خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کیک با روکش فندق و رز سیب

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
کیک با روکش فندق و رز سیب
[عکس: 20141026022543_Hazelnut-Crumb-Coffee-Cake-51.jpg]


مواد لازم:
روی کیک:

• ½ پیمانه فندق
• ¼ پیمانه شکر قهوه ای روشن
• ½ پیمانه جو پرک فوری
• ½ قاشق چای خوری جوش شیرین
• کمی نمک
• ½ پیمانه آرد
• 4 قاشق غذاخوری کره نرم

کیک :
• 2 پیمانه آرد
• 1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
• 1 قاشق چای خوری جوش شیرین
• ½ قاشق چای خوری نمک
• 8 قاشق غذاخوری ( 113gr) کره نرم
• 1 پیمانه شکر
• 4 عدد تخم مرغ بزرگ، در دمای اتاق
• 1 پیمانه خامه ترش
• 4 قاشق چای خوری عصاره وانیل

رز سیب:
• 6 سیب قرمز
• 4 پیمانه آب
• 1 و ½ پیمانه شکر


روش تهیه:
رویه کیک:

فندقهارو در ماهیتابه با حرارت متوسط ​​برای 3-5 دقیقه تفت بدین و بذارین سرد بشن
سپس در حوله آشپزخانه پیچیده و با دست مالش بدین تا پوستشو جدا بشه و بعد مغزهارو خرد کنین

[عکس: 20141026020741_Hazelnut-Crumb-Coffee-Cake-11.jpg]

مواد روی کیک رو با هم مخلوط و کنار بگذارین


کیک :
فر رو با دمای 175 درجه روشن کنین
قالب کمربندی23 سانتی رو با کره چرب کنین و کنار بگذارین
آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک رو با هم مخلوط و کنار بگذارین
در یک کاسه بزرگ کره و شکر رو 3-4 دقیقه بزنین تا پف کنه
تخم مرغهارو دونه دونه اضافه و هم بزنین
1/3 از مخلوط آرد رو اضافه و هم بزنین بعد نیمی از خامه ترش و بعد دوباره آرد تا زمانیکه کلیه مواد مخلوط و یکدست بشن ادامه بدین
و در نهایت عصاره وانیل رو اضافه و مخلوط کنین
مواد رو به قالب منتقل و مخلوط فندقی رو روی خمیر کیک پخش کنین و قالب رو برای حدود 45-50 دقیقه در فر قرار بدین

[عکس: 20141026021553_Hazelnut-Crumb-Coffee-Cake-14.jpg]

[عکس: 20141026021802_Hazelnut-Crumb-Coffee-Cake-21.jpg]

کیک رو با قالب روی پایه فلزی قرار بدین تا خنک بشه و رز سیب رو آماده کنین


گل رز سیب :
آب ر با شکر بجوشونین
سیب هارو با چاقو یا رنده مخصوص خیلی نازک برش بزنین

[عکس: 20141026021616_Hazelnut-Crumb-Coffee-Cake-19.jpg]

سیب هارو در شهد داغ بندازین و بلافاصله خارج کنین و روی دستمال بچینین تا خنک بشه

[عکس: 20141026021802_Hazelnut-Crumb-Coffee-Cake-21.jpg]

[عکس: 20141026021947_Hazelnut-Crumb-Coffee-Cake-23.jpg]

از لایه های کوچیک تر شروع کنین به پیچوندن تا رزتون آناده بشه و رزهارو روی کیک بچنین

[عکس: 20141026022007_Hazelnut-Crumb-Coffee-Cake-25.jpg]

بعد قالب رو مجددا به فر برگردونین و بذارین 10 دقیقه دیگه بپزه و بعد از اینکه کاملا خنک شد از قالب جدا و سرو کنین



دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
09-06-2015, 10:03 AM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد