تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کوکی شکری
#1
[عکس: 20140614110134_0.jpg]

مواد لازم
آرد:3 پیمانه
بیکیکنگ پودر:1 ق.غ
نمک:5/1 ق.چ
شکر سفید:4/3 پیمانه
شکر قهوه ای:4/1 پیمانه
پوست لیموی تازه :1 عدد رنده شده
کره بدون نمک:1 پیمانه به دمای محیط
تخم مرغ:2 عدد بزرگ
شکر دانه درشت:به مقدار لازم برای روی کوکی

طرز تهیه:
اول فر روبا دمای 175درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شه.
آرد و بیکینگ پودر و نمک رو با همزن بالنی یا قاشق با هم ترکیب کنید و نیازی نیست که الک کنید .
شکر و پوست لیمو و شکر قهوه ای رو تو کاسه همزن بریزید و حدود 30ثانیه با دور تند مخلوط کنید.
کره رو اضافه کنین و باز حدود یک دقیقه هم بزنین تا پوک وپفکی بشه.
یکی یکی تخم مرغها رو اضافه کنین.
حدود یک قاشق سوپخوری آب لیمو تازه رو هم اضافه کنین.
کم کم آرد رو هم بهش اضافه کنین.
بعد از حدود 2 دقیقه دستگاه همزن رو خاموش کنین .
توی سینی فر کاغذ روغنی بندازید بعد از مواد با کمک اسکوپ روی سینی با فاصله توپهایی از کوکی بزارید.
[عکس: 20140614111847_1.jpg]

[عکس: 20140614111958_2.jpg]
با دست کمی صافش کنید.
[عکس: 20140614112123_22.jpg]
و روش شکر دانه درشت بپاچید .
[عکس: 20140614112015_3.jpg]
بعد کمی با برس روش رو خیس کنید.
[عکس: 20140614112045_41.jpg]
و دوباره شکر بپاچید.
بعد از اتمام کار سینی رو توی فر از قبل گرم شده به مدت 15 دقیقه قرار بدین.
و بعد از پایان زمان پخت 5 دقیقه فرصت بدین تا کوکی ها خنک بشن،بعد از کاغذ جدا کنید.
[عکس: 20140614112109_42.jpg]
این کوکی ها توی ظرف در بسته تو دممای محیط تا 3 روز قابل نگهداری هستن البته اگه چیزی ازشون باقی بمونه.


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.
5
اینستاگرام_parya_61_
پاسخ }
#2
خودمم دیروز درستش کردم منتها با چندتا تغییر.

[عکس: 20140617142826_Namber4631.jpg]

یکی اینکه شکر قهوه ای نداشتم همه رو شکر معمولی ریختم.
دوم اینکه نصف کره ریختم نصف روغن مایع.
سوم اینکه با درجه 180 به مدت 12 دقیقه گذاشتمشون تو فر.
با نصف مواد درست کردم 13 تا شدYum2که به سه تاش سس توت فرنگی زدمYum2

[عکس: 20140617143017_Namber4633.jpg]
5
اینستاگرام_parya_61_
پاسخ }