تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 3 رای - 1.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کیک اسفنجی ویکتوریا
#1
[b]کیک ویکتوریا


مواد لازم:
کره نرم 175 گرم
آرد 175 گرم
بیکینگ پودر یک ق چایخوری
شکر 175 گرم
تخم مرغ 3 عدد

مواد میانی:
مربای تمشک 3 ق غذاخوری
خامه فرم گرفته 300 گرم
توت فرنگی نیمه شده به میزان لازم

[عکس: 20120913231316_.jpg]

طرز تهیه:
ابتدا 2 عدد قالب 20 سانتیمتری را چرب کرده و کاغذ روغنی بیاندازید.
سپس آرد و بیکسنگ پودر را الک کرده داخل کاسه همزن بریزید،کره،شکر وتخم مرغ را نیز اضافه کرده هم بزنید تا کاملا مخلوط شود و تغییر رنگ داده و روشن شود.مواد را بطور مساوی بین دو قالب تقسیم کرده و در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 25-30 دقیقه بپزید.
بعد از پخت اجازه دهید کاملا خنک شود از قالب خارج کنید.یک لایه از کیک را روی سطح کار قرار دهید سپس روی سطح آرا با مربای تمشک پوشش دهید و روی مربا را با یک لایه خامه پوشش داده و روی خامه توت فرنگی نیمه شده بچینید،لایه دیگر کیک را روی توت فرنگی ها برگردانید.میتوتنید روی سطح کیک را پودر قند بپاشید.

[عکس: 20120913231219_1.jpg]



[/b]
منبع مجله قنادباشی
تایپ خودم
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
#2
[عکس: 20150101185535_victoria-kek.jpg]

مواد لازم:
3/4 پیمانه شکر دانه ریز
200گرم کره نرم همدما با محیط
4 عدد تخم مرغ همزده
1 پیمانه آرد
2 قاشق غذا خوری شیر
1 قاشق مربا خوری بیکینگ پودر

مواد میانی:
200گرم کره نرم همدما با محیط
1 بسته کرم شانتی آماده شده یا 300 گرم خامه فرم گرفته
1/2 پیمانه پودر شکر (اگه خامه فرم گرفته شیرین شده استفاده میکنین این شکر رو حذف کنین)
وانیل 1 قاشق چایخوری
350 گرم مربای توت فرنگی

برای روی کیک:
پودر شکر


روش تهیه:
فر رو با دمای 180 درجه روشن کنین
دوقالب گرد متوسط رو چرب و آردپاشی کنین (میتونین از یه قالب بزرگتر استفاده کنین و بعد از پخت کیک رو با برش افقی به دو قسمت تقسیم کنین)
شکر و کره نرم رو در غذاساز بریزین و بزنین بعد تخم مرغها و وانیل رو اضافه و مجدادا دستگاه رو روشن کنین و در انتها آرد و بیکینگ پودر الک شده رو اضافه و به اندازه ای که آرد بخورد مواد بره هم بزنین
مواد رو به میزان مساوی در دو قالب بریزین و بذارین تو فر تا بپزه و بعد روی پایه فلزی قرار بدین تا خنک بشه
15 دقیقه پس از خارج کردن کیک،کره، پودر شکر،و کرم شانتی رو با همزن بزنین و بذارین تو یخچال تا سرد بشه

بعد از خنک شدن کیک بین دوتا کیک رو با کرم و مربای توت فرنگی پر کنین و روی کیک رو با پودر شکر الک شده تزیین و سرو کنین

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }