تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کیک اسفنجی شکلاتی
#1
[عکس: 20130603231150_tamen-keks7.jpg]

مواد لازم:
کره 125 گرم
شکر 1 و 1/2 پیمانه
آب 1/2 پیمانه
پودر کاکائو 2 - 3 قاشق غذاخوری
2 عدد تخم مرغ
آرد 2 و 1/2 پیمانه
بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری سرصاف
گردو رنده شده یا خرد شده، اختیاری


روش تهیه:
زرده هارو جدا بزنین
سفیده هارو هم جدا بزنین تا فومی بشه
آرد و بیکینگ پودر رو الک کنین و کنار بذارین

کره، شکر، آب و کاکائو رو برای 3-4 دقیقه هم بزنین تا یکنواخت بشه و یک چهارم این مخلوط رو جدا کنین و کنار بذارین و بقیه رو با مخلوط تخم مرغ بزنین و بعد با مخلوط آرد ترکیب کنین
سفیده رو اضافه و دورانی با همزن دستی مخلوط کنین تا پفش نخوابه

مایه رو در سینی فر که کفش کاغذ روغنی انداختین بریزین و در فر گرم شده با دمای 170 درجه قرار بدین تا کیک بپزه
بعد از اینکه از قالب جدا کردین با موادی که کنار گذاشته بودین روشو مرطوب کنین و با پودر گردو تزیین کنین



دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
اول بگم كه مايع كيك خيلي سفت شد يعني مثل مايع همه كيكايي كه قبلا پزانده بودم شل و ماستكي نبود، و مجبور شدم با قاشق Just_Cuz_15 بزنم تو سر مواد و تو سيني صافشون كنم
و دوم اينكه با اين حال بعد از پخت كيك خوشمزه ايي شد و فقط همين چند تكه رو تونستم بعكسم Yum2Yum2Yum2

مرسي گيسو جونFlowerysmile

[عکس: 20140416185013_6.jpg]
پاسخ }
#3
کیک اسفنجی شکلاتی من با این مقدار مواد:
آرد 100 گرم
شکر 100 گرم
تخم مرغ 4 عدد زرده و سفیده جدا
آب جوش 1/2 استکان
4 ق چ پودر کاکائو
2 ق چ پودر نسکافه (قهوه فوری)
1 ق چ قهوه
وانیل 1/4 ق چ
بیکینگ پودر 1/5 ق چ

زرده و شکر و کمی وانیل رو زدم تا کاملا سفید و کشدار بشه
پودر کاکائو ، پودر قهوه و نسکافه رو با آب جوش خلوط کردم و به زرده اضافه کردم
سفیده رو با همزن زدم تا پف کنه و حجمش دوبرابر بشه
با لیسک و اهسته سفیده و زرده رو مخلوط کردم ، نباید زیاد هم بزنین تا حجم پفکی سفیده از بین بره
در پایان آرد و بیکینگ پودر رو الک کردم و مجددا به کمک لیسک با مواد بالا مخلوط کردم
نتیجه ش یه کیک اسفنجی شکلات عالی شد
وسطش هم خامه شکلاتی و موز و گردو گذاشتم
[عکس: 20140511134018_DSC_0038.jpg]

اینم بعد از تزیین
[عکس: 20140511134052_DSC_0031.jpg]

[عکس: 20140511134318_DSC_0041.jpg]

[عکس: 20140511135925_DSC_0046.jpg]
Yum2Flowerysmile
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
#4
این واسه عصرونه یهویی ما بود که ببریم پارک دیگه تزئین نداشت 20

[عکس: 20150803113931_IMG_20150728_151413_117.jpg]

[عکس: 20150803113942_IMG_20150728_164208.jpg]
[عکس: 20151006172726_pic307_www.jahaniha.com_54.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
[عکس: 20150825151126_786.jpg]hdkl اینم کیک من که با کمترین امکانات تزیین شده 20چون عجله داشتم هی در فر رو باز میکردم ببینم پخته یا نه برا همین پف نکرد ولی طعمش خوب بود
پاسخ }
#6
این هم کیک اسفنجی من با تزینیی متفاوت تم عروسی که روکش فوندانت کردم[عکس: 20150912205924_SAM_2308.JPG]
پاسخ }
#7
[عکس: 20151212162826_DSC_0741.jpg]
[عکس: 20151205084337_ilove-khoda-photokade-3.jpg]
پاسخ }
#8
کیک اسفنجی شکلاتی[عکس: 20160607145642_5.jpg]
دنیا را با چشم دل ببین تا تو را آگاهی بخشد83
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
(۲۴-۰۶-۱۳۹۵, ۰۳:۵۰ ب.ظ)mamanbahar نوشته:  سلام به جای 125 کره که در دستور این کیک نوشتید چقدر روغن مایع میشه استفاده کرد؟13
همه جا به قاشق نوشته
مرسی

به این تاپیک مراجعه کنید

مقیاس های اندازه گیری مواد در آشپزی (تبدیل گرم به پیمانه و بالعکس)
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#10
میبخشی عزیزم. این تاپیک فقط معادلها رو نوشته ننوشته که برای جایگزین کردن کره و روغن چه گرم کره رو با چه میزان روغن میشه جایگزین کرد. تو تاپیک جایگزینی هم به قاشق و پیمانه نوشته. میبخشید خواستم بر اساس وزنی که هر قاشق و پیمانه نوشته مقدارو پیدا کنم گیج شدم و نتونستم مطمئن شم49
پاسخ }