تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
*کیک بستنی بیسکویتی
#1
مواد لازم :
بیسکویت کرم دار شکلاتی : 30 عدد
بستنی توت فرنگی : 2 لیوان
بستنی شکلاتی : 2 لیوان
خامه شیرین شده : 2 لیوان

طرز تهیه :
ابتدا درون قالب یک لایۀ پلاستیک پهن می کنیم و سپس بیسکویتها را تک تک روی دیواره قالب قرار می دهیم.
با قیماندۀ بیسکویتها را خرد کرده و سپس نیمی از آنها را کف قالب می ریزیم و با پشت قاشق صاف می کنیم تا یک لایۀ بیسکویتی حاصل شود.
سپس بستنی توت فرنگی را ریخته و پس از آن نیمی از خامه را می ریزیم.
باقیماندۀ بیسکویتها را در مرحلۀ بعد روی خامه ریخته تا یک لایۀ بیسکویتی در وسط کیک بستنی حاصل شود.
روی بیسکویتها به ترتیب بستنی شکلاتی و خامۀ باقیمانده را می ریزیم و به مدت حداقل 4 ساعت درون فریزر قرار می دهیم.
در پایان با استفاده از آناناس و مربای توت فرنگی آن را تزئین می کنیم.



فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
[img] [عکس: yv5my7hppo9.png] [/img]
پاسخ }
#2
بیسکویست ویفر 4بسته
بستنی توت فرنگی 250 گرم
بستنی شکلاتی 250 گرم
بستنی وانیلی 250 گرم
خامه فرم گرفته 300 گرم

طرز تهیه:

یک ردیف نان بستنی را در یک بشقاب بچینید و یک لایه بستنی شکلاتی را روی ان پهن کنید به ضخامت یک سانتی سپس یک لایه دیگر بیسکویت روی ان چیده و فشار دهید تا بچسبد
سپس یک لایه بستنی توت فرنگی روی ان ریخته و یک لایه بیسکویت روی ان قرار دهید در مرحله سوم یک لایه بستنی وانیلی روی ان قرار داده و یک لایه بیسکویت روی ان بچینید در پایان با خامه فرم گرفته انرا تزیین کرده و نیم ساعت در فریزر قرار دهید
و برش زده سرو کنید


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد


[عکس: 20141005123321_freezer-biscuit-2.jpg]
[عکس: 20160113155119_527653_10151209584396838_...8007_n.jpg]
پاسخ }