خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کیک اسفناج(کیک غذایی)

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
کیک اسفناج(کیک غذایی)
[تصویر:  20121103114224_523310_490663854278920_802730081_n.jpg]

مواد لازم:
3 عدد تخم مرغ
250 گرم پنیر سفید فتا
نصف پیمانه روغن زیتون
2 پیمانه آرد
2 قاشق غذاخوری ماست
1 قاشق سوپخوری بکینگ پودر
15 عدد زیتون سبز
6-7 عدد گوجه فرنگی خشک شده
نیم کیلوگرم اسفناج
فلفل قرمز، نمک و کنجد

روش تهیه:
اسفناجهارو پاک کرده شسته و بعد از اینکه آبش رفت خرد کنین
در یک کاسه جداگانه تخم مرغهارو خوب هم بزنین و بعد ماست و پنیر رو اضافه و باز بزنین تا خوب مخلوط بشن
بعد روغن رو اضافه کنین و بعد آرد و بیکینگ پودر فلفل و نمک رو کم کم اضافه و مخلوط کنین
گوجه فرنگی خشک و زیتون ریز شده و برگ اسفناج رو هم اضافه کنین و ترکیب رو توی قالب ریخته با کنجد تزیین کنین و بذارین توی فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه به مدت تقریبی 40 دقیه تا کیک بپزه



دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۳-۸-۱۳۹۱, ۰۲:۱۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,166
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 9998


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #2
RE: کیک اسفناج(کیک غذایی)
(۱۴-۸-۱۳۹۱ ۱۱:۳۷ عصر)eglantine نوشته شده توسط:  این گوجه خشک رو چجوری تهیه کنیم؟

یک روش ساده خشک کردن آنها در آفتاب است. گوجه ها را از وسط به دو نیم میکنیم و در سینی چیده و در مقابل آفتاب قرار میدهیم تا خشک شوند.



یک روش دیگر خشک کردن گوجه در فر است. گوجه ها را از وسط به دو نیم کرده و روی آنها نمک پاچیده و در سینی فر روی حرادت ۱۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۸ ساعت قرار میدهیم تا خشک شوند. گوجه ها را در شیشه ای تمیز ریخته کمی سیر تازه لابه لای آنها گذاشته و با روغن پر میکنیم. اگر روغن زیتون در دسترس دارید که چه بهتر. معمولا در خیلی غذاهای ایتالیائی و اسپانیائی گوجه خشک زیاد مصرف میشود.
امضای negin.s
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
۱۴-۸-۱۳۹۱, ۱۱:۴۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد