خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کوکی های براونی

خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
917
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 1439


محل سکونت : کرج
ارسال: #1
Package_favorite کوکی های براونی
[تصویر:  20140112154111_3446_tall.jpg]
مواد لازم :
کره به دمای اتاق رسیده 1پیمانه
شکر 1/5 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
وانیل 1 قاشق چایخوری
ارد 3 پیمانه
پودر کاکائو 2/3 پیمانه
پودر خمیر مایه 1/2 قاشق چایخوری
نمک 1/4 قاشق چایخوری
طرز تهیه :
ابتدا فر را با دمای350 درجه فارنهایت روشن کنید و کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید
سپس ارد بکینگ پودر و پودر کاکائو و نمک را الک کنید و کنار بگذارید .
حالا کره را با شکر خوب با همزن بزنید سپس تخم مرغ ها را ریخته و هم بزنید بعد وانیل را اضافه کنید سپس مخلوط ارد را اضافه کنید و خوب ورز دهید بعد خمیر مایه را اضافه کنید ورز دهید خمیر راداخل کیسه نایلون قرار دهید و یک ساعت درون یخچال بگذارید
حالا خمیر را از یخچال بیرون بیاورید و روی سطح صاف پهن کنید و با وردنه صاف کنید با قالب قلب قالب بزنید و داخل سینی فری که از قبل اماده کردید بچینید البته با فاصله 4 تا 5 سانت که وقت پخت بهم نچسبند
به مدت 8 تا 10 دقیقه بگذارید بپزد سپس از فر خار ج کنید و روی سطح سیمی بگذارید تا خنک شود
دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای بانوی مهر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۲-۱۰-۱۳۹۲ ۰۴:۲۴ عصر، توسط بانوی مهر.)
۲۲-۱۰-۱۳۹۲, ۰۴:۱۰ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از بانوی مهر به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مهرناز مامانی, 1368Sheri, mozhgan57, niloofar00, Galaxy, negin.s, الیسا جون, قلب, رويا صادقي, elipari
مدیریار خانوم گل

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
319
تاریخ عضویت:
خرداد ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 2476


محل سکونت : رشت
ارسال: #2
RE: کوکی های براونی
کوکیز براونی خوشمززززززه.Yum2Yum2Yum2Yum2Yum2Yum2
من که عاشقش شدم بدجور!1 (49)
یکی جلوی منو بگیره.Faintingsmiley

[تصویر:  20140817215629_DSC09957.jpg]

[تصویر:  20140817215725_DSC09965.jpg]


دستورش مال بهارسایت هست که من عین دستور رو میذارم

(-البته من با شکلات تلخ 83% و 65% درست کردم و طعمشو واقعا دوست داشتم.یکم هم از پودر قندش کم کردم چون ما کلا تلخ دوست داریم.hih
-از کره گیاهی استفاده کردم.
-مایع بدست اومده خییلی شل نبود و در نهایت کوکی های من زیاد پخش نشدن اما بافت و طعمشون عالی بود.
-طبق معمول با نصف مواد که تقریبا 32 تا کوکی شد.
-با یه لیوان چای خیلی میچسبهYum2)


مواد لازم :

کره 100 گرم

پودر کاکائو 1 ق س

شکلات خرد شده 100 گرم

پودر قند 100 گرم

تخم مرغ 2 عدد

گردوی پودر شده 40 گرم

آرد 220 گرم

بکینگ پودر 1 ق م

وانیل 1/4 ( یک چهارم ) ق م

نمک 1/4 ( یک چهارم ) ق م

شکلات سفید جهت تزیین



طرز تهیه :

* ابتدا کره و شکلات بطریق بن ماری آب شده و با هم مخلوط بشه .

* می تونید پودر کاکائو رو در همین مرحله بهش اضافه کنید یا اینکه بعد از حل شدن کره و شکلات بهش اضافه بشه .

* تخم مرغ و پودر قند رو بمدت 5 - 4 دقیقه با همزن هم بزنید .

* بعد وانیل و مخلوط شکلات و کره رو اضافه کنید .

* گردو رو توسط دستگاه خرد کن پودر کنید .

* بعد پودر گردو رو به مواد اضافه کنید .

* بعد مخلوط آرد ، نمک و بکینگ پودر اضافه بشه .

* مواد رو هم بزنید تا یکدست بشه .

* نکته : خمیری که بدست می آد خمیر شلی هست پس دقت کنید که نباید بهش آرد اضافه کنید .

* مواد رو 3 - 2 ساعت در یخچال قرار بدین تا سفت بشه بعد بصورت گلوله هایی به وزن تقریبی 10 گرم در بیارید.

نکته : لزومی نداره دونه دونه با ترازو وزن کنید بلکه اندازه اش کمی از فندق بزرگتر و از گردو کوچیکتر باشه ، بعد از انجام چند تا دونه اندازه اش دستتون می آد .

* بعد با فاصله داخل سینی که کاغذ روغنی انداختیم ، می چینیم .

* نکته : این شیرینی بعد از پخت پخش میشه پس به اندازه کافی فضا بین شیرینی ها قرار بدین .

* سپس داخل فر گرم شده با دمای 170 درجه سانتیگراد بمدت تقریبی 15 دقیقه قرار بدین.

* اجازه بدین شیرینی ها کاملا خنک بشن بعد از کاغذ روغنی جدا کنید .
امضای elhaam
[تصویر:  sGhYp3.png]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۶-۵-۱۳۹۳ ۰۹:۰۵ عصر، توسط elhaam.)
۲۶-۵-۱۳۹۳, ۰۹:۰۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
12 کاربر از elhaam به دلیل این ارسال سپاس کرده.
niloofar00, 1368Sheri, kazemsoft, معصومه خانومی, vidia, monamona, یکتا20, Elmira68, گلسا 92, maji, ladybird68, Galaxy



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد