خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کیک باقلوا

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
183
تاریخ عضویت:
Oct 2012
مدال ها

اعتبار: 477


محل سکونت : نصف جهان
ارسال: #1
کیک باقلوا
كيك باقلوايي برگرفته از مجله هنر آشپزي بسيييييييييييار لذيذ Yum2
آرد 3 پيمانه
شكر 1 پيمانه
ماست 1 پيمانه
روغن جامد ذوب شده 1 پيمانه
تخم مرغ 5 عدد
بكينگ پودر 1 ق م
وانيل 8/1 ق چ
مواد مياني :
گردوي خردشده 1 پيمانه
دارچين 2 ق م
هل 1 ق م
شكر 1 پيمانه
مواد شهد :
آب 1 پيمانه
شكر 2 پيمانه
زعفران دم كشيده 3 ق غ
گلاب 4/1 پيمانه
طرز تهيه :‌براي مواد مياني كليه مواد را با هم مخلوط كزده و كنار ميگذاريم .
براي تهيه شهد (شربت) آب و شكر را در ظرفي ريخته و بر روي اجاق با حرارت كم ميگذاريم تا شربت غليظ شود و در آخر گلاب و زعفران را اضافه ميكنيم ( تجربه : شربتمون نبايد خيلي غليظ بشه چون بعد كه خنك ميشه حالت شكرك زدگي پيدا ميكنه روي كيك) .
خب حالا اصل كاري : ابتدا تخم مرغ ها رو در حد مخلوط شدن با همزن ميزنيم سپس شكر را اضافه كرده و تا حدي كه سفيد و كشدار بشه با همزن ميزنيم . ماست ، وانيل و روغن جامد ذوب شده را اضافه ميكنيم و يه دور با همزن ميزنيم ... در آخر بكينگ پودر و آرد كه سه بار الك شده را به مواد اضافه ميكنيم و در حد مخلوط شدن هم ميزنيم تا آرد گلوله نداشته باشد ...
كف ظرفمان را كاغذ روغني مي اندازيم و رويش را با فرچه چرب ميكنيم نيمي از مواد را در ظرف ريخته مواد مياني را رويش ميپاشيم و نيمه ديگر مواد را ميريزيم و كاملا همه جاي ظرف را ميپوشونيم و در فر از قبل گرم شده با 180 درجه ميپذيم ... بعد از پخت وقتي برش داديم كيكو ، شربتمونو روش ميريزيم و بعدم ديگه هاپولي هاپول....Yum2
از بسكه خوشمزست من هر هفته درست ميكنم ولي البته با نصفي از اين مواد چون ما دو نفريم ...

[عکس: 20130515075718_14052013669.jpg]

[عکس: 20130515075742_14052013673.jpg]

[عکس: 20130515075810_14052013674.jpg]
15-05-2013, 09:29 AM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
183
تاریخ عضویت:
Oct 2012
مدال ها

اعتبار: 477


محل سکونت : نصف جهان
ارسال: #2
RE: کیک شربتی (کیک باقلوا)
(15-05-2013, 12:25 PM)maryam n نوشته: خانوما این زعفرونی که واسه کیک شربتی استفاده میشه یه قاشق خشک یا یه قاشق دم کرده زعفران؟

عزيزم منظور زعفران دم كرده هست ...
15-05-2013, 01:35 PM,
یافتن نقل قول
162
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
577
تاریخ عضویت:
Jan 2012
مدال ها

اعتبار: 2,139


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #3
RE: کیک شربتی (کیک باقلوا)
مواد لازم


تخم مرغ ............6 عدد
روغن مایع.........2/1لیوان
شکر ..........1 لیوان
وانیل ..........3/1ق چ
آرد ......... 300 گرم
بکینگ پودر ....... 1 ق م

موادشهد:
شکر .......3لیوان
آب .......5/2 لیوان
گلاب.......2/1لیوان

مواد میانی
هل ....1ق م
دارچین کمی
گردوی پودر شده ..........مقداری
وپودر شکر..........مقداری
طرز تهیه
تمام 6 عدد تخم مرغ راهمرا شکر زده تا سفید وکشدار شودبعد روغن مایع را افزودهو می زنیم در حد مخلوط شدن بعد بکینگ پودر را به آرد اضافه کرده والک می کنیم و داخل مواد ریخته به آرامی با همزن زده تا مخلوط شود ودر ظرفی حود 25در25 کاغذ روغنی چرب شده قرار می دهیمونصف مواد را درون قالب می ریزیم بعد مواد میانی مخلوط هل وگردو وپودر شکر و دارچین را مخلوط کرده ویک لایه ی نازک روی مواد می دهیم بعد بقیه مواد را به آرامی ریخته وتمام قسمتها برسد ودر فر180درجه به مدت 25 الی .....بسته به فر خودتون بپزد . بعد از فر دراورده ویک زرده ی تخمرغ را با کمی زعفران مخلوط کرده وبا قلموی آشپزی روی کیک را اندود کرده وگریل رل روشن کنید تا طلایی شود و مواظب باشید نسوزد .در نهایت از فر درآورده وبرش دلخواه را بزنید وشیره را روی آ« به آرامی بدهید وتمام مواد شیره را مخلوط کنید وبه آرامی بجوشد ودر پایان کمی جوهر لمو اضلفه کردهوخاموش کنید شیره باید در حد چند جوش باشد.
نکته:
اینکه باید دقت شود که یکی ازمواد سرد ویکی داغ باشد یا کیک باید داغ باشدیا شیره اگرهردو داغ باشند خمیر می شود واگر سرد باشند شیره جذب نمی شود .نوش جان

[عکس: 20130515125343_0076.jpg]
15-05-2013, 02:24 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
183
تاریخ عضویت:
Oct 2012
مدال ها

اعتبار: 477


محل سکونت : نصف جهان
ارسال: #4
RE: کیک شربتی (کیک باقلوا)
(15-05-2013, 01:49 PM)banooirani نوشته: کیکت خیلی خوشمزه به نظر میرسه مهرنوش جون . مواد رو که نصف میکنی، تخم مرغ ها رو هم نصف میکنی یا سه تا میزنی؟؟

سلام عزيزم ... من 3 عدد تخم مرغ زدم ... اميدوارم درست كني و لذت ببري (1782)
16-05-2013, 08:18 AM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
72
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 91


محل سکونت :
ارسال: #5
RE: کیک شربتی (کیک باقلوا)
من این کیکو از برنامه به خانه برمیگردیم شبکه 5 یاد گرفتم خیلی خوب بود
[عکس: 20130610182354_DSC02530.jpg]
کیک باقلوا
کره نرم 100گرم
روغن مایع 100گرم
شکر 1 پ(150گرم)
تخم مرغ 5 عدد
وانیل 1/4 ق چ
زعفران دم کرده 1 ق س
آرد (1بار الک شده)3 پ (300گرم)
بکینگ پودر 3 ق چ
شیر 1/2 پ
مواد میانی:
گردو ساییده 1پ
هل 1 ق س
مواد شربت:
1.5 پ شکر
1.5 پ آب
کمی از زعفران دم کرده
1/2 پ گلاب
طرز تهیه:
کره و شکر را میزنیم تا کاملا پوک شود بعد روغن مایع را اضافه میکنیم و هم میزنیم.
وانیل را به تخم مرغ ها اضافه کرده و تخم مرغ ها رو یکی یکی به موادمون اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملا مخلوط بشن بعد تخم مرغ بعدی (نکته اش همین اضافه کردن یکی یکی تخم مرغ هاست) همزن را کنا میگذازیم وبا یک قاشق چوبی یا پلاستیکی کارو ادامه میدیم
زعفران را به مواد اضافه کرده بعد آرد و بکینگ رو که با هم مخلوط شدن کم کم اضافه میکنیم سپس شیر را اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم
یک قالب چهار گوش (من از ماهیتابه پیرکس استفاده کردم)رو کاغذ روغنی میندازیم و کاغذ و دیواره قالب رو چرب و آردپاشی میکنیم نیمی از موادمونو داخل قالب میریزیم بعد مواد میانی که با هم مخلوط شدن رو اضافه میکنیم و روی مواد کیک مون پخشش میکنیم تا تمام سطحشو بپوشونه سپس بقیه مواد رو روی اونا میریزیم و داخل فر از 20دقیقه قبل گرم شده با دمای 175درجه به مدت 45 دقیقه میپزیم
در فاصله بین پخت کیک در فر شربتشو آماده میکنیم به این شکل که تمام مواد شربت رو با هم مخلوط کرده و روی گاز با حرارت ملایم میذاریم تا غلیظ بشه
کیک رو که از فر درآوردیم میذاریم 5-10 دقیقه خنک بشه بعد داخل قالب برش میزنیم و شربت رو داغ روی اون میریزیم
این کیک فوق العاده خوشمزسHeartshape2eat
ایشالا درست کنین و کنار خوناده گلتون ازش لذت ببرین نوش جان
18-06-2013, 11:11 AM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
305
تاریخ عضویت:
Aug 2011
مدال ها

اعتبار: 732


محل سکونت :
ارسال: #6
RE: کیک شربتی (کیک باقلوا)
و اما کیک باقلوایی من که واسه سالگرد ازدواجمون پختم ( نیمه شعبان)(1782)

چون نیم لیوان روغن داشتم موادمو نصف کردم

یه کیک خیلی خوشمزه و شیک Yum2 Yum2

پیشنهاد میکنم از لایه میانی هم استفاده کنید Wavesmile


[عکس: 20130624155520_IMG_3532_resize.JPG]
24-06-2013, 02:58 PM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
318
تاریخ عضویت:
Feb 2012
مدال ها

اعتبار: 898


محل سکونت : اروميه
ارسال: #7
RE: کیک شربتی (کیک باقلوا)
اینم کیک باقلوای بنده با دستور پخت 162 عزیزم
خیلی هم خوشمزه Yum2
[عکس: 20130701225015_IMG__.jpg]
این قبل شربت ریزی
[عکس: 20130701231628_IMG__.jpg]
اینم بعدش
[عکس: 20130701231732_IMG__.jpg]
[عکس: 20130701231800_IMG__.jpg]
تذکر :
قابل توجه دوستان و عزیزان سرد مزاج .بیماران قلبی و عروقی . فشارات بالای خون . عزیزان دیابتی .افراد بالای 35 سال دوستان مناطق گرمسیر (جنوب کشور)قبل از خوردن این کیک حتما با دکتر خودتون مشورت کنید تا مثل من زیر سرم نرید (به دلیل بالا رفتن فشارhihlaf) چون با خوردن یه تیکه از این کیک سیر نمیشین هی میخواین بخورین بد فشار بی فشار میشینlaflaflaflaf
به دلیل داشتن هل و شیره زیاد خیلی طبعش گرمه 1 (49)
01-07-2013, 10:27 PM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
905
تاریخ عضویت:
Dec 2012
مدال ها

اعتبار: 5,222


محل سکونت : تهران
ارسال: #8
RE: کیک شربتی (کیک باقلوا)
امشب پختم برای خیرات اموات برای پدر شوهر و دایی و عموی ناکامم وبابای یکی از دوستای خوبم که امشب شب اول قبرشونه.
[عکس: 20130727221837_Namber2770.jpg]
27-07-2013, 09:21 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,166
تاریخ عضویت:
Jun 2013
مدال ها

اعتبار: 6,438


محل سکونت : فومن
ارسال: #9
RE: کیک شربتی (کیک باقلوا)
کیک شربتی من خیییییییییییییییییلی خوشمزستYum2 تو دهن اب میشه حتما درست کنیدFlowerysmile
[عکس: 20130926094312_IMG_5031.jpg]
[عکس: 20130926094753_IMG_5033.jpg]
26-09-2013, 09:49 AM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
71
تاریخ عضویت:
Nov 2013
مدال ها

اعتبار: 259


محل سکونت :
ارسال: #10
RE: کیک شربتی (کیک باقلوا)
چون خودم عاشق این کیک هستم دوباره درست کردم این بار برای فامیل شوهر که خیلی خوششون اومد1 (49)(87)

[عکس: 20131207114921_.jpg]
07-12-2013, 11:53 AM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد