تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کوکی های براونی
#1
Package_favorite 
[عکس: 20140112154111_3446_tall.jpg]
مواد لازم :
کره به دمای اتاق رسیده 1پیمانه
شکر 1/5 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
وانیل 1 قاشق چایخوری
ارد 3 پیمانه
پودر کاکائو 2/3 پیمانه
پودر خمیر مایه 1/2 قاشق چایخوری
نمک 1/4 قاشق چایخوری
طرز تهیه :
ابتدا فر را با دمای350 درجه فارنهایت روشن کنید و کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید
سپس ارد بکینگ پودر و پودر کاکائو و نمک را الک کنید و کنار بگذارید .
حالا کره را با شکر خوب با همزن بزنید سپس تخم مرغ ها را ریخته و هم بزنید بعد وانیل را اضافه کنید سپس مخلوط ارد را اضافه کنید و خوب ورز دهید بعد خمیر مایه را اضافه کنید ورز دهید خمیر راداخل کیسه نایلون قرار دهید و یک ساعت درون یخچال بگذارید
حالا خمیر را از یخچال بیرون بیاورید و روی سطح صاف پهن کنید و با وردنه صاف کنید با قالب قلب قالب بزنید و داخل سینی فری که از قبل اماده کردید بچینید البته با فاصله 4 تا 5 سانت که وقت پخت بهم نچسبند
به مدت 8 تا 10 دقیقه بگذارید بپزد سپس از فر خار ج کنید و روی سطح سیمی بگذارید تا خنک شود
دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
پاسخ }
#2
کوکیز براونی خوشمززززززه.Yum2Yum2Yum2Yum2Yum2Yum2
من که عاشقش شدم بدجور!1 (49)
یکی جلوی منو بگیره.Faintingsmiley

[عکس: 20140817215629_DSC09957.jpg]

[عکس: 20140817215725_DSC09965.jpg]


دستورش مال بهارسایت هست که من عین دستور رو میذارم

(-البته من با شکلات تلخ 83% و 65% درست کردم و طعمشو واقعا دوست داشتم.یکم هم از پودر قندش کم کردم چون ما کلا تلخ دوست داریم.hih
-از کره گیاهی استفاده کردم.
-مایع بدست اومده خییلی شل نبود و در نهایت کوکی های من زیاد پخش نشدن اما بافت و طعمشون عالی بود.
-طبق معمول با نصف مواد که تقریبا 32 تا کوکی شد.
-با یه لیوان چای خیلی میچسبهYum2)


مواد لازم :

کره 100 گرم

پودر کاکائو 1 ق س

شکلات خرد شده 100 گرم

پودر قند 100 گرم

تخم مرغ 2 عدد

گردوی پودر شده 40 گرم

آرد 220 گرم

بکینگ پودر 1 ق م

وانیل 1/4 ( یک چهارم ) ق م

نمک 1/4 ( یک چهارم ) ق م

شکلات سفید جهت تزیین



طرز تهیه :

* ابتدا کره و شکلات بطریق بن ماری آب شده و با هم مخلوط بشه .

* می تونید پودر کاکائو رو در همین مرحله بهش اضافه کنید یا اینکه بعد از حل شدن کره و شکلات بهش اضافه بشه .

* تخم مرغ و پودر قند رو بمدت 5 - 4 دقیقه با همزن هم بزنید .

* بعد وانیل و مخلوط شکلات و کره رو اضافه کنید .

* گردو رو توسط دستگاه خرد کن پودر کنید .

* بعد پودر گردو رو به مواد اضافه کنید .

* بعد مخلوط آرد ، نمک و بکینگ پودر اضافه بشه .

* مواد رو هم بزنید تا یکدست بشه .

* نکته : خمیری که بدست می آد خمیر شلی هست پس دقت کنید که نباید بهش آرد اضافه کنید .

* مواد رو 3 - 2 ساعت در یخچال قرار بدین تا سفت بشه بعد بصورت گلوله هایی به وزن تقریبی 10 گرم در بیارید.

نکته : لزومی نداره دونه دونه با ترازو وزن کنید بلکه اندازه اش کمی از فندق بزرگتر و از گردو کوچیکتر باشه ، بعد از انجام چند تا دونه اندازه اش دستتون می آد .

* بعد با فاصله داخل سینی که کاغذ روغنی انداختیم ، می چینیم .

* نکته : این شیرینی بعد از پخت پخش میشه پس به اندازه کافی فضا بین شیرینی ها قرار بدین .

* سپس داخل فر گرم شده با دمای 170 درجه سانتیگراد بمدت تقریبی 15 دقیقه قرار بدین.

* اجازه بدین شیرینی ها کاملا خنک بشن بعد از کاغذ روغنی جدا کنید .
[عکس: sGhYp3.png]
پاسخ }