تبلیغات
Bia2Aroosi

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 6 رای - 2.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کوکو ذرت
#1
كدوسبز:1 عدد

ذرت كنسروي:1 ليوان

مرغ پخته و خرد كرده:1 پيمانه

ارد و تخم مرغ:به ميزان لازم

كدو رو با پوست رنده كنيد بعدش بهش ذرت و مرغ و نمك و يه تخم مرغ بزنيد و اگه موادتون شل بود يكي دوقاشق بهش ارد بزنيد و قاشق قاشق بندازين تو كمي روغن تا سرخ بشه خيلي خيلي راحت و خوشمزه و پيشنهاد ميكنم با شويد سروش كنيد چون مزه كدو و شويد خيلي خوبه
[عکس: 20140202170504_qj8k42vkevuffmxsnbsy.jpg]

علت ویرایش آپلود عکس پیوستی
[عکس: eNortjKzUjIyNDWwMFayBlwwFXEC0A,,32.png]
پاسخ }
#2
بنیه ذرت
این غذای آسون و فوق العاده لذیذ رو که از مجله آشپزی خانواده سبز یاد گرفتم تقدیم شما دوستان میکنم.(1782)
[عکس: 20120815090023_DSC04797.JPG]
موادلازم:
کنسروذرت:یک قوطی
تخم مرغ:سه عدد
آرد:دوقاشق سوپخوری(50گرم)
طرزتهیه:
زرده وسفیده هاراازهم جدا کرده وخوب میزنیم.آرد ونمک وفلفل رابه زرده میافزاییم.سفیده ها که فرم گرفته اند و زرده ها راترکیب کرده وبه آرامی ودورانی هم میزنیم.ذرت رانیز افزوده وآرام هم میزنیم.
از مایه با قاشق برداشته در روغن سرخ میکنیم.

*****************************
تجربیات خودم:Flowerysmile
1-همونطور که میدونید برای خوب پف کردن سفیده(که در کیک های اسفنجی هم لازمه) باید ظرف وهمزن تمیز وخشک باشن.
2-اگر ذره ای از زرده داخل سفیده بود،اون رو با قاشق دربیاریم.
3-از همون اول بادورتند شروع به همزدن کنیم.
4-قبل از زدن سفیده بهتره زمانی رو دریخچال باشه یا خیلی کوتاه در فریزر تا بهتر پف کنه.
5-به یک جهت همزن را بچرخانیم.
6-همزن رادر وسط ظرف نگه نداریم بلکه دور ظرف بچرخانیم.
[عکس: 20120815090306_DSC04791.JPG]
7-بعداز پف کردن سفیده اون رو دریخچال قراربدیم تا آب نندازه
8-درمورداین غذا هم بهتره در هنگام سرخ کردن،وقتی به ظرف موادنیاز نداریم اون رو در یخچال قرار بدیم.
9-من بنیه رو در روغن زیاد سرخ کردم بنابراین پف کرد.(ولی تومجله بنیه هاش پف نکرده بوده بود)

نوش جووووووووووووووووووووونYum2Yum2Yum2Yum2
اینستاگرام من nazanintooti :33
خوشحال میشم بهم سر بزنید:
پاسخ }
#3
[عکس: 20130519191119_IMG_4822.JPG]

مواد لازم:
ذرت شیرین 1 فنجان
سیب زمینی 1 عدد متوسط
پیاز 1 عدد کوچک
فلفل دلمه1 عدد کوچک
آرد ذرت1 قاشق غذاخوری
فلفل سبز1تا2 عدد
پودرفلفل قرمز 1/2 قاشق چایخوری
پودر زیره سبز 1/2 قاشق چایخوری
نمک
گشنیز خرد شده
پودر سوخاری ساده
روغن

طرز تهیه:
پیاز ، فلفل دلمه و فلفل سبز رو ریز خرد کنین و سیب زمینی رو آبپز کنین
پیاز رو توی تابه همراه کمی روغن سرخ کنین و فلفل ها ی خرد شده رو بهش اضافه کنین
آرد ذرت رو به تابه اضافه کنین و 1 دقیقه بعد از حرارت بردارین و هم بزنین و مجددا روی حرارت بزارین و ذرت رو اضافه کنین(حدود 6-7 دقیقه)
مواد رو از حرارت بردارین و اجازه بدین تا خنک بشه سپس همراه سیب زمینی آبپز و رنده شده مخلوط کنین
[عکس: 20130519191258_2.jpg]

یک گلوله از خمیر بردارین و کف دستتون پهن کنین و توی پودر سوخاری بزنین و توی روغن سرخ کنین


[عکس: 20130519191148_1.jpg]

[عکس: 20130519191205_IMG_4846.JPG]
دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  کوکو میکری مرغ و سبزیجات (کوکو با ساندویچ میکر) niloofar00 3 3,736 ۲۱-۰۵-۱۳۹۴, ۱۲:۳۱ ق.ظ
آخرین ارسال: negare