خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کیک اکلر یا کیک نون خامه ای (ECLAIR CAKE)

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,302
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23856


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
کیک اکلر یا کیک نون خامه ای (ECLAIR CAKE)
[تصویر:  20150521171513_eclair-cake.JPG]

مواد لازم:
کراست:

آب 1 پیمانه
کره ½ پیمانه
آرد 1 پیمانه
تخم مرغ بزرگ 4 عدد

فیلینگ:
240 گرم پنیر خامه ای نرم
1 بسته پودر پودینگ وانیلی
شیر 3 پیمانه

روی کیک:
خامه قنادی فرم گرفته
سس شکلات



روش تهیه:
فر رو با دمای 180 درجه روشن کنین
قالب مستطیلی یا گرد 23 سانتی رو با کره چرب کنین و کنار بگذارید

در یک شیرجوش متوسط، کره رو در آب ریخته و بگذارید جوش بیاد و کره حل بشه
سپس از روی حرارت وردارین و آرد رو یک دفعه اضافه و با قاشق چوبی هم بزنین تا خمیر مثل توپ وسط ظرف جمع بشه


دمای خمیر رو با دست چک کنین اگه داغ نبود و دست رو نسوزوند تخم مرغ هارو دونه دونه اضافه و هربار خوب هم بزنین تا تخم مرغ کامل بخورد مواد بره و بعد تخم مرغ بعدی رو داخل مواد بریزین

[تصویر:  20150521171221_001.jpg]


این خمیر رو به کمک قیف در قالب بریزین یا با کمک قاشق در قالب پهن کنین طوریکه لبه های کنار ظرف برجسته تر باشه

[تصویر:  20150521171204_0011.jpg]


اگه کف قالب رو زیادی چرب کرده باشین خمیر سر میخوره و خوب پهن نمیشه در این حالت حتما از قیف برای پهن کردن خمیر استفاده کنین

[تصویر:  20150521171259_002.jpg]

برای 30-40 دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای طلایی بشه در فر قرار بدید

[تصویر:  20150523111158_20150521171351_7-002.jpg]

قالب روبعد از پخت روی پایه فلزی قرار بدید تا کاملا خنک بشه
در این حین پودر پودینگ رو با شیر مخلوط و حد اقل 4 5 دقیقه بزنین تا یکدست بشه و کنار بگذارین(از پودر پودینگی استفاده کنین که نیاز به پختن نداره مثل فیت و فان فوری)
پنیر رو باهمزن بزنین تا پوک بشه و بعد با پودینگ ترکیب کنین
مواد رو روی لایه کیک بریزین و پهن کرده در یخچال قرار بدید تا کاملا سرد بشه
بعد با خامه فرم گرفته شیرین و سس شکلات تزیین برش زده و سرو کنین

[تصویر:  20150521171446_eclair-cake-.jpg]

پ.ن: میتونین بجای پودینگ از کرم پایتیسیر یا کاستارد یا کرمفیل دلخواه خودتون با هر طعمی که دوست دارین بهمراه میوه های تازه یا فقط خامه فرم گرفته یا کرم شانتی استفاده کنین


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲-۳-۱۳۹۴, ۱۰:۰۸ صبح
یافتن سپاس نقل قول
15 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
azam1360, ساینا70, vidia, nazgitta, hoda-gh, مریم خانومی 1, mayok, ftm2, 1368Sheri, نم نم بارون, مرضی سادات, mozhgan57, samaneh1990, معصومه خانومی, گلسان



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد