تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کیک اسفناج(کیک غذایی)
#1
[عکس: 20121103114224_523310_490663854278920_802730081_n.jpg]

مواد لازم:
3 عدد تخم مرغ
250 گرم پنیر سفید فتا
نصف پیمانه روغن زیتون
2 پیمانه آرد
2 قاشق غذاخوری ماست
1 قاشق سوپخوری بکینگ پودر
15 عدد زیتون سبز
6-7 عدد گوجه فرنگی خشک شده
نیم کیلوگرم اسفناج
فلفل قرمز، نمک و کنجد

روش تهیه:
اسفناجهارو پاک کرده شسته و بعد از اینکه آبش رفت خرد کنین
در یک کاسه جداگانه تخم مرغهارو خوب هم بزنین و بعد ماست و پنیر رو اضافه و باز بزنین تا خوب مخلوط بشن
بعد روغن رو اضافه کنین و بعد آرد و بیکینگ پودر فلفل و نمک رو کم کم اضافه و مخلوط کنین
گوجه فرنگی خشک و زیتون ریز شده و برگ اسفناج رو هم اضافه کنین و ترکیب رو توی قالب ریخته با کنجد تزیین کنین و بذارین توی فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه به مدت تقریبی 40 دقیه تا کیک بپزه



دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد

[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
(۱۴-۰۸-۱۳۹۱, ۱۱:۳۷ ب.ظ)eglantine نوشته:  این گوجه خشک رو چجوری تهیه کنیم؟

یک روش ساده خشک کردن آنها در آفتاب است. گوجه ها را از وسط به دو نیم میکنیم و در سینی چیده و در مقابل آفتاب قرار میدهیم تا خشک شوند.



یک روش دیگر خشک کردن گوجه در فر است. گوجه ها را از وسط به دو نیم کرده و روی آنها نمک پاچیده و در سینی فر روی حرادت ۱۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۸ ساعت قرار میدهیم تا خشک شوند. گوجه ها را در شیشه ای تمیز ریخته کمی سیر تازه لابه لای آنها گذاشته و با روغن پر میکنیم. اگر روغن زیتون در دسترس دارید که چه بهتر. معمولا در خیلی غذاهای ایتالیائی و اسپانیائی گوجه خشک زیاد مصرف میشود.

[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }