خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 15 رأی - میانگین امتیازات: 3.07
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کیک با تزیین توت فرنگی

مدیر بازنشسته

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,304
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 1104


محل سکونت : خاک پاک وطنم
ارسال: #1
کیک با تزیین توت فرنگی
[تصویر:  cake4.jpg]


مواد لازم:

آرد مخصوص کیک: 2 و 2/1 پیمانه
بکینگ پورد :1 قاشق غذا خوری

نمک: 2/1 قاشق چای خوری

شیر یا باترمیلک(buttermilk ( ترکیبی از شیر و ماست یا دوغ بی‌نمک)): 1 و 4/1 پیمانه

سفیده تخم مرغ ( بزرگ): 4 عدد

شکر: 1 و 2/1 پیمانه

رنده پوست لیموترش: 2 قاشق چای خوری

کره بی‌نمک ( برای تهیه شیرینی)( به دمای محیط رسیده): 2/1 پیمانه

عصاره لیموترش یا وانیل : 2/1 قاشق چای خوری

طرز تهیه:
1. در ابتدا آرد، بکینگ پودر و نمک را در یک کاسه بزرگ باهم مخلوط کنید.

2. شیر و سفید تخم مرغ‌ها را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.

3. رنده پوست لیمو و شکر را نیز در یک کاسه بزرگ مخلوط کرده با استفاده از انگشت آن‌ها ورز دهید.

4. کره را داخل شکر انداخته و اجازه دهید تا با کره مخلوط شود .

5. وانیل را به آن اضافه کنید.

6. 3/1 از آرد را به آن افزوده و آنقدر مخلوط کنید تا یکدست شود.

7. 2/1 از شیر را به آن افزوده و مجددا اجازه دهید تا این مواد نیز یکدست شوند.

8. 3/1 از آرد را افزوده و مانند سری قبل به خوبی مخلوط کنید.

9. بقیه شیر را به مواد اضافه نموده و مخلوط نمایید.

10. بقیه آرد را نیز به مواد اضافه کرده و به خوبی تا حدی که یکدست شود مخلوط نمایید.

11. خمیر بدست آمده را در قالب‌های گرد در ابعاد 5×9 سانتی‌متر که‌از قبل چرب شده و در آن کاغذ روغنی انداخته شده بریزید.

12. سپس قالب را به مدت 30-20 دقیقه با دمای 350 درجه فارنهایت در فر از قبل گرم شده قرار دهید. زمانی کیک آماده است که با فروکردن خلال دندان به داخل مواد وبیرون آوردن از آن مواد به خلال دندان نچسبیده و در واقع تمییز باشد.

13. اجازه دهید تا کیک سرد شود.

14. کیک را از وسط برش دهید.

کرم کره‌‌ ای:

مواد لازم:

شکر :1 پیمانه

سفیده تخم‌مرغ ( بزرگ): 4 عدد

کره بی‌نمک ( برای تهیه شیرینی) ( به دمای محیط رسیده): 1 و 2/1 پیمانه

آب لیمو ترش( آب گرفته شده از 2 لیموی بزرگ) :4/1 پیمانه

وانیل خالص :1 قاشق چای خوری

طرز تهیه:

1. ابتدا ظرفی شبیه به ماهی‌تابه گود یا شیر داغ کن را با مقداری آب روی اجاق گذاشته تا بجوش آید. سپس در یک کاسه‌، شکر و سفیده‌های تخم‌مرغ را با استفاده از همزن یا چنگال هم بزنید. پس از اینکه کمی هم زدید ، کاسه را روی شیرداغ‌کنی که آب داخل آن به آرامی درحال جوشیدن است قرار دهید. در حدود 3 دقیقه آنقدر مخلوط شکر و سفیده تخم مرغ را هم بزنید که داغ شده و دیگر نتوان به آن دست زد. ( شکر باید در سفیده تخم مرغ حل شده و مخلوط بدست آمده باید مانند کرم مارشمالوی روشن بشود).

2. کاسه را از گرما دور کرده ( از روی شیرداغ کن بردارید) و به مدت 5 دقیقه آنقدر هم بزنید تا کرم سرد شود.

3. هر بار که کرم را هم می‌زنید قطعه‌ای از کره را داخل آن بیاندازید.

4. مخلوط بدست آمده را حدود 20-10 دقیقه آنقدر هم بزنید تا یک دست و نرم شود.

5. سپس آب لیموترش و وانیل را هر بار به اندازه‌های کم به آن اضافه نمایید تا کاملا به خورد مواد بروند.

تزئینات
ت هم از توت فرنگی‌های تازه و هم از مربای توت فرنگی برای تزئین استفاده کردم. تزئین و پوشش دهی کیک خیلی آسون و یه جورهایی شبیه به تفریح بود.
مواد لازم:

یک شیشه مربای توت فرنگی

توت فرنگی‌های تازه

تزیین کیک:

1. روی یکی از برش‌های کیک لایه‌ای از مربا را پخش کنید.

2. در زیر قسمت یکی دیگر از برش‌های کیک، لایه‌ای از کرم کره را مالیده و سپس برش را روی قسمت بالای برش قبلی قرار دهید.

3. این عمل را به همین ترتیب برای سایر برش‌ها نیز اجرا کرده به طوریکه تمام برش‌ها لایه‌ای از مربا و کرم کره بین خود داشته باشند اما به این نکته توجه کنید که آخرین برش کیک بدون لایه مربا باشد.

4. قسمت رو و اطراف کیک را با باقی ماندۀ کرم کره پوشانده و سپس با توت فرنگی‌های تازه آن را تزئین کنید.

امضای )Mitra(
من معجزه می خوام خدا جون
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۵-۲-۱۳۹۱ ۰۷:۰۶ صبح، توسط )Mitra(.)
۴-۲-۱۳۹۱, ۰۹:۳۹ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از )Mitra( به دلیل این ارسال سپاس کرده.
luna, mamane kiana
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #2
RE: کیک با تزیین توت فرنگی
[تصویر:  97173.JPG]

[تصویر:  97172.JPG]

مواد لازم برای کیک :
تخم مرغ 5 عدد
شکر 5 ق غ
ارد 5 ق غ
پکینگ پودر 1 ق م
وانیل

موادلازم برای کیرم کیک :
شیر 1 لیتر
ارد سه چهارم لیوان
نشاسته 2 ق غ
شکر 1 لیوان
وانیل 1 ق م
کره 100 گرم
شیر سرد 1 لیوان + ا پاکت کرم شانتی
توت فرنگی 1 کیلو

طرز تهیه :
فررا با 180 درجه گرم میکنیم.
شکر و تخم مرغ را با در تند همزن به مدت 5 دقیقه میزنیم . مواد خشک را با هم مخلوط و الک کرده ، با دور کند همزن میکس میکنیم .
مایه کیک را در قالب کیک گرد ، چرب و ارد پاشی شده ریخته ( اندازه قالب 24 سانتی ) و به مدت 40 تا 45 دقیقه میپزیم .

طرز تهیه کرم کیک :
شیر ، ارد ، شکر و نشاسته را با هم مخلوط کرده و با حرارت متوسط مدام هم میزینم تا غلیظ بشه . یکی دو دقیقه جوشونده و بعد وانیل و کره را اضافه کرده از روی حرارت برداشته و گهگاهی هم میزنیم تا رویه نبنده و سرد بشه ( برای مزه بهتر کرم بهتره یک شب تو یخچال نگهداری بشه )
اگر وقت نداشتین 2-3 ساعت بزارین تو یخچال و وقتی که کاملا سرد شد 3- 4 دقیقه با همزن زده بعد شیر و کرم شانتی را بهش اضافه کرده و کاملا میکس میکنیم .

بعد کیک سرد شده را به سه قسمت مساوی تقسیم کرده و به روایت تصاویر تزیین میکنیم ( تصاویر گویا هستند )
[تصویر:  97171.JPG]
[تصویر:  97170.JPG]

[تصویر:  97169.JPG]

[تصویر:  97168.JPG]

[تصویر:  97167.JPG]

[تصویر:  97166.JPG]

[تصویر:  97165.JPG]

[تصویر:  97164.JPG]


[تصویر:  97173.JPG]


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۱۰-۱۱-۱۳۹۱, ۰۳:۲۳ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Linda, parza, mansore66, Galaxy



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد