عدد

خیلی ساده بادمجان و پیاز را رنده کرده و مابقی مواد را به آن اضافه می کنیم و سرخ می کنیم
به همین راحتی به همین خوشمزگی
[تصویر:  20121017060540_DSC00216.JPG]
۲۶-۷-۱۳۹۱, ۰۷:۴۲ صبح
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از مامان علی به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم, مامان سارینا, negin.s
مدیریار خانوم گل

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
519
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 3186


محل سکونت : خوزستان-اهواز
ارسال: #5
RE: کوکوی بادمجان خام
اینم از کوکوی بادمجان
ممنون گیسو جونم خوششششمزه بودYum2
[تصویر:  20121105182434_.JPG]
امضای z.arghavani
[تصویر:  20131218075301_20130410105840_579684_333...6488_n.jpg]
۱۵-۸-۱۳۹۱, ۰۸:۵۸ عصر
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از z.arghavani به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم, negin.s
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,364
تاریخ عضویت:
مرداد ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 2006


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #6
RE: کوکوی بادمجان خام
اینم مال منgag
[تصویر:  20121221190621_26092012.jpg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۵-۱۰-۱۳۹۱ ۱۲:۴۵ عصر، توسط NAHID.V.)
۱-۱۰-۱۳۹۱, ۰۹:۳۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از NAHID.V به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم, مامان سارینا, negin.s, McQueen



کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد