تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 21 رای - 2.95 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کیک انار
#1
برای شب یلدا گزینه مناسبیه
Clap

مواد لازم:

آرد مخصوص کیک: یک پیمانه

بیکینگ پودر: یک قاشق چای‌خوری

تخم‌مرغ بزرگ: 2 عدد

شکر: 4/3 پیمانه

آب انار: یک پیمانه

پودر قند : مقداری برای روی کیک



طرز تهیه:

فر را روی 350 درجه tفارنهایت از پیش گرم کنید.
یک فویل را درون کیک‌پزی به ابعاد 20 سانتی‌متر قرار دهید.
در ظرفی آرد کیک و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و آن را کنار بگذارید.
در ظرف بزرگی تخم‌مرغ را آنقدر هم بزنید تا کف کند.
ابتدا 4/1 شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید سپس4/1 بعدی و در نهایت 4/1 آخر را اضافه کنید و آنقدر هم زنید تا نرم و روان شوند.
بتدریج مخلوط تخم‌مرغ و آرد را با هم مخلوط کنید و آب انار را به آن‌ها اضافه کنید و خوب هم زنید. مخلوط را درون کیک‌پزی که قبلا تهیه کرده اید بریزید و به مدت 40-35 دقیقه یا تا زمانی که سبک و قهوه‌ای رنگ شود آن را حرارت دهید.
سپس بگذارید در حرارت اتاق سرد شود. روی آن پودر قند بریزید و میل کنید.

[عکس: 20111120103619_yogurt-cake-pomegranate.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
(۲۹-۰۸-۱۳۹۰, ۰۱:۲۶ ب.ظ)papary نوشته:  ببخشید گیسو جون اینو خودت درست کردی Clap
یعنی منظورم اینه که تا حالا این کیک رو خودت درست کردی یا نه؟
مزش چطوریه Hanghead ترش نمیشه آیا؟ یا مثلا باید با آب انار شیرین درست بشه ha
بعد اینکه رنگ کیک احیاناً نباید قرمز بشه ha
ببخشید اینقدر سوال کردم running

درستش کردم ولی این عکس از نت هست
از یه سایت خارجی

مزه ش اصلا ترش نیس چون با آب انار پاکتی تکدانه درست کردم
رنگش یه ک متیره میشه سفید نمیمونه
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#3
[عکس: 20111219010401_1201293.jpg]


مواد لازم برای کیک اسفنجی:

تخم مرغ ۶ عدد

آرد ۱۵۰ گرم

شکر ۱۵۰ گرم

وانیل نصف ق چ
بکینگ پودر یک ق چ

مواد لازم برای خامه فرم گرفته :

یک لیوان خامه شانتی

اسانس توت فرنگی چند قطره
رنگ صورتی ژله ای دو قطره

برای شهد :
شکر یک پیمانه

آب نصف پیمانه

پوست پرتقال دو تکه
برای تزیین :
یک عدد مربای پرتقال درسته

برگ نعنا یا پرتقال

منجوق خوراکی
انار دانه کرده سرخ

طرز تهیه :

ابتدا زرده و سفیده های تخم مرغ ها را جدا کرده و سفیده های را با دور همزن بالا میزنیم تا پف
کند . سپس شکر و وانیل را کم کم روی سفیده میپاشیم و همزن هم کار میکند تا فرم بگیرد . زرده ها را داخل سفیده ریخته و مجدد هم میزنیم تا مخلوط شوند .اکنون همزن را خاموش کرده و سپس مخلوط آرد و بکینگ پودر را که قبلا مخلوط و الک کرده ایم در ۲ نوبت روی مواد میریزیم . حالا با لیسک مواد را زیر و رو میکنیم . کف قالب ۳۰ سانتی را کاغذ روغنی می اندازیم و مایه را داخل آن ریخته و در فر از پیش داغ شده میگذاریم تا مدت حدود ۶۰ دقیقه در فر ۱۷۰ درجه می پزیم .

یک پیمانه شکر و نصف پیمانه آب با کمی پوست پرتقال را میجوشانیم تا غلیظ و معطر شود . میتوایند از اسانس به جای پوست پرتقال استفاده کنید . کیک که خنک شد دو نصف کرده و میان آن را شهد میریزیم و با برس میمالیم.

خامه را با همزن به همراه اسانس و رنگ خوراکی میزنیم . پف که کرد کنار میگذاریم .

سپس وسط کیک را با خامه میپوشانیم . انارهای سرخ دانه شده را همراه با منجوق های خوراکی نقره ای رویش میپاشیم .

تکه های برش بالایی کیک را سه گوش برش میزنیم و بعد یک تکه را برمیداریم و کنار میگذاریم . به تکه آخر آن نیازی نیست زیرا باید انار ها و خامه دیده شود . بعد به صورت اریب روی کیک به شکلی که مشاهده میکنید قرار میدهیم . با مربای پرتقال و برگ سبز و منجوق های خوراکی تزیین میکنیم .
زندگی را تو بساز.نه بدان ساز که سازند و پذیری بی حرف...
پاسخ }
#4
کیک انار با رویه ی اناری
[عکس: 20131203125526_P1017837-1024x799.jpg]

مواد لازم

آرد : 2 و 1/2 پ
شیر : 3/4 پ
آب انار خالص : 3/4 پ
کره هم دمای محیط : 6 ق غ
شکر دانه ریز : 3/4 پ
تخم مرغ : 2 عدد
سفیده تخم مرغ : 1 عدد
دانه انار : 3/4 پ
عصاره وانیل : 1 ق چ
بیکینگ سودا یا جوش شیرین : 1/2 ق چ
نمک : 1/4 ق چ


طرز تهیه

1- فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده و قالب رو با کره چرب کنید و کنار بگزارید.
2-در یک کاسه ی بزرگ شکر و کره رو با همزن انقدر بزنید تا سبک و پفکی بشه.
3-تخم مرغ ها ،سفیده و عصاره وانیل رو هم اضافه و به همزدن ادامه دهید.
4-شیر ، آب انار ، آرد ،بیکینگ سودا (جوش شیرین) و نمک رو اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
5-دانه های انار را با مایه کیک فولد کنید و مایه آماده شده رو در قالب بریزید.
6-به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت در فر از پیش گرم شده قرار دهید.
7-بعد از اینکه از فر درآوردید اجازه بدهید تا کاملا سرد شود.


[عکس: 20131203125607_P1017844-1024x768.jpg]


طرز تهیه رویه اناری کیک

1 پ آب انار رو توی یک قابلمه ی کوچک بریزید و با حرارت متوسط حرارت دهید تا مانند سیروپ(شربت) غلیظ شود.بعد از آنکه سیروپ آماده شد،بگذارید تا در دمای محیط سرد شود.
در یک کاسه ،1 پ پودر شکر ،2 ق چ شیر ،1/2 ق غ کره ، 1 ق غ سیروپ انار سرد شده،1/4 ق چ عصاره وانیل و 1 ق چ آبلیموی تازه را با هم حسابی مخلوط کنید تا به غلظت دلخواه برسید.با کم و اضافه کردن شیر میتوانید به غلظت مناسب برسید.
رویه ی بدست آمده را بروی کیک سرد شده بریزید و با دانه های انار تزیین کنید.


[عکس: 20131203132337_P1017825-823x1024.jpg]

نوش جانFlowerysmile

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
[عکس: 20131208134303_thanksgiving028.JPG]

مواد لازم

آرد : 2 و 1/2 پ
شکر : 3/4 پ
کره در دمای محیط : 6 ق غ
تخم مرغ درشت : 2 عدد + 1 عدد سفیده
باترمیلک :3/4 پ ( روش تهیه ی 1پ باترميلک = 3/4 پ ماست + 1/4پ شير)
دانه انار: 1 و 1/2 پ (تقریبا 2 تا انار میشه)
عصاره وانیل : 2 ق چ
بیکینگ سودا یا جوش شیرین : 1/2 ق چ
نمک : 1/4 ق چ
پوست پرتقال رنده شده : 2 ق غ


[عکس: 20131208134648_thanksgiving030.JPG]

طرز تهیه

1-فر را در دمای 180 درجه روشن کنید.
2-با دور متوسط همزن،شکر و کره را بزنید تا کاملا" شکر در کره حل شود.
3-تخم مرغ ها و سفیده رو یکی یکی اضافه کنید.بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ خوب بزنید و بعد تخم مرغ دیگر را اضافه کنید.
4-در یک کاسه ی کوچک باترمیلک،وانیل و بیکینگ سودا یا جوش شیرین رو با هم مخلوط کنید.
5-در یک کاسه ی دیگر آرد و نمک رو با هم خوب مخلوط کنید و به مخلوط شکر اضافه کنید.مخلوط باتر میلک رو هم در همین حین که آرد رو با مواد فولد میکنید اضافه کنید.
6-رنده ی پوست پرتقال و دانه های انار رو هم با مواد فولد کنید.
7-مایه ی کیک را در قالب چرب شده بریزید و تا 1 ساعت در فر قرار دهید.بعد از اینکه در فر پخت،اجازه دهید تا 10 دقیقه در قالب سرد شود و بعد از قالب جدا کنید.

نوش جانFlowerysmile

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
پاسخ }