خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 27 رای - 2.89 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کيک شيفون

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
247
تاریخ عضویت:
Jun 2011
مدال ها

اعتبار: 741


محل سکونت : shomal
ارسال: #1
کيک شيفون
[عکس: 20110904150821_keyk.jpg]

مواد لازم:
تخم مرغ 4 عدد
آرد سفيد يک و يک چهارم پيمانه

شکر 1 پيمانه سرخالي

روغن مايع يک چهارم پيمانه

آب يک چهارم پيمانه

وانيل يک دوم قاشق چاي خوري

بکينگ پودر يک دوم قاشق چاي خوري

رنده پوست ليمو يا پرتقال 1 قاشق چاي خوري پر

طرز تهيه:
مرحله 1 - تخم مرغ ها را همراه با وانيل و شکر به کمک همزن بزنيد تا کرم رنگ و کشدار شود.(شکر را کم کم اضافه کنيد)

مرحله 2 - رنده پوست پرتقال را اضافه کرده و 2 دور با همزن بزنيد، سپس آب ولرم را افزوده و 3 دور ديگر بزنيد.

مرحله 3 - روغن را اضافه کرده و فقط 1 دور بزنيد.

مرحله 4 - آرد را که قبلا 3 بار الک کرده ايد با بکينگ پودر مخلوط کرده و طي 3 مرحله به مايه کيک اضافه کنيد و با قاشق يا ليسک به صورت دوراني هم بزنيد.

مرحله 5 - مايه آماده شده را در قالبي که قبلا کاغذ روغني انداخته و يا با کره چرب کرده ايد ريخته و در فر از قبل گرم شده با حرارت 200 درجه سانتي گراد به مدت 30 تا 45 دقيقه در طبقه وسط فر قرار دهيد تا پخته شود.

مرحله 6 - وقتي قالب از داغي افتاد کيک را از قالب خارج کرده و بعد از سرد شدن کيک، آن را در يخچال نگهداري کنيد و سپس به دلخواه تزئين کرده و سرو نمائيد.


04-09-2011, 02:44 PM,
یافتن نقل قول
atefeh

وضعیت :
 
ارسال: #2
RE: کيک شيفون
کیک شیفون با دستور خانم طوروسیان عزیز

کیک ساده ولی خیلی نرم که برای روکش خامه شدن بسیار مناسب است ( منسجم تر از کیک اسفنجی است ) :

مواد لازم برای یک عدد قالب گرد به قطر 25 سانتی متر و ارتفاع 7 سانتی متر (مناسب برای 20 نفر - قالب کوچکتر باشد ، حتماً سرریز می شود ) .

تخم مرغ خنک 6 عدد - وانیل خالص یک پنسه - شکر یک و یک چهارم پیمانه - شیر سه چهارم پیمانه - روغن مایع سه چهارم پیمانه - آرد قنادی دو پیمانه - بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری زیاد سر صاف نباشد - نمک یک پنسه .

طرز تهیه : کف قالب کاغذ روغنی انداخته شده ، سپس با مقدار کمی روغن چرب کنید ( زاویه ی قالب را با دقت چرب کنید تا بعداً برای تزیین دچار مشکل نشوید ؛ دیواره را کمتر چرب کنید تا کیک خوب بالا بیاید ) .

* آرد + بیکینگ پودر + نمک سه بار الک شوند .
* زرده و سفیده جدا .
* سفیده به همراه نوک قاشق چای خوری کرم یا پودر تارتار پفکی شده سپس نصف شکر کم کم با آن مخلوط شود. کاسه داخل یخچال گذاشته شود .
* زرده ها + وانیل + باقیمانده ی شکر زده شود تا کرم رنگ و کشدار شود .
* زرده ها + کمی شیر + کمی از مخلوط آرد تا این دو ماده هم کامل مخلوط شوند .
* روغن مایع سریع به خورد خمیر داده شود .
* همزن خاموش و سفیده با لیسک به خورد خمیر برود .
* مایه در قالب . چند ضربه تا حبابهای هوا خارج شوند .
* قالب درون فر از پیش گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی گراد .

* کیک زیاد پف می کند و رویش سرخ می شود ، ولی چون پف کیک زیاد است داخلش با یک ساعت نمی پزد . بعد از یک ساعت و ده دقیقه پخت کیک را خیلی سریع با خلال چوبی بلند یا ابزار مخصوص امتحان کرده ، درب فر را ببندید .
* وقتی تصمیم گرفتید فر را خاموش کنید ، بگذارید کیک 5 دقیقه ی دیگر درون آن بماند و سپس آنرا خارج نمائید .
* قالب کمربندی آلومینیومی سایز وسط برای این کیک بسیار مناسب است .
* بعد از سرد شدن کیک را با آب پرتقال یا آناناس تر کرده و آیسینگ دلخواه را روی آن بمالی

ارتفاع کیکی که دستورش را داده ام ، بعد از خارج شدن از فر حدود ده سانت است . یعنی کیک خنک شده ی الآن درون فر ارتفاعی نزدیک به 12 سانت د اشته( کیک های شیفون را هر چه قدر هم خبره باشید ، بعد از سرد شدن نشست پیدا می کنند و این کاملاً طبیعی است )؛ مگر تکنیک استفاده از قالب های مخصوص و آویزان کردن کیک را به کار ببرید که به نظر من احتیاجی به این کار نیست .

کیکی که این ارتفاع را داشته باشد ، با این که رویش طلایی است ، ولی درونش هنوز کامل نپخته و مدت زمان پخت باید رعایت شود ( صحبت در مورد فرهای معمولی است ) .

در زمان پخت دیواره ی کیک از قالب بالاتر می رود ، ولی چون سفت شده ، پهن نمی شود . نکته ی مهمی را فراموش کرده ام متذکر شوم و آن اینکه وقتی کیک بالا آمده و وسطش چین و چروک است ( حدود نیم ساعت بعد از گذاشتن کیک درون فر )، حرارت فر را خیلی کم بالا می برم و این امر به پف کیک خیلی کمک می کند .( مطمئن باشید نکته ی دیگری فراموش نکرده ام !! ) .

اگر پودر تارتار استفاده نکنید ، هیچ اتفاقی نمی افتد . بهتر است وقتی سفیده را زدید ، آنرا تا موقع اضافه کردن به خمیر در یخچال نگهداری کنید ، به خصوص اگر محیط کار گرم است . کرم یا پودر تارتار را برای این استفاده می کنیم که باعث پایداری حالت پفکی سفیده می شود .

منبع : فروم هنر آشپزی
04-09-2011, 03:16 PM,
نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #3
RE: کيک شيفون
(01-05-2012, 11:47 PM)maryam banoo نوشته: کیک من خیلی بد شد عکسشو میذارم حالا تو کیک هایی که پختین ! ولی فقط کناره هاش پف کرد و وسطش خوابیده بود !!! کسی میدونه چرا ؟ crying چون میخواستم وسطشو خالی کنم عیب نداشت ولی چرا اینطوری پف کرد؟؟؟؟


مریم جون کیک شیفون حتما باید تو قالب میان تهی یا همون قالب شیفون درست بشه
برای کیک اسفنجی از قالب یکسره بدون حفره استفاده میشه
02-05-2012, 12:05 AM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,122
تاریخ عضویت:
Sep 2011
مدال ها

اعتبار: 1,666


محل سکونت : تهران
ارسال: #4
RE: کيک شيفون
کیک شیفون با سس شکلات تلخ

[عکس: 20120702095624_IMG_8247.jpg]

02-07-2012, 11:27 AM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
6,535
تاریخ عضویت:
Jan 2012
مدال ها

اعتبار: 10,145


محل سکونت : بندرانزلی*بندرعباس
ارسال: #5
RE: کيک شيفون
[عکس: 20121016183919_jpg1.jpg]
16-10-2012, 08:12 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,508
تاریخ عضویت:
Feb 2012
مدال ها

اعتبار: 6,901


محل سکونت : تهران
ارسال: #6
RE: کيک شيفون
[عکس: 20130518105453_260220145186.jpg]
تزیین کیک با ژله نوشتاری
[عکس: 20130518105239_260220145192.jpg]
18-05-2013, 12:25 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2
تاریخ عضویت:
Apr 2013
مدال ها

اعتبار: 1


محل سکونت :
ارسال: #7
کیک شیفون
مواد لازم:
تخم مرغ 6 عدد وانیل: 1.2 قاشق چای خوری- شیر: 3.4 پیمانه- آرد: 2 پیمانه- شکر: 1و1.4 پیمانه – بیکینگ پودر:1.5 قاشق چای خوری نمک:1.8 قاشق چای خوری .
طرز تهیه:
سفیده و زرده تخم مرغ را جدا کرده.
آرد را با بیکینگ پودر و نمک 3بار الک شود.
زرده و وانیل و نصف شکر را خوب مخلوط می کنیم. بعد شیر وکمی از مخلوط آرد مرحله به مرحله اضافه می کنیم (یعنی یک مرحله شیر یک مرحله آرد)تا خمیر یکدست شود و با روغن مخلوط می کنیم.
سفیده تخم مرغ را خوب هم می زنیم تا کف کند شکر باقی مانده را اضافه و هم میزنیم (10 ثانیه) وبعد به مایه وبا لیسک به صورت دورانی هم می زنیم تا پف آن نخوابد .
در قالب شیفون به مدت یک ساعت در فر 180 درجه از قبل روشن می گذاریم . بعد از پخت در فر را نیمه باز می گذاریم وبعد از سرد شدن از قالب خارج می کنیم.
[عکس: 20130613081849_DSC_02420.jpg]
13-06-2013, 09:50 AM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
109
تاریخ عضویت:
Dec 2012
مدال ها

اعتبار: 131


محل سکونت :
ارسال: #8
RE: کيک شيفون
اینم کیک شیفون من بادستور خانم طوروسیان بسییییییییار خوشمزه و بافت لطیف و نرمی داشتYum2
من به شخصه بیشتر از کیک اسفنجی پسندیدمش
به دلیل خوشمزه بودن و سریع داغ داغ خوردن اینقدازش موندکه بعکسم


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
14-06-2013, 02:20 AM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
154
تاریخ عضویت:
Jun 2012
مدال ها

اعتبار: 286


محل سکونت : تبریز
ارسال: #9
RE: کيک شيفون
کیک شیفون با کشمش وکمی دارچین وپودر گل محمدی نرم ومعطرFlowerysmile[عکس: 20130616114311_010120074794.jpg]
16-06-2013, 01:14 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
109
تاریخ عضویت:
Dec 2012
مدال ها

اعتبار: 131


محل سکونت :
ارسال: #10
RE: کيک شيفون
کیک شیفون با دستور خانوم طوروسیان


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
24-06-2013, 02:38 AM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  کيک شيفون پرتقالی atefeh 4 620 23-05-2016, 09:45 PM
آخرین ارسال: 20neda20


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد