خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کیک آلمانی نیش زنبور (Bienenstich Cake)

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
کیک آلمانی نیش زنبور (Bienenstich Cake)
[تصویر:  20130913214248_beinlg.jpg]


مواد لازم:
برای کیک :

1 قاشق غذاخوری سر خالی پودر مایه خمیر فوری
1/3 پیمانه شیر گرم 37 تا 43 درجه سانتیگراد
4 عدد تخم مرغ، در دمای اتاق
3 پیمانه آرد سفید قنادی
1/3 پیمانه شکر دانه ریز
1/2 قاشق چای خوری نمک
170 گرم کره نرم شده در دمای اتاق


روش تهیه:
مایه خمیر و شیر و 1 عدد تخم مرغ و 1 پیمانه آرد رو در همزن ریخته خوب هم بزنین
1/4 پیمانه آرد روی مخلوط بپاشین و هم نزنین
روشو بپوشونین و دور کاسه رو هم با حوله بپوشونین و بذارین کنار تا نیم ساعت استراحت کنه و پوشش آرد روی مواد ترک میخوره و توی خمیر پر از حباب میشه

در این مرحله شکر و تخم مرغ باقیمونده رو همراه با نمک 1 و 1/2آرد در کاسه بریزین و اگه همزنتون قلاب خمیر داره با قلاب اگه نه با همون سر همزن با سرعت کم حدود5 تا 10 دقیقه هم بزنین
وقتی خمیر خودشو از قلاب بالا کشید خمیر حاظره و دیگه هم نزنین اما اگه خمیر شل بود کمی آرد بهش اضافه کنین

کره رو تکه تکه کنین و کم کم به خمیر اضافه و هم بزنین تا خمیر یکدست و براقی بدست بیاد
حین هم زدن باید اطراف کاسه رو با لیسک بخراشین و هو بزنین تا یکدست بشه

حالا این خمیر رو به یک کاسه چرب بزرگ منتقل کنین و با حوله رو و اطرافشو بپوشونین و حدود 2 ساعت بذارین کنار تا حجمش دو برابر بشه
سپس خمیر رو داخل کیسه پلاستیکی قرار داده و حدود 4 ساعت در یخچال بذارین



سس عسل و بادام برای روی کیک :

5 قاشق غذاخوری کره ذوب شده
1/4 پیمانه عسل
1/4 پیمانه پودر شکر
یه نیشگون نمک
3/4 پیمانه بادام ورقه شده


روش تهیه:
همه چیر بجر بادام رو مخلوط کنین و بعد از ریختن سس روی کیک بادام هارو روی سس بریزین



برای کرم :
2 پیمانه شیر
1 پیمانه شکر دانه ریز
یه نیشگون نمک
3 زرده تخم مرغ
1 تخم مرغ کامل
2 و 1/2 قاشق غذاخوری آرد ذرت
3 قاشق غذاخوری کره
1 قاشق چای خوری عصاره وانیل


روش تهیه:
شیر، 1/2پیمانه شکر، و نمکرو در یک قابلمه متوسط ​​روی حرارت میذاریم تا مواد حل بشه وجوش بیاد و از روی حرارت ور میداریم

آرد ذرت و 1/2 پیمانه شکر در یک کاسه کوچک مخلوط کنین و کنار بگذارین

تخم مرغ و زرده ها رو در یک کاسه متوسط ​​با همزن بزنین تا یکدست بشه و بعد کخلوط آرد ذرت رو اضافه و هم بزنین تا یکنواخت بشه
بعد کم کم شیر رو اضافه و مدام به هم زدن ادامه میدیم بعد از اینکه کاملا مخلوط شد مواد رو به قابلمه منتقل کنین و روی حرارت متوسط مدام هم بزنین تا خوب غلیظ بشه
از روی حرارت وردارین و کره و وانیل رو اضافه و هم بزنین تا کرم یکدست بشه
درش رو بذارین و اجازه بدین خنک بشه
اگه درش رو نذارین حین خنک شدن یه لایه ضخیم روی کرم تشکیل میشه



برای پخت کیک:
فر رو با دمای 175 درجه روشن کنین تا گرم بشه
خمیر رو در قالب گرد 23 سانتی یا در قالب مستطیلی چرب شده متوسط بریزین و گوشه هاشو به قالب فشار بدین تا یکدست بشه و بعد سس عسل و بادام رو روش پخش کنین
قالب رو حدود 35 دقیقه در فر قرار بدین
بعد قالب رو از فر خارج کرده و روی یک پایه خنک کننده برگردونین تا کیک خنک بشه

بعد از وسط کیک رو به دو قسمت تقسیم کنین و خامه رو بین کیک بکشین و برش زده سرو کنین[/color]



دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۱-۷-۱۳۹۲, ۰۱:۴۸ عصر
یافتن سپاس نقل قول
17 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
aminegar, saratnt, niloofar00, negin.s, *heliya joon*, m_241259, 1368Sheri, دختر شیرازی, صفورا20, ladybird68, kapsul, رويا صادقي, mansore66, Atefe joon, maryam1352, کیش و مات, پرند



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد