تبلیغات
Bia2Aroosi

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کیک ارده
#1
[عکس: 20121127083344_444444444444444.jpg]

مواد لازم

:: تخم مرغ 3 عدد

:: شکر 1 و یک چهارم یمانه

:: روغن مایع یک سوم پیمانه

:: شیر 2/1 پیمانه

:: آرد ۲ پیمانه

:: بیکینگ پودر 1 قاشق سوپخوری

:: ارده ۱پیمانه

:: کنجد 2 قاشق سوپخوری

:: گردوی خرد شده 2 قاشق سوپخوری


طرز تهیه


تخم مرغ ها و شکر را با هم بزنید تا حجم آن 2 برابر شود
روغن مایع و شیر را اضافه کرده و با قاشق به هم بزنید
آرد و بیکینگ پودر را که از قبل 3-2 مرتبه الک کرده را اضافه کرده و مخلوط کنید
در آخر ارده را اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن مواد را هم بزنید
مایه را در قالبی که چرب کرده و کنجد پاشیده اید بریزید
در انتها روی ان گردو ریخته و در فر گرم شده با حرارت 170 درجه سانتی گراد و به مدت 30 تا 40 دقیقه قرار دهید
این کیک بسیار مقوی و مزه ای شبیه حلوای ارده داره...
[عکس: 20150727111523_index.jpg]
پاسخ }
#2
کیک ارده بادستور هانیه جون از لذت اشپزی
[i[عکس: 20130110174938_.jpg]

مواد لازم:

آرد: 1 و يک چهارم پ

شکر: 1 پ

تخم مرغ: 3 تا

اَرده یا Tahini: نصف پ

شير: نصف پ

وانيل: نوک کارد

بيکينگ پودر: 1 ق م

کنجد: نصف پ
روغن مايع: نصف پ


طرز پخت:

همه مواد رو من از يه ساعت قبل بيرون مي ذارم تا همدما بشن... آرد و بيکينگ پودر رو 3 بار الک مي کنم و فر رو هم روي 175 درجه سانتی گراد گرم کردم.

کنجد رو کمي تفت مي ديم تا تغيير رنگ کمي بده...بعد قالب 20 سانتي رو که چرب کرديم کف و ديواره هاش رو کنجد مي پاشيم و کنار ميذاريم...مثل وقتي که آرد پاشي مي کنيم...
زرده و سفيده تخم مرغها رو از هم جدا کردم و سفيده رو با همزن تميز و عاري از چربي با دور تند زدم تا سفيد و برفکی بشه و از ظرف نريزه....ميره توي يخچال تا بعد...



زرده و شکر و وانيل رو هم با همزن زدم تا کرم رنگ بشه



(براي زرده لازم نيست که پره همزن رو بشوريم)...روغن مايع رو هم ريختم..شير



و بعد ارده رو هم اضافه کردم و هم زدم...



خب ديگه همزن ميره کنار و ليسک جاشو مي گيره!



سفيده رو دربيارين و به مواد اضافه کنين و آروم و دوراني، هم بزنين تا پفش نخوابه...



در آخر هم آرد و بيکينگ پودر رو کم کم اضافه مي کنيم



و بازم آروم هم مي زنيم تا مواد کاملا مخلوط بشن...



مايه کيک رو توي قالب کنجدي مي ريزيم و کمي از کنجد روش هم مي پاشيم و داخل فر و طبقه وسط به همون دماي 175 درجه به مدت 1 ساعت مي ذاريم...بازم تاکيد مي کنم که حتما سر بزنين. چون فرها متفاوتن با هم


بعد از اينکه با خلال دندون از پخت کيک مطمئن شدين، دربيارين و اجازه بدين خنک بشه و روی توری برگردونین.




http://hanichef.blogfa.com/post-197.aspx لینک دستور
پاسخ }
#3
کیک ارده ای من با یه کوچولو تغییرات Yum2gag
[عکس: 20130115001747_.jpg]
[عکس: 20130115001824_.jpg]
کم کم یاد خواهی گرفت که بوسه‌ها قرارداد نیستند و هدیه‌ها، معنی عهد و پیمان نمی‌دهند.
کم کم یاد میگیری که میتوانی تحمل کنی
که محکم باشی پای هر خداحافظی
یاد می‌گیری که خیلی می‌ارزی


پاسخ }
#4
با دستور همون لینکی که بالا گذاشتم...بسیوووور خوشمزه
[عکس: 20131017120505_DSC_0559.jpg]
پاسخ }
#5
من با این دستور درست کردمکیک ارده
خیلی خوشمزسYum2ممنون از دستور خوبتون

[عکس: 20131210090405_.jpg]

[عکس: 20131210090526_1.jpg]
[عکس: 20160229025239_images60.jpg]

Insta:samira_ba
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#6
شاید اشکال از ذائقه ی منه که اصلا خوشم نیومد10
یه عالمه شیره ی انگور روش ریختم مثل کاری که توی کیک شکلاتی خیس میکنیم،تا تونستیم بخوریمش60

[عکس: 20150208235059_IMG-20141231-WA0021.jpg]

[عکس: 20150208235430_IMG-20141231-WA0022.jpg]
آدمهایی هستند که بودنشان
"حتی مجازی"
به آ
دم آرامش میده!دوستیشون برات حقیقی میشه
و یهو میشن یه قسمت از زندگیت!
ممنون که هستی!Flowerysmile
پاسخ }