تبلیغات
Bia2Aroosi

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کوکی با کورن فلکس
#1
[عکس: 97909.jpg]


مواد لازم :
برای خمیر :
کره 125 گرم ( به دمای محیط رسیده باشه )
تخم مرغ 2 عدد
شکر 1 لیوان
وانیل
نشاسته ذرت نیم کیلو
مواد لازم برای سس شکلاتی :
برشتوک
کرم شکلاتی فندقی 250 گرم
روغن مایع 1 فنجان
طرز تهیه :
مواد لازم برای خمیر رو با هم مخلوط کرده و ورز میدیم . از خمیر به اندازه گردو برداشته و شکل دلخواهمون رو بهش میدیم .
کف سینی فر رو با کاغذ روغنی پوشونده و کلوچه ها رو توش میچینیم . تو فر از قبل گرم شده با 180 درجه تا زمانی که روی کلوچه ها تقریبا ترک بخوره مبپزیم .روشون طلایی نمیشه بلکه باید سفید بمونه .
کلوچه های پخته شده رو میزاریم تا کاملا سرد بشه .
روغن مایع و کرم فندقی رو با روش بن ماری ذوب میکنیم .
برشتوک رو تو غذاساز ریخته و خرد میکنیم ( پودر نمیکنیم )
کلوچه های سرد شده رو اول تو سس شکلاتی بعد توبرشتوک غلطانده و تو ظرف سرو میچینیم .
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#2
[عکس: 97083.JPG]

[عکس: 97082.JPG]

موادلازم :

کره 125 گرم
تخم مرغ 3 عدد
شکر دانه ریز 1 لیوان
ارد 1 لیوان
پکینگ پودر 1 ق م
نشاسته به اندازه کافی

مواد رویی ک
شکلات صبحانه (نوتلا )
روغن مایع نصف لیوان
برشتوک یا برگه ذرت یا کورن فلکس

طرز تهیه :
فررا با 170 درجه گرم میکنیم .
مواد لازم برای کوکی را با هم مخلوط کرده ورز میدیم . نشاسته را تا زمانی اضافه میکنیم که خمیر به دستمون نچسبه .

از خمیر به اندازه یک گردو کوچک برداشته و گرد میکنیم و توسینی فری که با کاغذ روغنی پوشوندیم میچینیم .

[عکس: 97081.JPG]

10- 12 دقیقه در فر پخته و میزاریم تا سرد بشن .


[عکس: 97080.JPG]

نوتلا و روغن مایع را به روش بن ماری ذوب میکنیم .

[عکس: 97079.JPG]


[عکس: 97078.JPG]

کورن فلکس را در کاسه یا بشقابی ریخته و کمی خرد میکنیم . کوکوی ها را ابتدا در سس شکلاتی بعد در کورن فلکس میغلطونیم .

[عکس: 97077.JPG]


[عکس: 97076.JPG]

[عکس: 97075.JPG]

[عکس: 97074.JPG]

کوکی ها رو 3- 4 روز در ظرف دربسته تازگی خودشون را حفظ میکنن . تقریبا 45 – 50 عدد کوکی میتونین با این مواد داشته باشین .



دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#3
[عکس: 20150328141714_123.jpg]

مواد لازم :
250 گرم کره ( به دمای محیط رسیده )
2 عدد تخم مرغ
1 فنجان پودر شکر
205 فنجان نشاسته
1 قاشق غذا خوری بیکینگ پودر
1 /3 قاشق غذا خوری وانیل
2 و 2.5 فنجان آرد
کورن فلکس برای تزئین
نوتلا به میزان لازم
2-3 قاشق غذاخوری روغن نباتی
طرزتهیه :
[عکس: 20150328141952_456.jpg]

فر را از قبل 160-170 درجه گرم بگذارید. مدت پخت 20-25 دقیقه.
تخم مرغ ها را در یک کاسه شکسته ، کره ، نشاسته و پودر شکر. را اضافه کنید . مخلوط را با دست ورز داده، سپس بکینگ پودر، وانیل و آرد را الک کرده و کم کم اضافه کنید . از خمیر به اندازه گردو برداشته و با دست آن را به شکل بیضی در آورید . کوکی ها در فر قرار دهید .
دقت کنید که رنگ کوکی ها عوض نشود .
نوتلا را به روش بن ماری آب کرده و 2 ق غ روغن به آن اضافه کنید .
کوکی های ترک خورده را از فر خارج کرده و بگذارید سرد شود .
پس از سرد شدن ، کوکی ها را درون شکلات زده و در کورن فلکس بغلطانید .

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد

پاسخ }