خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کیک با روکش فندق و رز سیب

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
کیک با روکش فندق و رز سیب
[تصویر:  20141026022543_Hazelnut-Crumb-Coffee-Cake-51.jpg]


مواد لازم:
روی کیک:

• ½ پیمانه فندق
• ¼ پیمانه شکر قهوه ای روشن
• ½ پیمانه جو پرک فوری
• ½ قاشق چای خوری جوش شیرین
• کمی نمک
• ½ پیمانه آرد
• 4 قاشق غذاخوری کره نرم

کیک :
• 2 پیمانه آرد
• 1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
• 1 قاشق چای خوری جوش شیرین
• ½ قاشق چای خوری نمک
• 8 قاشق غذاخوری ( 113gr) کره نرم
• 1 پیمانه شکر
• 4 عدد تخم مرغ بزرگ، در دمای اتاق
• 1 پیمانه خامه ترش
• 4 قاشق چای خوری عصاره وانیل

رز سیب:
• 6 سیب قرمز
• 4 پیمانه آب
• 1 و ½ پیمانه شکر


روش تهیه:
رویه کیک:

فندقهارو در ماهیتابه با حرارت متوسط ​​برای 3-5 دقیقه تفت بدین و بذارین سرد بشن
سپس در حوله آشپزخانه پیچیده و با دست مالش بدین تا پوستشو جدا بشه و بعد مغزهارو خرد کنین

[تصویر:  20141026020741_Hazelnut-Crumb-Coffee-Cake-11.jpg]

مواد روی کیک رو با هم مخلوط و کنار بگذارین


کیک :
فر رو با دمای 175 درجه روشن کنین
قالب کمربندی23 سانتی رو با کره چرب کنین و کنار بگذارین
آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک رو با هم مخلوط و کنار بگذارین
در یک کاسه بزرگ کره و شکر رو 3-4 دقیقه بزنین تا پف کنه
تخم مرغهارو دونه دونه اضافه و هم بزنین
1/3 از مخلوط آرد رو اضافه و هم بزنین بعد نیمی از خامه ترش و بعد دوباره آرد تا زمانیکه کلیه مواد مخلوط و یکدست بشن ادامه بدین
و در نهایت عصاره وانیل رو اضافه و مخلوط کنین
مواد رو به قالب منتقل و مخلوط فندقی رو روی خمیر کیک پخش کنین و قالب رو برای حدود 45-50 دقیقه در فر قرار بدین

[تصویر:  20141026021553_Hazelnut-Crumb-Coffee-Cake-14.jpg]

[تصویر:  20141026021802_Hazelnut-Crumb-Coffee-Cake-21.jpg]

کیک رو با قالب روی پایه فلزی قرار بدین تا خنک بشه و رز سیب رو آماده کنین


گل رز سیب :
آب ر با شکر بجوشونین
سیب هارو با چاقو یا رنده مخصوص خیلی نازک برش بزنین

[تصویر:  20141026021616_Hazelnut-Crumb-Coffee-Cake-19.jpg]

سیب هارو در شهد داغ بندازین و بلافاصله خارج کنین و روی دستمال بچینین تا خنک بشه

[تصویر:  20141026021802_Hazelnut-Crumb-Coffee-Cake-21.jpg]

[تصویر:  20141026021947_Hazelnut-Crumb-Coffee-Cake-23.jpg]

از لایه های کوچیک تر شروع کنین به پیچوندن تا رزتون آناده بشه و رزهارو روی کیک بچنین

[تصویر:  20141026022007_Hazelnut-Crumb-Coffee-Cake-25.jpg]

بعد قالب رو مجددا به فر برگردونین و بذارین 10 دقیقه دیگه بپزه و بعد از اینکه کاملا خنک شد از قالب جدا و سرو کنین



دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۹-۳-۱۳۹۴, ۱۰:۰۳ صبح
یافتن سپاس نقل قول
14 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
ایران دخت, نم نم بارون, mahsan3, vidia, monamona, Atefe joon, مریم خانومی 1, azam1360, nazgitta, mozhgan57, naghmeh24, گلسان, Akatora, مهرناز مامانی



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد