خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کیک افسونی

مدیریار خانوم گل

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
888
تاریخ عضویت:
مهر ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 2221


محل سکونت : دل كوير
ارسال: #1
کیک افسونی
[تصویر:  20141108082923_DSC00029.jpg]

دیگه داشتم نا امید میشدم از درست کردن کیک که مامان محترم من یه دستور فوق العادددددددددده راحت و سریع بدون نیاز به فر واسه درست کردن کیک به من دادن

منم همین دیشب ظرف نیم ساعت با نصف مواد و با آرد گندم درست کردم و در کمال fakfakfakfakfak دیدم کیکم خوب شده تازه از خوبم خوبتر hihhih1 (49)

مواد لازم

تخم مرغ .................................. 4 عدد
آرد ( گندم یا سفید ) ............. 2 لیوان
شکر ......................................... 1 لیوان سرخالی
گلاب ....................................... کمی
بکینگ پودر ........................... 1 ق غ سرخالی
کاکائو .................................... کمی
زعفرون ................................ کمی

دستور کیک
- زعفرون رو تو نصف استکان یا کمترآب جوش بریزین و بذارین خوب دم بکشه

- اول تخم مرغ ها رو با شکر خوب بزنید تا حجمش دو برابر شه

- بعد آرد رو الک کنین و اضافه کنین و هم بزنین

- کم کم گلاب رو اضافه کنین و هم بزنین تا جاییکه غلظتش یه کم از ماست چکیده کمتر باشه

- بکینگ پودر و زغفرون رو اضافه کنین و هم بزنین

- سه قاشق از مواد رو با مقداری کاکائو مخلوط کنین و کنار بذارین

1 یا 2 قاشق روغن بریزین توی قابلمه و دیواره ها و کفش رو چرب کنین قابلمه رو ( چدن یا تفلون ) روی شعله با حرارت کم بذارین (شعله باید مثل وقتی باشه که برنج رو دم میذارین)من روی شعله ای که واسه پخت خورشت استفاده میکنم پختم با حرارت لازم دم کردن برنج

اصلا نیازی نیست داغ بشه همینکه روی حرارت گذاشتین مواد رو بریزین توش و به حالت ابر و باد یا هر طور که دوست دارین مایع مخلوط با کاکائو رو هم روش بریزین

خب دیگه دمکنی رو بذارین و یه 30 دقیقه تحمل کنین1 (49)Dreamyeyesf

خب با چاقو یه تست بکنین ببینین کیکتون پخته ی نه ؟ اگه پخته کیک رو برگردونین تا روی کیک هم یه کم برشته بشه ( 5 دقیقه ، نهایت 8 دقیقه کافیه)

وقتی خنک شد بذارین تو ظرف در بسته و بذارینش تو یخچال
حتما تو ظرف در بسته باشه چون بخاطر گلابی که داره زود خشک میشه1 (49)
امضای afsoon_b82
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۷-۸-۱۳۹۳ ۱۰:۰۴ صبح، توسط afsoon_b82.)
۱۷-۸-۱۳۹۳, ۰۸:۵۵ صبح
یافتن سپاس نقل قول
19 کاربر از afsoon_b82 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
1368Sheri, سمیرااا, parii banooo, m.n.nazemi, مریم خانومی 1, افرینش, nazgitta, مهرناز مامانی, Atefe joon, maryam_1, yase, زریاس, ایران دخت, مامي اروين, azam1360, پریسا12, mariyan, *sadaf*, kentia
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
108
تاریخ عضویت:
ارديبهشت ۱۳۹۴
مدال ها

اعتبار: 474


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: کیک افسونی
سلام افسون جان اين كيك بدون روغنه؟
خراب نميشه؟


ي اين كيكو درست نكرده؟
كيك بدون روغن هم ميشه؟
۳-۱۱-۱۳۹۴, ۰۶:۲۸ صبح
یافتن سپاس نقل قول
مدیریار خانوم گل

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
888
تاریخ عضویت:
مهر ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 2221


محل سکونت : دل كوير
ارسال: #3
RE: کیک افسونی
اره عزیزم بدون روغنه خراب هم نمیشه
امضای afsoon_b82
۲۳-۱۱-۱۳۹۴, ۱۱:۲۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
108
تاریخ عضویت:
ارديبهشت ۱۳۹۴
مدال ها

اعتبار: 474


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: کیک افسونی
کیک افسونی11
من ترسیدم بدون روغن خراب بشه خودم نصف پیمانه روغن زدم
ولی کیک خوبی از اب درآمد22
ولی شوهرم طعم کیکو نپسندید68
[تصویر:  20160304023409_143052.jpg]
۱۴-۱۲-۱۳۹۴, ۰۲:۴۰ صبح
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از ahoojoon58@yahoo.com به دلیل این ارسال سپاس کرده.
قلب, 20neda20, mahsan3, afsoon_b82



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد