خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 27 رأی - میانگین امتیازات: 2.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کيک شيفون

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
262
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 741


محل سکونت : shomal
ارسال: #1
کيک شيفون
[تصویر:  20110904150821_keyk.jpg]

مواد لازم:
تخم مرغ 4 عدد
آرد سفيد يک و يک چهارم پيمانه

شکر 1 پيمانه سرخالي

روغن مايع يک چهارم پيمانه

آب يک چهارم پيمانه

وانيل يک دوم قاشق چاي خوري

بکينگ پودر يک دوم قاشق چاي خوري

رنده پوست ليمو يا پرتقال 1 قاشق چاي خوري پر

طرز تهيه:
مرحله 1 - تخم مرغ ها را همراه با وانيل و شکر به کمک همزن بزنيد تا کرم رنگ و کشدار شود.(شکر را کم کم اضافه کنيد)

مرحله 2 - رنده پوست پرتقال را اضافه کرده و 2 دور با همزن بزنيد، سپس آب ولرم را افزوده و 3 دور ديگر بزنيد.

مرحله 3 - روغن را اضافه کرده و فقط 1 دور بزنيد.

مرحله 4 - آرد را که قبلا 3 بار الک کرده ايد با بکينگ پودر مخلوط کرده و طي 3 مرحله به مايه کيک اضافه کنيد و با قاشق يا ليسک به صورت دوراني هم بزنيد.

مرحله 5 - مايه آماده شده را در قالبي که قبلا کاغذ روغني انداخته و يا با کره چرب کرده ايد ريخته و در فر از قبل گرم شده با حرارت 200 درجه سانتي گراد به مدت 30 تا 45 دقيقه در طبقه وسط فر قرار دهيد تا پخته شود.

مرحله 6 - وقتي قالب از داغي افتاد کيک را از قالب خارج کرده و بعد از سرد شدن کيک، آن را در يخچال نگهداري کنيد و سپس به دلخواه تزئين کرده و سرو نمائيد.
امضای *sadaf*
instageram: ir_ladies_fitness
۱۳-۶-۱۳۹۰, ۰۲:۴۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از *sadaf* به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mis gold, mamane kiana, 1368Sheri, niikka, Atefe joon, مامي اروين
atefeh

وضعیت :
 
ارسال: #2
RE: کيک شيفون
کیک شیفون با دستور خانم طوروسیان عزیز

کیک ساده ولی خیلی نرم که برای روکش خامه شدن بسیار مناسب است ( منسجم تر از کیک اسفنجی است ) :

مواد لازم برای یک عدد قالب گرد به قطر 25 سانتی متر و ارتفاع 7 سانتی متر (مناسب برای 20 نفر - قالب کوچکتر باشد ، حتماً سرریز می شود ) .

تخم مرغ خنک 6 عدد - وانیل خالص یک پنسه - شکر یک و یک چهارم پیمانه - شیر سه چهارم پیمانه - روغن مایع سه چهارم پیمانه - آرد قنادی دو پیمانه - بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری زیاد سر صاف نباشد - نمک یک پنسه .

طرز تهیه : کف قالب کاغذ روغنی انداخته شده ، سپس با مقدار کمی روغن چرب کنید ( زاویه ی قالب را با دقت چرب کنید تا بعداً برای تزیین دچار مشکل نشوید ؛ دیواره را کمتر چرب کنید تا کیک خوب بالا بیاید ) .

* آرد + بیکینگ پودر + نمک سه بار الک شوند .
* زرده و سفیده جدا .
* سفیده به همراه نوک قاشق چای خوری کرم یا پودر تارتار پفکی شده سپس نصف شکر کم کم با آن مخلوط شود. کاسه داخل یخچال گذاشته شود .
* زرده ها + وانیل + باقیمانده ی شکر زده شود تا کرم رنگ و کشدار شود .
* زرده ها + کمی شیر + کمی از مخلوط آرد تا این دو ماده هم کامل مخلوط شوند .
* روغن مایع سریع به خورد خمیر داده شود .
* همزن خاموش و سفیده با لیسک به خورد خمیر برود .
* مایه در قالب . چند ضربه تا حبابهای هوا خارج شوند .
* قالب درون فر از پیش گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی گراد .

* کیک زیاد پف می کند و رویش سرخ می شود ، ولی چون پف کیک زیاد است داخلش با یک ساعت نمی پزد . بعد از یک ساعت و ده دقیقه پخت کیک را خیلی سریع با خلال چوبی بلند یا ابزار مخصوص امتحان کرده ، درب فر را ببندید .
* وقتی تصمیم گرفتید فر را خاموش کنید ، بگذارید کیک 5 دقیقه ی دیگر درون آن بماند و سپس آنرا خارج نمائید .
* قالب کمربندی آلومینیومی سایز وسط برای این کیک بسیار مناسب است .
* بعد از سرد شدن کیک را با آب پرتقال یا آناناس تر کرده و آیسینگ دلخواه را روی آن بمالی

ارتفاع کیکی که دستورش را داده ام ، بعد از خارج شدن از فر حدود ده سانت است . یعنی کیک خنک شده ی الآن درون فر ارتفاعی نزدیک به 12 سانت د اشته( کیک های شیفون را هر چه قدر هم خبره باشید ، بعد از سرد شدن نشست پیدا می کنند و این کاملاً طبیعی است )؛ مگر تکنیک استفاده از قالب های مخصوص و آویزان کردن کیک را به کار ببرید که به نظر من احتیاجی به این کار نیست .

کیکی که این ارتفاع را داشته باشد ، با این که رویش طلایی است ، ولی درونش هنوز کامل نپخته و مدت زمان پخت باید رعایت شود ( صحبت در مورد فرهای معمولی است ) .

در زمان پخت دیواره ی کیک از قالب بالاتر می رود ، ولی چون سفت شده ، پهن نمی شود . نکته ی مهمی را فراموش کرده ام متذکر شوم و آن اینکه وقتی کیک بالا آمده و وسطش چین و چروک است ( حدود نیم ساعت بعد از گذاشتن کیک درون فر )، حرارت فر را خیلی کم بالا می برم و این امر به پف کیک خیلی کمک می کند .( مطمئن باشید نکته ی دیگری فراموش نکرده ام !! ) .

اگر پودر تارتار استفاده نکنید ، هیچ اتفاقی نمی افتد . بهتر است وقتی سفیده را زدید ، آنرا تا موقع اضافه کردن به خمیر در یخچال نگهداری کنید ، به خصوص اگر محیط کار گرم است . کرم یا پودر تارتار را برای این استفاده می کنیم که باعث پایداری حالت پفکی سفیده می شود .

منبع : فروم هنر آشپزی
۱۳-۶-۱۳۹۰, ۰۳:۱۶ عصر
نقل قول
2 کاربر از atefeh به دلیل این ارسال سپاس کرده.
1368Sheri, Atefe joon
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #3
RE: کيک شيفون
(۱۲-۲-۱۳۹۱ ۱۱:۴۷ عصر)maryam banoo نوشته شده توسط:  کیک من خیلی بد شد عکسشو میذارم حالا تو کیک هایی که پختین ! ولی فقط کناره هاش پف کرد و وسطش خوابیده بود !!! کسی میدونه چرا ؟ crying چون میخواستم وسطشو خالی کنم عیب نداشت ولی چرا اینطوری پف کرد؟؟؟؟


مریم جون کیک شیفون حتما باید تو قالب میان تهی یا همون قالب شیفون درست بشه
برای کیک اسفنجی از قالب یکسره بدون حفره استفاده میشه
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۳-۲-۱۳۹۱, ۱۲:۰۵ صبح
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
طاطا, Atefe joon
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,122
تاریخ عضویت:
شهريور ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه عکاسی

اعتبار: 1666


محل سکونت : تهران
ارسال: #4
RE: کيک شيفون
کیک شیفون با سس شکلات تلخ

[تصویر:  20120702095624_IMG_8247.jpg]
امضای shivaa
معنی سبز زندگی...معنی با تو بودنه
۱۲-۴-۱۳۹۱, ۱۱:۲۷ صبح
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از shivaa به دلیل این ارسال سپاس کرده.
niikka, طاطا, Atefe joon, نیکا*
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
6,536
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 10145


محل سکونت : بندرانزلی*بندرعباس
ارسال: #5
RE: کيک شيفون
[تصویر:  20121016183919_jpg1.jpg]
امضای sara jon joni
[تصویر:  20160113155119_527653_10151209584396838_...8007_n.jpg]
۲۵-۷-۱۳۹۱, ۰۸:۱۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از sara jon joni به دلیل این ارسال سپاس کرده.
niloofar00, kapsul, mansore66, luna, Atefe joon

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,508
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 6898


محل سکونت : تهران
ارسال: #6
RE: کيک شيفون
[تصویر:  20130518105453_260220145186.jpg]
تزیین کیک با ژله نوشتاری
[تصویر:  20130518105239_260220145192.jpg]
امضای elipari
[تصویر:  20140713163852_url.jpgss.jpg]
۲۸-۲-۱۳۹۲, ۱۲:۲۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
13 کاربر از elipari به دلیل این ارسال سپاس کرده.
sara jon joni, negin.s, niloofar00, Galaxy, kapsul, mansore66, سمیه گلبانو, 1368Sheri, laleh joon, قلب, طاطا, Atefe joon, mozhgan57


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  کيک شيفون پرتقالی atefeh 4 467 ۳-۳-۱۳۹۵ ۰۹:۴۵ عصر
آخرین ارسال: 20neda20


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد