تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کوکی اسنیکردودلز Snickerdoodles
#1
[عکس: 20140405112052_snickerdoodles-main.jpg]

مواد لازم

آرد :2 و 3/4 پ
کرم تارتار : 2 ق چ
جوش شیرین : 1 ق چ
نمک : 1/4 ق چ
کره (دمای محیط) : 1 پ
شکر : 1 و 1/2 پ
تخم مرغ : 2 عدد
عصاره وانیل : 1 ق چ


مواد لازم برای رویه کوکی

شکر : 3 ق غ
دارچین : 1 ق غ


طرز تهیه

1-فر را بروی 350 درجه فارنهایت(180 درجه سانتیگراد) روشن کنید و داخل سینی فر کاغذ روغنی بیاندازید.
2-در یک ظرف آرد ، کرم تارتار ،جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
3-در یک ظرف دیگر کره و شکر را با همزن بزنید تا پفی و سبک شود.تخم مرغ ها را دونه دونه اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه کردن با همزن بزنید . در آخر وانیل را اضافه و باز بزنید.
4-سپس مایه را به آرامی به مخلوط آرد ، اضافه کرده و با دور کند همزن بزنید تا حدی که فقط یکدست مخلوط شود.
5-خمیر را در پلاستیک گذاشته و به مدت حداقل نیم ساعت در یخچال بگذارید.
6-در این مدت شکر و دارچین را در ظرفی ریخته و با هم مخلوط میکنید.
7-از خمیر با اسکوپ برداشته و در مخلوط شکر و دارچین بغلتانید،سپس در سینی فر با فاصله از هم قرار دهید.
[عکس: 20140405113945_snickerdoodles-balls.jpg]
8-سینی فر را به مدت 10 دقیقه یا تا زمانیکه روی کوکی ها کمی طلایی شود در فر قرار دهید.دقت کنید, هنگامیکه کوکی ها را از فر خارج می کنید, نرم هستند ولی با خنک شدن سفت می شوند.

[عکس: 20140405114336_snickerdoodles-stack.jpg]

نوش جانFlowerysmile

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
پاسخ }
#2
[عکس: 20140527121151_snickerdoodles-display-ii5.jpg]

مواد لازم خمیر:

آرد 1 و 1/3 پیمانه (180 گرم)
نمک 1/4 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
کره نرم 1/2 پیمانه (110 گرم)
شکر 3/4 پیمانه(150 گرم)
تخم مرغ 1 عدد
عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری


مواد لازم رویه کوکی:

شکر 1/5 پیمانه(30گرم)
پودر دارچین 1 قاشق چایخوری


طرز تهیه:

فر رو روی دمای 175 درجه روشن کنید تا گرم شه

سینی فر رو با کاغذ روغنی بپوشونید

آرد،نمک،بیکینگ پودر رو با هم ترکیب کنید و کنار بگذارید

کره و شکر رو با همزن بزنید تا سبک و کرم رنگ شه (حدود 3 دقیقه)

[عکس: 20140527121239_snickerdoodles-flour-mixt...butter.jpg]


تخم مرغ و وانیل رو اضافه کرده و مجدد هم بزنید

ترکیب آرد رو اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یکدست شه

خمیر رو بصورت لوله ای در بیارید و بوسیله چاقوی تیزی به تکه های کوچک تر تقسیم کنید

[عکس: 20140527121329_snickerdoodles-cutting-dough2.jpg]


هر تکه از خمیر رو گرد کنید و به شکل توپک های کوچک در بیارید

شکر و دارچین رو با هم ترکیب کنید و داخل ظرفی بریزید

[عکس: 20140527121404_snickerdoodles-mixing-sug...nnamon.jpg]


توپک های خمیری رو داخل ترکیب شکر و پودر دارچین بغلطونید

[عکس: 20140527121446_snickerdoodles-rolling-in...sugar1.jpg]


توپک ها رو روی سینی فر بچینید و با ته لیوان خمیر رو پهن کنید

[عکس: 20140527121523_snickerdoodle-on-sheet-be...ening2.jpg]

[عکس: 20140527121605_snickerdoodles-flattening-ii.jpg]

سینی رو به مدت 8 دقیقه داخل فر بگذارید تا کوکی ها بپزن

بعد از پخت اجازه بدید کوکی ها خنک شن بعد از سینی جداشون کنید

[عکس: 20140527121705_snickerdoodle-display-i7.jpg]


با این مقدار مواد 40 عدد کوکی بهتون میده
این کوکی ها به مدت 2 هفته در دمای محیط ماندگاری دارن



دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: 20140713163852_url.jpgss.jpg]
پاسخ }