خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کوکی کاپوچــــینو

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,479
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 12936


محل سکونت : ♥ مشــــــــهـد ♥
ارسال: #1
کوکی کاپوچــــینو
کوکی کاپوچینو خوشمزه من که چند وقت پیشا با این دستور درست کرده بودمDreamyeyesf..گفتم دستورشو بزارمCoffeebath
[تصویر:  20131001225031_IMAG0285.jpg]
من با این یک بسته پودر فوری کاپوچینو درست کرده بودم
[تصویر:  20131020124201_IMAG0298.jpg]
مواد لازم :

قهوه فوری ( کاپوچینو ) : 1 بسته
پودر نسکافه : 1 قاشق چایخوری
کره یا مارگارین یا هر دو : 100 گرم
پودر قند : 5 قاشق سوپخوری
تخم مرغ : 1 عدد
آرد : 150 گرم
بکینگ پودر : 1 قاشق چایخوری
وانیل : 1/8 قاشق چایخوری
شکلات سیاه یا شیری : 90 گرم
آجیل ( بادام , گردو ,فندق ) تست شده : 1/2 پیمانه

طرز تهیه :

آجیل را اول پیمانه کرده و بعد در سینی فر ریخته و 5 دقیقه در فر حرارت دهید تا تست شود فندقها را بعد از تست شدن در لایه ای دستمال نخی ریخته و و با دستمال روی فندقها را سابیده تا پوست ان جدا شود در جدا شدن تمام پوست فندقها وسواس به خرج ندید مقداری پوست روی فندقها اگر جدا نشد اشکالی نداره تست و همه اجیل را با غذاساز خورد کنید ولی کاملا پودر نشود و زیر دندان حس شود در نسبت استفاده از آجیلها خودتان تصمیم می تونید بگیرید که گردو مثلا بیشتر باشد یا بادام یا فندق من گردو رو کمتر زدم فندق و بادامش بیشتره
پودر اسپرسو فوری یا همان کاپوچینو رو در ظرف کوچکی ریخته و پودر نسکافه را اضافه و با یک قاشق سوپخوری آب گرم مخلوط کنید .
کره یا مارگارین یا مخلوطی از هر دو را در دمای محیط قرار داده تا نرم شود کره نرم شده را با پودر قند و وانیل و تخم مرغ هم زده تا نرم و پفکی شود .
پودر کاپوچینو و نسکافه را با مواد بالا اضافه و کمی هم زده تا کاپوچینو به خوبی مخلوط مواد شود.
آجیل و شکلات خورد شده ( من از شکلات تخته ای شیری پارمیدا استفاده کردم ) را اضافه و با قاشق به خورد مواد دهید .
آرد و بکینگ پودر را اضافه و کمی هم بزنید تا آرد به خورد مواد برود و خمیر نرمی بدست آید .
سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و از خمیر با قاشق کمی برداشته و در بین دستهای مرطوب گلوله کنید و با فاصله در سینی بچینید . من برای اینکه شیرینی هام به یک اندازه باشه از اسکوپ بستنی استفاده کردم .
روی هر شیرینی را یک فندق نصف شده یا هر مغز دیگری می توانید استفاده کنید گذاشته و در فر از قبل گرم شده به مدت 15 دقیقه با درجه حرارت 185 درجه سانتیگراد قرار دهید .

ترجمه - ویرایش : معصومه یوسفیان
امضای 1368Sheri
۲۸-۷-۱۳۹۲, ۱۲:۴۵ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
11 کاربر از 1368Sheri به دلیل این ارسال سپاس کرده.
N-M, negin.s, vidia, niloofar00, raha banu, مامان فریده, Galaxy, Atefe joon, elipari, مهرناز مامانی, مهربون یار



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد