خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 46 رای - 2.87 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کیک با لایه رویی ژله ای

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
316
تاریخ عضویت:
Apr 2011
مدال ها

اعتبار: 83


محل سکونت : تهران
ارسال: #1
کیک با لایه رویی ژله ای
[عکس: 20140505150300_SUC36501copy.jpg]
مواد لازم:

آرد 250 گرم
شیر 50 گرم
خاکه قند نرم شده 200 گرم
تخم مرغ 6 عدد
بکینگ پودر یک قاشق مربا خوری
وانیل یک قاشق چایخوری


روش تهیه:
ابتدا تخم مرغ ها را شکسته و زرده و سفیده را جدا نموده، زرده ها را با خاک قند نرم شده آنقدر بزنید تا حالت کرم به خود بگیرد و سفیده ها را هم جداگانه در ظرفی دیگر آنقدر بزنید تا کف سفید و سفتی بدست آید.
حالا شیر را در زرده تخم مرغ ریخته و سفیده ها را مخلوط کرده و آرد را کم کم به آن اضافه کرده و با قاشق چوبی خوب بزنید و سپس بکینگ پودر و وانیل را هم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید ، قالب را چرب نموده ، مواد را داخل آن ریخته میتوان از تکه های شکلات تخته ای روی مایه بریزیم و بعد در دمای 200 درجه سانتی گراد به مدت نیم ساعت در فر بگذارید
بعد از پختن کیک آن را در سینی مشبک گذاشته میگذاریم تا کاملا خنک شود میتوان بعد از خنک شدن روی آن را با میوه تزیین کرد سپس روی آن را ژله ریخته و بگذارید سرد شود و میل نمایید.

نکته برای آماده کردن ژله روی کیک

پودر ژله آماده رو درست میکنیم البته آبشو کمتر میریزیم الته اگه بخوایم همون مقدار آب داشته باشه 1 ق چ پودر ژلاتین توش میریزم بعد ظرف محتوی ژله رو که بهتره فلزی باشه داخل ظرف دیگری محتوی یخ میگذاریم و آرام هم میزنیم تا ژله به اصطلاح آشپزی نیم بند بشه
*نیم بند کردن: هر جا که گفته میشه نیم بند کنید یعنی به همینترتیبی گفتم روی یخ میگذاریم و مرتب هم میزنیم تا مایع مثل سفیده تخممرغ بشه

بعد که ژله نیم بند شد بوسیله قاشق روی میوه ها میریزم و میذاریم تو یخچال تا سفت بشه
(آخرین تغییر در ارسال: 05-05-2014, 02:04 PM توسط Galaxy.)
10-04-2011, 12:55 PM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد