خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 11 رای - 2.45 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کوکو ذرت

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
49
تاریخ عضویت:
Jun 2012
مدال ها

اعتبار: 57


محل سکونت : تهران
ارسال: #1
کوکو ذرت
كدوسبز:1 عدد

ذرت كنسروي:1 ليوان

مرغ پخته و خرد كرده:1 پيمانه

ارد و تخم مرغ:به ميزان لازم

كدو رو با پوست رنده كنيد بعدش بهش ذرت و مرغ و نمك و يه تخم مرغ بزنيد و اگه موادتون شل بود يكي دوقاشق بهش ارد بزنيد و قاشق قاشق بندازين تو كمي روغن تا سرخ بشه خيلي خيلي راحت و خوشمزه و پيشنهاد ميكنم با شويد سروش كنيد چون مزه كدو و شويد خيلي خوبه
[عکس: 20140202170504_qj8k42vkevuffmxsnbsy.jpg]

علت ویرایش آپلود عکس پیوستی
(آخرین تغییر در ارسال: 02-02-2014, 05:07 PM توسط niloofar00.)
11-08-2012, 09:03 AM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
96
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 333


محل سکونت :
ارسال: #2
بنیه ذرت
بنیه ذرت
این غذای آسون و فوق العاده لذیذ رو که از مجله آشپزی خانواده سبز یاد گرفتم تقدیم شما دوستان میکنم.(1782)
[عکس: 20120815090023_DSC04797.JPG]
موادلازم:
کنسروذرت:یک قوطی
تخم مرغ:سه عدد
آرد:دوقاشق سوپخوری(50گرم)
طرزتهیه:
زرده وسفیده هاراازهم جدا کرده وخوب میزنیم.آرد ونمک وفلفل رابه زرده میافزاییم.سفیده ها که فرم گرفته اند و زرده ها راترکیب کرده وبه آرامی ودورانی هم میزنیم.ذرت رانیز افزوده وآرام هم میزنیم.
از مایه با قاشق برداشته در روغن سرخ میکنیم.

*****************************
تجربیات خودم:Flowerysmile
1-همونطور که میدونید برای خوب پف کردن سفیده(که در کیک های اسفنجی هم لازمه) باید ظرف وهمزن تمیز وخشک باشن.
2-اگر ذره ای از زرده داخل سفیده بود،اون رو با قاشق دربیاریم.
3-از همون اول بادورتند شروع به همزدن کنیم.
4-قبل از زدن سفیده بهتره زمانی رو دریخچال باشه یا خیلی کوتاه در فریزر تا بهتر پف کنه.
5-به یک جهت همزن را بچرخانیم.
6-همزن رادر وسط ظرف نگه نداریم بلکه دور ظرف بچرخانیم.
[عکس: 20120815090306_DSC04791.JPG]
7-بعداز پف کردن سفیده اون رو دریخچال قراربدیم تا آب نندازه
8-درمورداین غذا هم بهتره در هنگام سرخ کردن،وقتی به ظرف موادنیاز نداریم اون رو در یخچال قرار بدیم.
9-من بنیه رو در روغن زیاد سرخ کردم بنابراین پف کرد.(ولی تومجله بنیه هاش پف نکرده بوده بود)

نوش جووووووووووووووووووووونYum2Yum2Yum2Yum2
15-08-2012, 10:34 AM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,165
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 10,000


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #3
RE: کوکو ذرت
[عکس: 20130519191119_IMG_4822.JPG]

مواد لازم:
ذرت شیرین 1 فنجان
سیب زمینی 1 عدد متوسط
پیاز 1 عدد کوچک
فلفل دلمه1 عدد کوچک
آرد ذرت1 قاشق غذاخوری
فلفل سبز1تا2 عدد
پودرفلفل قرمز 1/2 قاشق چایخوری
پودر زیره سبز 1/2 قاشق چایخوری
نمک
گشنیز خرد شده
پودر سوخاری ساده
روغن

طرز تهیه:
پیاز ، فلفل دلمه و فلفل سبز رو ریز خرد کنین و سیب زمینی رو آبپز کنین
پیاز رو توی تابه همراه کمی روغن سرخ کنین و فلفل ها ی خرد شده رو بهش اضافه کنین
آرد ذرت رو به تابه اضافه کنین و 1 دقیقه بعد از حرارت بردارین و هم بزنین و مجددا روی حرارت بزارین و ذرت رو اضافه کنین(حدود 6-7 دقیقه)
مواد رو از حرارت بردارین و اجازه بدین تا خنک بشه سپس همراه سیب زمینی آبپز و رنده شده مخلوط کنین
[عکس: 20130519191258_2.jpg]

یک گلوله از خمیر بردارین و کف دستتون پهن کنین و توی پودر سوخاری بزنین و توی روغن سرخ کنین


[عکس: 20130519191148_1.jpg]

[عکس: 20130519191205_IMG_4846.JPG]
دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
20-05-2013, 09:24 AM,
یافتن نقل قول


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  کوکو میکری مرغ و سبزیجات (کوکو با ساندویچ میکر) niloofar00 3 3,630 12-08-2015, 12:31 AM
آخرین ارسال: negare


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد