خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کیک با کرم توت فرنگی

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,508
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 6898


محل سکونت : تهران
ارسال: #1
کیک با کرم توت فرنگی
[تصویر:  20140626151334_strawberry-cake-final3.jpg]

مواد لازم کیک :
تخم مرغ 5 عدد
شکر 1 و 1/4 پیمانه (250 گرم)
روغن مایع 1/3 پیمانه (80 میلی لیتر)
شیر 1/2 پیمانه (125 میلی لیتر)
آرد 2 پیمانه (250 گرم)
بیکینگ پودر ( 1 قاشق غذاخوری)

کرم توت فرنگی:
توت فرنگی 1 پیمانه (150 گرم)
پنیر خامه ای 500 گرم
خامه 360 گرم
پودر قند 1 پیمانه (115 گرم)


طرز تهیه:
توت فرنگی رو داخل مخلوط کن ریخته و پنیر خامه ای و پودر قند رو بهش اضافه کنید، دستگاه رو روشن کنید تا خوب میکس و یکدست شه
[تصویر:  20140626151414_strawberry-cake-strawberr...lender.jpg]

خامه رو فرم بدید و سس توت فرنگی رو روش بریزید و آهسته با لیسک فولد کنید
[تصویر:  20140626151514_strawberry-cake-combining...ixture.jpg]

کرم توت فرنگی آماده ست،اون رو به مدت 1 ساعت داخل فریزر بذارید تا سفت شه
[تصویر:  20140626151552_strawberry-cake-whipped-c...mbined.jpg]


برای تهیه کیک زرده و سفیده تخم مرغ رو از هم جدا کنید
[تصویر:  20140626151152_strawberry-pie-separating-egg.jpg]

زرده تخم مرغ-شکر-روغن مایع رو داخل کاسه ای ریخته
[تصویر:  20140626151801_strawberry-cake-adding-oil.jpg]

کمی با کاردک مخلوط کنید بعد 3 تا 5 دقیقه با همزن برقی بزنید
[تصویر:  20140626151654_mixing-batter-with-rubber-spatula.jpg]

سپس شیر رو اضافه و 3 دقیقه دیگه با همزن بزنید
[تصویر:  20140626151900_strawberry-cake-milk.jpg]

آرد رو اضافه کرده و با درجه کند همزن بزنید تا بخورد خمیر بره
[تصویر:  20140626151946_strawberry-cake-adding-flour.jpg]

بعد بیکینگ پودر رو اضافه کرده و هم بزنید
[تصویر:  20140626152018_strawberry-cake-adding-baking-powder.jpg]

سفیده رو با همزن بزنید تا فرم بگیره، سفیده رو به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه کنید و آهسته با لیسک هم بزنید تا یکدست شه و پف سفیده نخوابه
[تصویر:  20140626152159_strawberry-cake-adding-wh...tesjpg.jpg]

قالب 23 سانتی رو چرب و آرد پاشی کنید و کف قالب کاغذ روغنی بندازید و مایه کیک رو داخل قالب بریزید
[تصویر:  20140626152502_pouring-batter-into-pan1.jpg]

قالب رو در فر از پیش گرم شده با دمای 175 درجه به مدت 45 دقیقه قرار بدید
[تصویر:  20140626152537_strawberry-cake-filled-pan.jpg]

پس از پخت قالب رو روی توری بذارید و به مدت نیم ساعت اجازه بدید خنک شه
[تصویر:  20140626152618_strawberry-cake-out-of-oven.jpg]

کیک خنک شده رو از قالب جدا کنید و اجازه بدید کامل خنک شه

کیک رو با چاقوی تیزی به دو یا سه لایه تقسیم کنید
[تصویر:  20140626152704_strawberry-cake-cake-inve...be-cut.jpg]

روی لایه های کیک کرم بکشید و لایه هارو روی هم بچینید و با کرم توت فرنگی و توت فرنگی تازه روی کیک رو تزیین کنید
[تصویر:  20140626152852_strawberry-cake-spreading...illing.jpg]

[تصویر:  20140626151334_strawberry-cake-final3.jpg]

[تصویر:  20140626152755_strawberry-cake-final-iii.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای elipari
[تصویر:  20140713163852_url.jpgss.jpg]
۵-۴-۱۳۹۳, ۰۲:۳۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از elipari به دلیل این ارسال سپاس کرده.
niloofar00, laleh joon, مهرناز مامانی, shamim_13, 1368Sheri, Galaxy



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد