خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کیک باقلوای فنجانی

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,318
تاریخ عضویت:
Aug 2012
مدال ها

اعتبار: 2,026


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #1
کیک باقلوای فنجانی
پودر بادام 8 قاشق غذاخوری
عسل 2 ق غذاخوری
ماست 1 ق غذاخوری
2/1 ق چایخوری جوش شیرین
روغن 1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 1 عدد
وانیل کمی
نمک 1 پینچ

پودر بادام و نمک را با هم مخلوط مخلوط می کنیم.
بقیه مواد را اضافه کرده به هم می زنیم
مواد را در فنجان هایی که چرب کرده و پودر بادام پاشیده ایم ریخته و طبق دستورپخت در قابلمه می پزیم
بعد از پخت می تونیم روشو باهرچی میخوایم تزیین کنیم

ایشالا امتحان کردم عکسشم میزارم

13-12-2012, 09:28 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,318
تاریخ عضویت:
Aug 2012
مدال ها

اعتبار: 2,026


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #2
RE: کیک باقلوای فنجانی
عزیزم ینی کف فنجون یا هرچی که میخوای موادتو توش بپزی چرب کن بعد قابلمتو پرآب میکنی آبش میجوشه فنجونارو میزاری توش و یه دم کن روش.البته سعی کن دم کن ضخیم استفاده کنی.وروی حرارت متوسط تا کیکات بپزه.زودم درقابلمتو باز نکن که پف کیک فنجونیاتو میخوبونه.همین!
سوال دیگه داری در خدمتم
13-12-2012, 10:26 PM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد