تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 8 رای - 2.63 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کیک باقلوا ی مغز دار
#1
مواد لازم

تخم مرغ ............6 عدد
روغن مایع.........2/1لیوان
شکر ..........1 لیوان
وانیل ..........3/1ق چ
آرد ......... 300 گرم
بکینگ پودر ....... 1 ق م

موادشهد:
شکر .......3لیوان
آب .......5/2 لیوان
گلاب.......2/1لیوان

مواد میانی
هل ....1ق م
دارچین کمی
گردوی پودر شده ..........مقداری
وپودر شکر..........مقداری
طرز تهیه
تمام 6 عدد تخم مرغ راهمرا شکر زده تا سفید وکشدار شودبعد روغن مایع را افزودهو می زنیم در حد مخلوط شدن بعد بکینگ پودر را به آرد اضافه کرده والک می کنیم و داخل مواد ریخته به آرامی با همزن زده تا مخلوط شود ودر ظرفی حود 25در25 کاغذ روغنی چرب شده قرار می دهیمونصف مواد را درون قالب می ریزیم بعد مواد میانی مخلوط هل وگردو وپودر شکر و دارچین را مخلوط کرده ویک لایه ی نازک روی مواد می دهیم بعد بقیه مواد را به آرامی ریخته وتمام قسمتها برسد ودر فر180درجه به مدت 25 الی .....بسته به فر خودتون بپزد . بعد از فر دراورده ویک زرده ی تخمرغ را با کمی زعفران مخلوط کرده وبا قلموی آشپزی روی کیک را اندود کرده وگریل رل روشن کنید تا طلایی شود و مواظب باشید نسوزد .در نهایت از فر درآورده وبرش دلخواه را بزنید وشیره را روی آ« به آرامی بدهید وتمام مواد شیره را مخلوط کنید وبه آرامی بجوشد ودر پایان کمی جوهر لمو اضلفه کردهوخاموش کنید شیره باید در حد چند جوش باشد.
نکته:
اینکه باید دقت شود که یکی ازمواد سرد ویکی داغ باشد یا کیک باید داغ باشدیا شیره اگرهردو داغ باشند خمیر می شود واگر سرد باشند شیره جذب نمی شود .نوش جان


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
[عکس: 20140103004327_rabi.jpg]
پاسخ }
#2
[عکس: 20140108232112_IMG_4058.JPG]

Yum2Yum2Yum2Yum2Yum2
Flowerysmile
پاسخ }