خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کوکوی ذرت وماهی

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,927
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 11756


محل سکونت : گیـــــــــــــــلان
ارسال: #1
کوکوی ذرت وماهی
[تصویر:  20131113130829_images2.jpg]

کوکوی ذرت و ماهی یه مدل کوکوی متفاوت هست که طعمش به نظر عالی میشه مخصوصا با وجود ترکیب پنیر و خامه ای که داره. البته شاید با تصور معمول ما از کوکو یه مقدار متفاوت باشه اما میتونید به عنوان اردور یا پیش غذا در مهمونی ها و به عنوان یه شام سبک ازش استفاده کنید.


مواد لازم برای ۴ نفر:

آرد۷۵ گرم
بیکینگ پودریک چهارم قاشق چایخوری
تخم مرغ۱ عدد
شیر50 میلی لیتر
ذرت شیرین300 گرم
ماهی100گرم
پنیر موتزارلا 50 گرم
خامه50گرم
برگ نعناع چند عدد
نمک و فلفل و پاپریکا به مقدار لازم


روش تهیه:

۱- آرد، بیکینگ پودر، پاپریکا، تخم مرغ و شیر رو با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا زمانی که کاملا مخلوط بشه.
۲- ذرت شیرین رو به مخلوط اضافه کنید نمک هم بزنید و مخلوط کنید.
۳- ماهی رو به قطعات کوچک برش بزنید، نمک و فلفل بزنید و کنار بذارید.
۴- یکم روغن توی تابه بریزید و از مخلوط کوکو یه اندازه یک قاشق غذاخوری در روغن گرم شده بگذارید و اجازه بدید که خودش رو بگیره و طلایی بشه. بعد برگردونید و طرف دیگه ش رو هم سرخ کنید و بعد روی دستمال آشپزخانه روغن اضافیش رو بگیرید.
اگه خواستید این کوکو رو به عنوان غذای کنار غذای اصلی یا پیش غذا برای مهمونی تون آماده کنید میتونید تا این جاش رو روز قبل انجام بدید و توی ظرف در بسته داخل یخچال نگه دارید تا روز مهمونی کارتون کمتر باشه.
۵- توی یه تابه کوچیک، یکم روغن بریزید و ماهی ها رو اضافه کنید و تفت بدید تا کاملا طلایی بشن. خارج کنید و روی دستمال قرار بدید تا روغن اضافه ش گرفته بشه.
۶- توی همون تابه که ماهی رو آماده کردید و الان یکم روغن داره، خامه رو بریزید. حرارت رو بسیار کم کنید و پنیر رو هم اضافه کنید تا آب بشه و کاملا با هم مخلوط بشن و غلظتش هم زیاد بشه. نمک و فلفل هم اضافه کنید و بعد از روی حرارت بردارید.
۷- حالا روی هر کدوم از کوکو های ذرت، یک قاشق چایخوری از مخلوط پنیر و خامه بگذارید. بعد یک تکه ماهی و یک برگ نعناع هم قرار بدید و داخل ظرف سرو بچینید و میز شامتون رو زیبا کنید.
نکته : ماهی (از هر ماهی بدون تیغ میتونید یا فیله ماهی میتونید استفاده کنید) ، (میتونید از پنیر پارمزان هم استفاده کنید.)
امضای niloofar00
گاهی اشتباهمان در زندگی این است که

به برخی آدم ها جایگاهی می بخشیم که هرگز لیاقت آن را ندارند
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۲-۸-۱۳۹۲ ۰۲:۲۶ عصر، توسط niloofar00.)
۲۲-۸-۱۳۹۲, ۰۱:۱۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از niloofar00 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
rahill1363, مهرناز مامانی, Atefe joon, laleh joon
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,927
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 11756


محل سکونت : گیـــــــــــــــلان
ارسال: #2
RE: کوکی ذرت وماهی
[تصویر:  20131113132408_157dd6390088a087aa7c915e258bdadc.jpg]

مواد لازم:

سیب زمینی300 گرم
فیله ماهی100 گرم
جعفری1 دسته
تخم مرغ 1 عدد
لیموترش1 عدد
آرد1 قاشق سوپخوری
روغن زیتون به میزان لازم


ظرز تهیه:

قابلمه بزرگی از آب با1 قاشق غذاخوری نمک را به جوش می‌آوریم. سیب زمینی‌ها را با پوست داخل آب در حال جوش افزوده و دوباره آب را به جوش می‌آوریم. همه جای فیله ماهی را به مقدار کمی روغن زیتون و نمک و فلفل آغشته می‌کنیم. وقتی سیب زمینی‌ها نیم پز شدند، فیله ماهی را داخل فویل پیچیده روی یک صافی روی قابلمه سیب زمینی‌های در حال جوش می‌گذاریم. شعله را کم کرده و اجازه می‌دهیم تا وقتی که فیله‌ماهی و سیب زمینی‌ها بپزند (15 تا 20 دقیقه) روی شعله باقی بمانند. سپس ماهی را از فویل خارج کره می‌گذاریم خنک شود و سیب‌زمینی را از آب خارج کرده و پوست آن‌را گرفته و به ‌صورت درشت خرد می‌کنیم. برگ‌های جعفری را خرد می‌کنیم. سیب زمینی‌ها را به حالت پوره در می‌آوریم و اجازه می‌دهیم خنک شود. پوست ماهی را جدا نموده و گوشت آن را ریز ریز می‌کنیم. وقتی پوره سیب زمینی سرد شد، آن را در کاسه‌ای ریخته و خرده ماهی‌ها را به همراه 1 قاشق سوپ خوری آرد به سیب زمینی اضافه می‌کنیم. تخم مرغ و جعفری ریز شده را به همراه مقدار کافی نمک و فلفل اضافه می‌نماییم. با قسمت ریز رنده پوست لیموترش را روی مواد رنده کرده و سپس خیلی خوب آن‌ها را با هم مخلوط می‌کنیم. کمی از آرد اضافی را روی بشقابی می‌پاشیم. مواد کوکوی ماهی را به 4 قسمت تقسیم کرده و آن‌ها را به شکل دایره‌هایی با ضخامت 2 سانتی متر در می‌آوریم. همین طور که کار می‌کنیم روی کوکوها آرد می‌پاشیم و آن‌ها را روی بشقاب تمیزی که آردپاشی شده، قرار می‌دهیم. اگر خواستیم در این مرحله کوکوها را فریز کنیم، آن‌ها را داخل سلفون پیچیده و داخل فریزر قرار می‌دهیم. در غیر اینصورت قبل از پخت آن‌ها را برای 1 ساعت در یخچال می‌گذاریم. این کار باعث می‌شود کمی خود را بگیرند. ماهیتابه بزرگی را روی شعله متوسط قرار داده و کمی روغن زیتون اضافه می‌کنیم. وقتی روغن داغ شد، کوکوی ماهی‌هایمان را در تابه گذاشته و هر طرف آن‌ها را برای 3 یا 4 دقیقه سرخ می‌کنیم تا طلایی و برشته شوند. بعد از اینکه کیک‌ها سرخ شدند، فوراً آن‌ها را با نیمه‌های لیموترش و سالاد سبزیجات سرو کنید. می‌توانید به‌جای سرخ کردن کیک‌ها آنها را روی سینی فر که کمی چرب شده داخل فر با حرارت 180 درجه سلسیوس، به مدت 20 دقیقه(بعد از 10 دقیقه کیک‌ها را برگردانید تا هر دو سمت آن‌ها هم‌رنگ شود) گریل کنید.
امضای niloofar00
گاهی اشتباهمان در زندگی این است که

به برخی آدم ها جایگاهی می بخشیم که هرگز لیاقت آن را ندارند
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۲-۸-۱۳۹۲ ۰۱:۲۷ عصر، توسط niloofar00.)
۲۲-۸-۱۳۹۲, ۰۱:۲۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از niloofar00 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mozhgan57, rahill1363, مهرناز مامانی, Atefe joon, asal arya, آیلین2, niyayesh*, vidia


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  کوکوی تخم ماهی یا کوکوی خاویار Darya 11 4,159 ۱۳-۱۲-۱۳۹۴ ۰۱:۳۵ عصر
آخرین ارسال: mahsan3


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد