تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کیک بدون تخم مرغ ، شیر و کره (Crazy Cake)
#1
این کیک به نام Crazy Cake یا Wacky Cake معروفه و تاریخچه خاص خودش رو داره
در زمان جنگ جهانی دوم که مواد لبنی و تخم مرغ بسختی گیر میومد این کیک اختراع شد که تخم مرغ و شی و روغن و حتی کاسه و همزن هم نیاز نداشت و توی همون قالب یا تابه ای که قرار بود بره تو فر مواد رو با چنگال ترکیب میکردن و میذاشتن بپزه

[عکس: 20130525120808_1.jpg]

مواد لازم:
1 پیمانه شکر دانه ریز
1 و 1/2 پیمانه آرد قنادی
1/2 پیمانه پودر کاکائو
1/2 قاشق چای خوری نمک
1 قاشق چای خوری جوش شیرین
1 قاشق غذا خوری سرکه
1/2 قاشق چای خوری عصاره وانیل
1/2 پیمانه روغن مایع
1 پیمانه آب سرد

روش تهیه:
مواد خشک رو با هم خوب هم بزنین و زیر و رو کنین تا یکنواخت با هم مخلوط بشن

[عکس: 20130525114602_1.jpg]

حالا با قاشق یا ته دسته همزن دستیتون سه تا حفره توی مخلوط ایجاد کنین:
یه حفره کوچیک به اندازه (1/2 قاشق چای خوری عصاره وانیل)
یه حفره متوسط به اندازه ​​(1 قاشق غذا خوری سرکه)
یه حفره بزرگ به اندازه ​​(1/2 پیمانه روغن مایع)

مواد رو توی حفره های بریزین

[عکس: 20130525114728_2.jpg]

[عکس: 20130525115119_3.jpg]


با یه چنگال شروع کنین به هم زدن این 4 تا
اینقدر هم بزنین تا خوب مواد یکنواخت با هم ترکیب بشن و جای خشکی نمونه

[عکس: 20130525115435_4.jpg]

[عکس: 20130525115533_5.jpg]

حالا آب سرد رو اضافه و با چنگال خوب هم بزنین
توی این مرحله باید خوووووووب هم بزنین تا مایه یکدستی حاصل بشه
باید مواد با آب خوب ترکیب بشه و مایه حبابداری حاصل بشه
اگه نمیتونین میتونین تقلب کنین از همزن برقی استفاده کنینhih الان که جنگ جهانی دوم نیست زجر بکشین برای پخت کیک

[عکس: 20130525115552_6.jpg]

[عکس: 20130525115940_6.jpg]

مایه کیک رو توی قالب ریخته و در فر از پیش گرم شده با دمای 175 درجه به مدت تقریبا 35 دقیقه قرار بدین

[عکس: 20130525115637_vintage-chocolate-crazy-c...iscake.jpg]


بعد از 35 دقیقه وسط کیک باید کمی برجسته باشه ولی ترک نخوره
اگه با کف دست روی کیک ضربه زدین و یه صدای تپ داشت و فرو نرفت یعنی پخته، با خلال دندون داخلش رو هم تست کنین و از فر درش بیارین

[عکس: 20130525121023_8.jpg]


برای خارج کردنش از قالب بعد از اینکه قالب رو از فر خارج کردین با نوک چاقو خوب دورتا دور کیک رو از دیواره جدا کنین
یه بشقاب روی قالب بذارین و برش گردونین توی بشقاب
ایک کیک براحتی میشکنه پس دقت کنین(برای کف قالب از کاغذ روغنی استفاده کنین تا راحت بتونین درش بیارین)

رو و وسط کیک رو با سس شکلات یا گاناش روکش و سرو کنین


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
این عکس روش تهیه اورجینال رو نشون میده که مواد تو همون قالب با هم ترکیب و پخته میشن

[عکس: 20130525121313_CrazycakeWackyCakeRecipeTutorial2.jpg]

[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#3
این هم ورژن وانیلی این کیک


[عکس: 20130525122036_VanillaCrazyWackyCakeNoeggsdairy2.jpg]


مواد لازم:
1 و 1/2 پیمانه آرد + 3 قاشق غذا خوری
1 پیمانه شکر سفید
1 قاشق چایخوری جوش شیرین
1/2 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری سرکه سفید
1 و 1/2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
5 قاشق غذاخوری روغن مایع
1 پیمانه آب


روش تهیه مثل دستور اوله



[عکس: 20130525122305_VanillaCrazyWackyCakeCollage1A.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#4
ورژن لیمویی این کیک

مواد لازم:
1 و 1/2 پیمانه آرد + 3 قاشق غذا خوری
1 پیمانه شکر سفید
1 قاشق چایخوری جوش شیرین
1/2 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق غذاخوری لیمو
1 قاشق چایخوری سرکه سفید
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
1 قاشق چایخوری عصاره لیمو
5 قاشق غذاخوری روغن مایع
1 پیمانه آب


روش تهیه:
5 تا ماده تشکیل دهنده خشک رو با هم مخلوط کنین
بعد سه تا حفره ایجاد کنین و سرکه رو در یه حفره،عصاره لیمو و وانیل رو در یکی دیگه و در آخری هم روغن رو بریزین و بقیه مراحل مثل پست های قبله


[عکس: 20130525123004_LemonCrazyWackyCakeNoEggsDairy2a.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
برای خوشگلی یکم ترافل ریختم روش که اینجوری شد gag بافت خیلی سبک ونرم و مزه نسبتا خوبی هم داشت برای تنوع خوب بود Yum2 ممنون گیسو جون (1782)
[عکس: 20130601181703_DSC07097.jpg]

[عکس: 20130601181801_DSC07095.jpg]
در کـــــودکــی...
در کـــُـدام بــــــــــــآزی ، راهــــــت نــَــدادنــد ،
کــــــه امـــــروز ، انـــــقَــدر دیـــــوانه وار
تــــشنـــه ی " بــــــــــازی کـَــردن " بــــــــا آدم هــــــــایی ؟
پاسخ }
#6
با دستور سوم درست کردم و توی همون ظرفی که درست کردم گذاشتم تو فر
بنظرم فقط اگه واقعا دلتون کیک خواست و امکانات نداشتین اینو درست کنین
مزه ش خوبه ولی خوب جوش شیرین داره
من با بستنی وانیلی و توت فرنگی سرو کردم

[عکس: 20130610125831_DSC_0001.jpg]

پفش بد نبود
[عکس: 20130610130013_DSC_0002.jpg]

[عکس: 20130610130041_DSC_0008.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#7
مرسی گیسوی عزیز عــــــــــــــــــــالی بودYum2
[عکس: 20131215161144_20.jpg]
Winking
پاسخ }
#8
سلام اینم کیک بدون شیر وتخم مرغ من تا حالا تجربش نداشتم وقتی کار دوستان دیدم هوس کردم امتحان کنم منتها پیمانه ها رو کوچکتر گرفتم تا ببینم چی از آب در میاد ممنون گیسو جان تجربه خوبی بود

[عکس: 20131221130400_DSC01220400x320.jpg]

[عکس: 20131221130429_DSC01219408x306.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
مرسي گيسو جان(1782)
چند وقت پيش درست كردم از دستور ارسال #1
چند تا دونه كشمش هم انداختم روي مواد، مزه و بافتش خيلي خوب بودYum2 fak
خيلي خوبه كه ظرف زياد كثيف نميشه hihتو همون ماهيتابه مواد رو مخلوط كردم و گذاشتم فرangelic
و نكته جالب تر اين كه 2 تا تيكه از كيك كه توي يخچال مدت طولاني مونده بود اصلاً تغيير نكرد و خراب نشدfak

[عکس: 20140804150840_Z.jpg]

[عکس: 20140804150557_Z2.jpg]

علت ويرايش:
دوستان خواسته بودن بدونن مزه اش چطوره
كيك من كه خيلي خوشمزه شده بود
حتي ميشه گفت بعد از موندن خوشمزه تر شده بودYum2
فقط يه كوشولو نمك كمتر ريخته بودم ديگه اوكي اوكي بودhih
83
پاسخ }