تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کیک برفی
#1
[عکس: 20130129222248_8385-torta-pahuljica_zoom.jpg]

مواد لازم:
کیک:

5 عدد سفیده تخم مرغ
5 قاشق غذاخوری شکر
5 قاشق غذاخوری آرد
1 قاشق غذا خوری سر صاف بیکینگ پودر

کرم:
500 میلی لیتر شیر
5 زرده تخم مرغ
100 گرم شکر
کمی وانیل
50 گرم شکلات تخته ای رنده شده
حدود 200 گرم کیک خرد شده
300 میلی لیتر خامه فرم گرفته
1 قاشق سوپخوری پودر ژلاتین(از قبل روی کمی آب سرد بپاشین تا اسفنجی بشه)

دکور روی کیک:
200 میلی لیتر خامه فرم گرفته یا یک بسته کرم شانتی آماده شده


روش تهیه:
سفیده تخم مرغ رو با شکر بزنین تا کاملا فومی بشه بعد آرد و بیکینگ پودر رو اضافه و با لیسک مخلوط کنین تا پفش نخوابه
کف قالب مورد نظرتون رو با کاغذ روغنی بپوشوشونین و مایه رو توش ریخته و در فر از پیش گرم شده 200 درجه حدود نیم ساعت بذارین تا بپزه
وقتی کیک خنک شد
100 میلی لیتر از شیر و وانیل رو با هم مخلوط کنین و بذارین بجوشه و بعد با قاشق شیر رو روی کیک بریزین و بذارین خنک بشه
[عکس: 20130129221127_8385-torta-pahuljica-1.jpg]



400 میلی لیتر شیر باقی مونده رو روی حرارت بذارین تا بجوش بیاد

زرده تخم مرغ و شکر رو با همزن کاملا بزنین تا مخلوط بشن و بعد به شیر جوش اضافه و مدام هم بزنین تا غلیظ بشه و از روی حرارت وردارین
به محض اینکه کرم رو از روی حرارت ورداشتین ژلاتین اسفنجی رو بهش اضافه و خوب مخلوط کنین و بعد خامه رو اضافه و با همزن ترکیب کنین و بذارین خنک بشه

[عکس: 20130129221823_8385-torta-pahuljica-2.jpg]

شکلات تخته ای رنده شده و کیک پودر شده(از هر کیکی میتونین استفاده کنین) رو به کرم کاملا خنک شده اضافه و مخلوط کنین

[عکس: 20130129222016_8385-torta-pahuljica-3.jpg]


کیک رو توی قالب یا سینین قرار بدین و دورش رو با فویل دیواره درست کنین و خامه رو روش بریزین و بذارین تو یخچال 3 4 ساعت بمونه تا کاملا ببنده

[عکس: 20130129222200_8385-torta-pahuljica-4.jpg]

بعد از این مدت کیک رو از یخچال خارج کنین و فویل رو با احتیاط از دورش بگیرین
با خامه کیک رو تزیین کنین و بذارین یک یاعت در یخچال بمونه و بعد سرو کنین



دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }