خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 18 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کیک اسفنجی

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,302
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23856


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
کیک اسفنجی
اینم دو مدل دستور کیک اسفنجی


دستورکیک اسفنجی شماره ی یک
کیک اسفنجی خانوم طروسیان:
تخم مرغ خنک 6 عدد،
پودر قند 300 گرم ،
آرد قنادی 300 گرم ،
بیکینگ پودر یک قاشق چای خوری سر صاف ،
نمک نوک قاشق چای خوری ،
وانیل خالص نوک قاشق چای خوری ،
آب جوش نصف پیمانه .

طرز تهیه :
* فر روی حرارت 140 درجه سانتی گراد روشن شود.
* کف قالب کاغذ انداخته شود . فقط زاویه ی کف ظرف با روغن مایع تا ارتفاع یک سانتی متر چرب شود . ( مهم است ).
* آرد + بیکینگ پودر + نمک سه بار با هم الک شوند.
* زرده و سفیده ها جدا . سفیده ها زده شوند و نصف مقدار پودر قند به آن اضافه شود .
* زرده ها + وانیل + بقیه ی پودر قند کمی زده شود ، سپس آب جوش اضافه شده سریع هم زده شود تا زرده پخته نشود .
* همزن خاموش . سفیده با لیسک به خورد زرده برود .
* مخلوط آرد کم کم اضافه شده به خورد مواد قبل برود .
* کیک به مدت 40 تا 50 دقیقه درون فر باشد.


کیک اسفنجی شماره ی دو :

تخم مرغ 6 عدد،
پودر قند یک پیمانه ،
وانیل خالص نوک قاشق چای خوری ،
شربت بار 2 قاشق غذاخوری ،
روغن مایع یک چهارم پیمانه ،
آب معمولی یک چهارم پیمانه ،
آرد سفید قنادی 2 پیمانه ،
بیکینگ پودر نصف قاشق چای خوری ،
نمک نوک قاشق چای خوری .

طرز تهیه :

* فر را داغ کنید . تنظیم فر بالاتر از موقعی باشد که یک کیک ساده ی خانگی درست می کنید ( 160 تا 180 خوب است ) .
* قالب را کاغذ انداخته ، چرب کنید .
* آرد + بیکینگ پودر + نمک ، سه بار الک شود .
* آب + روغن مایع + شربت بار ، مخلوط شوند .
* سفیده و زرده ها از هم جدا شوند .
* سفیده ها زده شوند تا حالت پفکی به خود یگیرد . پودر فند کم کم اضافه شده ، کاملاَ هم زده شود . زرده ها یکی یکی داخل مخلوط سفیده شده ، هر بار هم زده شود . وانیل اضافه شود و همزن کنار گذاشته شود .
*مخلوط مایعات اضافه شده ، با لیسک به خورد تخم مرغ برود و در انتها مخلوط آرد کم کم اضافه شود .
* خمیر داخل قالب ریخته شود .
* کیک به مدت 25 تا 30 دقیقه پخته شود .


*** به نظر من کیک شماره ی یک خیلی لطیف است و برای کیک های تا ارتفاع 10 سانتی متر عالی است . ولی کیک شماره ی دو برای کیک های مرتفع تر ( مثلاَ دامن باربی ) خیلی مناسب تر است .

*** اگر قالب شما فانتزی است خمیر شماره ی دو را بپزید ، چون می توانید قالب را کلاَ چرب کنید .

*** اگر علاوه بر کیفیت کار بحث سود آوری هم مد نظر باشد پس کیک دوم را انتخاب کنید ، چون با اینکه فوق العاده است ولی از نظر وزنی سنگین تر در می آید .

*** اگر قرار است کیک اسفنجی کاکائویی درست کنید ، پودر کاکائو را به زرده اضافه کنید و هیچ وقت آنرا با آرد الک نکنید .
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۲-۵-۱۳۹۰, ۱۰:۳۱ صبح
یافتن سپاس نقل قول
20 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
سمیه گلبانو, پارانزیم, kapsul, nothing, z.arghavani, گل سرخ, negin.s, **faezeh**, دختر شیرازی, Atefe joon, طاطا, niloofar00, 1368Sheri, افسانه 52, mozhgan57, ati.raz, قلب, گلسا90, مریم خانمی 1, ZOHRE.COM
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
612
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 3009


محل سکونت : زیر آسمان خدا
ارسال: #2
RE: کیک اسفنجی
[تصویر:  20120828143247_DSC03668.JPG]

[تصویر:  20120828143344_DSC03670.JPG]
امضای پارانزیم
مرا کسی نساخت ، خدا ساخت . نه آنچنان که کسی می خواست ، که من کس نداشتم . کسم خدا بود ، کس بی کسان.
[تصویر:  20121115213258_11.jpg]
۷-۶-۱۳۹۱, ۰۴:۰۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
12 کاربر از پارانزیم به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مامان سارینا, سمیه گلبانو, kapsul, z.arghavani, دختر شیرازی, Atefe joon, طاطا, niloofar00, mozhgan57, ati.raz, گلسا90, زیبا نیلو
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
141
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 547


محل سکونت :
ارسال: #3
RE: کیک اسفنجی
کیک من با دستور شماره ی یک خیلی عالییی شد excited فقط خامه ی روشو نتونستم کاملا صاف کنم Dash2 آخرشم پاچه ی شلوارم خورد بهش و ilovu خراب شد Dash2 آقایی هم که خیلی گشنه بود و عجله داشت نذاشت دور بشقابو تمیز کنم Dunnof ولی وقتی خورد این شکلی شد fak ما هم گفتیم خانم گله دیگه... gag
مرسی گیسو جونم Flowerysmile
[تصویر:  20120922081756_photo2991.jpg]
[تصویر:  20120922082318_photo2992.jpg]
امضای anesherli
[تصویر:  A5J4p4.png]
۱-۷-۱۳۹۱, ۰۹:۵۴ صبح
یافتن سپاس نقل قول
16 کاربر از anesherli به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مامان سارینا, سمیه گلبانو, )Mitra(, kapsul, NAHID.V, z.arghavani, یگانه**, دختر شیرازی, Atefe joon, الهام پرتو, طاطا, ati.raz, گلسا90, زیبا نیلو, m.taghva, homa4290
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
141
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 547


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: کیک اسفنجی
دوباره پختم دوباره مرسی گیسو جون(1782) عالیییی شد تازه ایندفعه بیشتر پف کرد yess اینبار واسه تولد مامان شوشو بودش gag فقط تزییینش عجله ای شد angelic
[تصویر:  20121029063248_Photo3073.jpg]
امضای anesherli
[تصویر:  A5J4p4.png]
۸-۸-۱۳۹۱, ۰۹:۰۴ صبح
یافتن سپاس نقل قول
11 کاربر از anesherli به دلیل این ارسال سپاس کرده.
سمیه گلبانو, )Mitra(, kapsul, NAHID.V, z.arghavani, یگانه**, دختر شیرازی, Atefe joon, طاطا, ati.raz, گلسا90
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
54
تاریخ عضویت:
مهر ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 183


محل سکونت : شیراز
ارسال: #5
RE: کیک اسفنجی
چون گیسو جون دستور تهیه کیک اسفنجی رو گذاشتن من دیگه تکرار نمیکنم اما چون چندتا از خانوم گلا در مورد تزیین کیک اسفنجی با ژله که توی تاپیک "عکس کیک هایی که پختیم" صفحه 104 گذاشتم رو توی خصوصی پرسیده بودن اینجا جواب میدم امیدوارم که جاش درست باشه
کیک اسفنجی رو با هردستوری که داریدتهیه کنید بعد از خارج کردن کیک از قالب:
یک قاشق سوپخوری پودر ژلاتین و یک استکان سرخالی آب با هم میریزیم تا حل شود
پودر ژله رو در یک لیوان آب جوش حل کرده + پودر ژلاتین حل شده در آب سپس آب سرد رو اضافه میکنیم
و توی همون قالبی که کیک رو پختین بریزین اما قبلش یه استکان از میزان ژله رو کنار بذارین
قالب رو به مدت 12 تا 15 دقیقه توی یخچال گذاشته تا ژله نیمه بند بشه
بعد از این مدت قالب رو ازیخچال خارج کرده و میوه های موردنظر رو به صورت تزیینی روی ژله میذاریم و کمی فشار داده تا پایین بره و به کف قالب بچسبه
توجه:آناناس و کیوی مانع از بستن ژله میشوند و نمی توان از آنها استفاده کرد اما کمپوت آنها مانعی ندارد.
من از سیب قالب زده شده و حبه انگورسیاه استفاده کردم
حالا یه استکان ژله رو که برداشته بودین رو روی ژله نیمه بند ریخته و کیک اسفنجی رو از قسمت کف آن که صافتر هست رو داخل قالب گذاشته و به مدت 4ساعت در یخچال میگذاریم
برای برگرداندن کیک و ژله ابتدا با چاقو دور تا دور قالب را کشیده تا کیک و ژله از قالب جدا شود و خیلی کوتاه در آب جوش گذاشته و بعد در ظرف موردنظر برمیگردانیم
امضای یلداجونی
۱۸-۹-۱۳۹۱, ۰۱:۰۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
16 کاربر از یلداجونی به دلیل این ارسال سپاس کرده.
hhaannii, مامان سارینا, گلن, z.arghavani, fati38, )Mitra(, kapsul, Atefe joon, طاطا, ati.raz, niikka, نگين جنوب, گلسا90, مریم خانمی 1, معصومه کریمیان, azam1

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
522
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 1162


محل سکونت : تبـ ارومیه ــریز
ارسال: #6
RE: کیک اسفنجی
اینم هنر دستم خواهرم gag
[تصویر:  20130106202458_IMG0303A.jpg]
البته عروس خونواده قناد شدن این هنرهارم داره دیگهDreamyeyesf
[تصویر:  20130106202608_IMG0306A.jpg]
میگفت این وروجک پف وسط کیک رو خوابوندhih(البته اون وروجک هم کاره دست خودشه)
[تصویر:  20130106202817_IMG0305A.jpg]
امضای پری سان61
وقتی سکوت خدا را در برابر عبادتت دیدی،نگو خدا با من قهر است.
او به تمام کائنات فرمان سکوت داده،تا حرف دل تو را بشنود.پس حرف دلت را بگو....
۱۷-۱۰-۱۳۹۱, ۱۰:۵۸ عصر
یافتن سپاس نقل قول
19 کاربر از پری سان61 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Galaxy, سمیه گلبانو, luna, NAHID.V, مامان سارینا, N-M, 1368Sheri, niloofar00, kapsul, negin.s, دختر شیرازی, minoo66, Atefe joon, الهام پرتو, طاطا, ati.raz, گلسا90, نفس مامان, hekmati009



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد