تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 15 رای - 2.53 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کیک آرد ذرت
#1

این کیک طعمش منو یاد کیکهایی که بچگی ها میخوردم میندازه
بافتشم خیلی لطیفه
ارزش یکبار امتحانو داره


مواد لازم:
آرد ذرت 1 پیمانه
آرد گندم 2 پیمانه
بیکینگ پودر 1 ق س
شکر 1 پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
روغن مایع 1 پیمانه
شیر 1 پیمانه
وانیل یک چهارم ق چ
بادام پرک برای روی کیک

روش پخت:
تخم مرغها رو با شکر و وانیل بزنین تا حجمش چند برابر بشه
بعد روغن مایع و شیر رو اضافه کنین
آرد ذرت،آرد گندم . بیکینگ پودر رو با هم الک کنین و به مواد بالا اضافه کنین در حد مخلوط شدن هم بزنین
مواد رو در قالب چرب و آرد پاشی شده بریزین و در طبقه وسط فر با دمای 180 درجه به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت بپزینFlowerysmile

[عکس: 20120624094136_180620121733.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
مرسی گیسو جونYum2

[عکس: 20131107180304_DSC09549.jpg]

[عکس: 20131107180558_DSC09565.jpg]
در کـــــودکــی...
در کـــُـدام بــــــــــــآزی ، راهــــــت نــَــدادنــد ،
کــــــه امـــــروز ، انـــــقَــدر دیـــــوانه وار
تــــشنـــه ی " بــــــــــازی کـَــردن " بــــــــا آدم هــــــــایی ؟
پاسخ }
#3
[عکس: 20131122134002_DSC_0143.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#4
من این کیک را پختم...توش مقداری شکلات تلخ ذوب شده ریختم...خیلی بافتش سبکه وآدم دوست داره باز بخوره من با مربای زردک محلی خوردم...خیلی خیلی خوب بود...متشکرم گیسوجان بابت دستورهای متنوع وخوبت83

[عکس: 20160129211846_IMG_0994.jpg]
چندوقتی هست فر داغون ما ...خراب تر شده روی کیک هام همگی ترک میخوره
[عکس: 20160129212103_IMG_0995.jpg]
[عکس: 20160823172356_.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی