خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کیک بخارپز رژیمی

ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #1
کیک بخارپز رژیمی
[تصویر:  99159.jpg]


مواد لازم :
تخم مرغ 2 عدد
شیره انگور یک سوم لیوان
روغن مایع نصف لیوان
خامه 1 ق غ
ارد 1.5 لیوان
وانیل
پکینگ پودر 1.5ق چ
رنده پوست پرتقال 1 ق غ

[تصویر:  99160.jpg]

طرز تهیه :
تخم مرغ و شیره انگور را 2- 3 دقیقه با همزن میزنیم . بعد خامه و روغن مایع را اضافه میکنیم .
پکینگ پودر – وانیل را اضافه میکنیم . ارد را کم کم اضافه میکنیم . مایه کیک نسبتا غلیظی بدست میاد . پوست پرتقال را اضافه کرده هم میزنیم .
فنجان های مورد استفاده را چرب میکنیم و مایه کیک را تا نصف فنجان ها میریزیم .
فنجان ها را تو قابلمه گذاشته و اب را تا جایی که نصف فنجان ها رو پوشش بده میریزیم . نباید از نصف فنجان ها بالاتر بره .
در قابلمه رو دمکنی میزاریم . و به مدت 20 تا 25 دقیقه کیک ها مون رو میپزیم .



[تصویر:  99158.jpg]
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۲۰-۹-۱۳۹۱, ۱۲:۱۲ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
20 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Linda, NAHID.V, negin.s, پارانزیم, باران جوینده, ninaz, cimcim, mamane kiana, سمیه گلبانو, الهه ناز, N-M, نياز, نرگس خانوم, Galaxy, عسل بانو1088, Blue_Dream, s.fathi, tani joOn, مریم ح, Atefe joon
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #2
RE: کیک بخارپز رژیمی
(۲۰-۹-۱۳۹۱ ۰۱:۵۶ صبح)cimcim نوشته شده توسط:  با تشکر از سیماجون عزیز
من چند تا سوال داشتم
1- شیره انگور چیه ؟
- ازکجا میشه پیداش کرد؟
3- پوست پرتقال رو ریز رنده کنیم یا درشت ؟
4- شیره انگور چه مزه ای میده ترش یا شیرین ؟
ممنون میشم جواب بدین
متشکرم
کاش از مراحل کارم عکس می گرفتین
بازم ممنونFlowerysmile(1782)

سلام عزیزم شیره انگور همون دوشاب
اب انگور پخته شده و غلیظ شده البته مراحل خاص خودش رو داره برای پخت
تو شهر ما بیشتر سوپری های قدیمی دارن
برای کیک پوست پرتقال رو بهتره ریز رنده کنیم
شیره انگور شیرین هستش




(۲۰-۹-۱۳۹۱ ۰۸:۴۸ صبح)الهه ناز نوشته شده توسط:  سیما جام منم سوال دارم.Wavesmile
فقط در مورد فنجون هاDunnof
من فنجون چینی یاسرامیکی ندارم چیز دیگه می تونم استفاده کنم.
همه مواد رو با همزن میزنیم.یعنی پوست پرتغالمDunnofممنون میشم زودترجوابم رو بدی می خوام برای شب یلدا سلیقه بدم.Flowerysmile

عزیزم میتونی از فنجان شیشه ای و ارکوپال هم استفاده کنی
بله میتونی با همزن هم بزنی و هم با قاشق هیچ فرقی نداره ولی موقع ریختن ارد همز باید دورش کند باشه . این یادت بموننه


(۲۰-۹-۱۳۹۱ ۰۳:۳۱ عصر)Blue_Dream نوشته شده توسط:  میشه خامه رو حذف کرد یا بجاش ماست زد؟

بله عزیزم میشه چون کیک میشه تو کیک چیزی را حذف کرد و چیز دیگه ای رو جانشین کرد ولی تو شیرینی پزی این امکان وجود نداره DreamyeyesfFlowerysmile

(۲۰-۹-۱۳۹۱ ۰۹:۵۶ عصر)cimcim نوشته شده توسط:  سیماجون عزیزم
ممنون که جواب رو اینقدر زود دادین متشکرمFlowerysmile
فقط یه سوال دیگه دارم جای شیره انگور میتونم از چیز دیگه استفاده کنم؟
اگر میشه لطفا چندتا مثال بزنید
متشکرم عزیزم


این رژیمی بودن به خاطر همین شکر طبیعی موجود در شیره انگور دیگه .
میتونین از شیره خرما هم استفاده کنین .
اگر دوست ندارین میتونین تو همین بخش کیکهای بدون نیاز به فر کیک بخارپز معمولی را امتحان کنین
هر دو تا روش کار یکی هستش . اون تاپیک عکس مراحل کار هم میتونین ببینین . Yum2Yum2Yum2DreamyeyesfFlowerysmile
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۲۰-۹-۱۳۹۱, ۰۶:۱۲ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
12 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
aida1352, سمیه گلبانو, الهه ناز, نرگس خانوم, Galaxy, نياز, negin.s, Blue_Dream, cimcim, cimcim, nothing, McQueen



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد