خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کیک انجیر

مدیریار خانوم گل

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,047
تاریخ عضویت:
Nov 2012
مدال ها

اعتبار: 11,888


محل سکونت :
ارسال: #1
کیک انجیر
آرد 1 و 1/2 پ
2 ق غ پودر کاسترد
شیر 1/2 پ
انجیر پوره و خرد شده 1/2 پ
ب پ 1 ق چ
وانیل
نمک 1 پینچ
کره +رو÷غن لادن طلایی 130 گرم
شکر 3/4 پ


در ظرفی کره و روغن و شکر را ریخته و با همزن زده تا پفی شود.تخم مرغها و وانیل را نیز افزوده و بمدت 3 دقیقه همزده تا حجم مواد دو برابر شود.شیر را اضافه کرده و کمی همزده.در این مرحله آرد +ب پ+نمک+کاستر که 3 بار الک کرده ایم را اضافه و مخلوط میکنیم.در مرحله اخر انجیررا نیز میافزاییم.
در فر از پیش گرم شده 170 درجه بمدت 40 دقیقه میگذاریم.
[عکس: 20140821153604_20140821_111051.jpg]
[عکس: 20140821153640_20140821_131009.jpg]
[عکس: 20140821153740_20140821_131429.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
(آخرین تغییر در ارسال: 21-08-2014, 05:45 PM توسط مهرناز مامانی.)
21-08-2014, 02:39 PM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
845
تاریخ عضویت:
Oct 2012
مدال ها

اعتبار: 3,947


محل سکونت : خراسان رضوی_سبزوار
ارسال: #2
RE: کیک انجیر
ممنون مصی جونم خیلی خوشمزه بود3

[عکس: 20150806212307_DSC_0154.JPG]

[عکس: 20150806212449_DSC_0156.JPG]
06-08-2015, 08:25 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #3
RE: کیک انجیر
[عکس: 20160906122439_fig_cake2.jpg]


مواد لازم:
1/4 پیمانه کره نرم شده در دمای محیط
1 پیمانه شکر دانه ریز
1 عدد تخم مرغ درشت
2 پیمانه آرد
2 و 1/2 قاشق چایخوری بکینگ پودر
1/4 قاشق چایخوری نمک
1 پیمانه شیرعسلی (شیر تغلیظ شده)
1 قاشق چایخوری وانیل
1/8 - 1/4 قاشق چایخوری عصاره بادام (اختیاری)
1 پیمانه انجیر تازه پوست کنده و خرد شده


روش تهیه:
فر رو با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن کنین
قالب رو با کره چرب و آردپاشی کنین و کنار بگذارین

همه مواد خشک رو با هم در کاسه ای مخلوط و الک کنین و کنار بگذارین
کره و شکر دانه ریز رو با همزن برقی بزنین تا کاملا پوک و سبک بشه
یک سوم از مواد خشک رو اضافه و هم بزنین سپس یک سوم شیر عسلی رو اضافه و هم بزنین و این عمل رو تکرار کنین تا کل مواد با هم مخلوط بشن
در آخر انجیر رو اضافه وبا لیسک هم بزنین
مواد رو در قالب ریخته برای 30-35 دقیقه در فر قرار بدید. قبل از خارج کردن از فر با خلال دندون مرکز کیک رو چک کنین تا مطمئن بشین کیک کاملا پخته
این کیک داغ و با قهوه سرو میشه

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
06-09-2016, 11:33 AM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد