خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امتیازات: 2.71
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کوکی پاندا

ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #1
كوكي پاندا
تعریف اصلی این کوکی ها رو میتونین از اینجا ببینین . من وقتی درست کردم سینی اول فر ولو شد و خیلی زید ترک برداشتن و برای سینی دوم ارد کیک بیشتری استفاده کردم اینطوری کمتر شل و ول شد ولی باز از ترک خوردنش نتونست جلوگیری کنه برای همین هم چون کوکی های من بیشتر از سگ شبیه پاندا شدن . من هم اسمشو کوکی پاندا گذاشتم .
مواد لازم :
کره ۱۸۰ گرم (میزاریم به دمای اتاق برسه )
شکر قهوه ای ۸۰ گرم (تو تعریف اصلی Horlicks بود که من نفهمیدم چیه ؟)

ارد کیک ۲۰۰ گرم (همونطور که گفتم با این مقدار وا رفت شما یه ذره بیشتر از این مقدار بریزین )
ارد ذرت ۲۵ گرم
شیر خشک ۲۵ گرم (من کافی میت استفاده کردم )
چیپس شکلاتی به مقدار لازم
به اندازه کافی chocapic برای دیدن عکس اینجارو کلیک کنین .
طرز تهیه :
ابتدا شکر و کره انقد هم میزنیم تا شکر حل بشه و صاف و یکدست .
ارد کیک و ارد ذرت و شیر خشک (کافی میت بگین دیگه چرا وارفتن )رو با هم مخلوط میکنیم و میریزیم روی شکر و کره و بعد ورز میدیم . بعد اینکه تمام مواد با هم مخلوط شدن رول میکنیم و از این رول به اندازه های مساوی تقریبا مثل گردو بریده جدا میکنیم .
بعد اینکه خمیر رو تو دستمون گرد کردیم و حالت دادیم با چیپس شکلاتی براش چشم و بینی میزاریم و از chocapic ها برای گذاشتن گوشهاش استفاده میکنیم .

کف سینی فر کاغذ روغنی میندازیم و کوکی هامونو با فاصله میچینیم و تو فر با ۱۶۰ درجه میزاریم بپزه . زیاد نمیزاریم تا طلایی بشن و تغییر رنگ بدن .


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
       
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۱۳-۲-۱۳۹۰, ۱۰:۲۵ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
268
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 362


محل سکونت : اراک
ارسال: #2
Ksmiletris کوکی پای
شیرینی مورد علاقه ی بچه ها

مواد لازم :
آرد : 260 گرم
شکر : 190 گرم
تخم مرغ : 1 عدد
کره : 100 گرم
وانیل : 2 قاشق چای خوری
بکینگ پودر : 1 قاشق چای خوری
پودر کاکائو : 1 قاشق غذا خوری
برای فیلینگ ( مغز وسط شیرینی ) :
شیر عسلی : 150 میلی لیتر
کره : 2 قاشق غذا خوری
پودر کاکائو : 1 قاشق غذا خوری

طرز تهیه :
کره رو 1 ساعت قبل از شروع به کار بزارید بیرون از یخچال تا نرم بشه و بعد با شکر و وانیل خوب هم بزنید تا کرمی بشه بعد تخم مرغ رو اضافه کنید .
آرد رو با بکینگ پودر الک کنید و به مواد بالا اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا یک خمیر یک دست بدست بیاد .
بعد خمیر رو بزارید داخل یخچال به مدت 15 دقیقه.
برای فیلینگ همه مواد رو مخلوط کنید بزارید روی حرارت تا غلیظ بشه و سفت بشه و بعد بزارید داخل یخچال تا خوب خنک بشه و خمیری شکل بشه
[تصویر:  20121027082108_koo01.JPG]
از خمیر بیسکویت اندازه 2 قاشق جدا کنید و بهش پودر کاکائو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید .
با این خمیر می خواهیم برای پاپی هامون گوش و دماغ و چشم درست کنیم .
بعد از خمیر ساده گوله هایی بزرگتر از گردو برمی داریم و داخلش از مایع فیلینگ میزاریم و گردش میکنیم .
[تصویر:  20121027082159_koo02.JPG]
و از خمیر قهوه ای گوله هایی کوچکتر از فندق جدا میکنیم و به شکل اشک درست میکنیم و با انگشت روش فشار میدیم تا پهن بشه و با فشار انگشت میچسبونیم دو طرف کله پاپی هامون.
[تصویر:  20121027082250_koo03.JPG]
همینطور براش دماغ میزاریم و چشم.
[تصویر:  20121027082334_koo04.JPG]
بعد از تمام شدن کار همه پاپی ها رو میچینیم توی سینی فر که کاغذ روغنی پهن کردیم توش.
و میزاریم داخل فر که از قبل روی 370 درجه سانتی گراد گرمش کرده بودیم به مدت 8-10 دقیقه بپزن .
بعدد بزارید کوکی ها سرد بشن و با کفگیر جداشون کنید.
[تصویر:  20121027082428_144383.JPG]
امضای خاله سیما
وقتي من پست ميزارم و شما لايک نميکنين...
ديگه حالي به آدم ميمونه؟
نه والا!!
احوالي به آدم ميمونه؟
نه بالله!
laf
۶-۸-۱۳۹۱, ۰۹:۵۵ صبح
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از خاله سیما به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مرجان بانو24=12, elhaam



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد