تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کیک بستنی شکلاتی آلاسکا
#1
[عکس: 20130711152334_d6aaa.jpg]


مواد لازم:
برای کیک:

2 پیمانه پودر شکر
1 و 1/3 پیمانه آرد قنادی
1 پیمانه پودر کاکائو
2 قاشق چای خوری بکینگ پودر
2 قاشق چای خوری جوش شیرین
یه نیشگون نمک
1 پیمانه روغن مایع
2/3 پیمانه آب گرم (حدود 100 درجه)
2 قاشق چای خوری عصاره وانیل خالص
6 عدد تخم مرغ بزرگ،به دمای محیط رسیده، زرده و سفیده جدا

برای مونتاژ:
6 پیمانه بستنی شکلاتی (3 پیمانه نیم لیتری)


12 سفیده تخم مرغ بزرگ، هم دما با محیط
3 پیمانه شکر
2/3 قاشق چایخوری کرم تارتار


روش تهیه:
کیک :
آرد، پودر کاکائو، بکینگ پودر، جوش شیرین رو با هم مخلوط و الک کنین و بعد 1 و 3/1 پیمانه پودر شکر و نمک رو بهش اضافه و مخلوط کنین

روغن، آب و وانیل رو با هم جداگانه در یک ظرف مخلوط کنین

زرده هارو با همزن ابتدا با سرعت متوسط و سپس زیاد حدود 5 دقیقه بزنین تا کرمی بشه و بعد حین همزدن مخلوط آب و روغن رو اضافه و هم بزنین اگه مکس کنین بعلت دمای بالای آب زرده میبنده و شکل بدی بخودش میگیره
بعد مخلوط آرد رو اضافه و همچنان هم بزنین تا مواد کاملا یکدست بشه


در یک کاسه جداگانه سفیده تخم مرغ رو در سرعت متوسط ​​ و سپس بالا بزنین تا کفی بشه بعد کم کم باقی مانده 2/3 پیمانه شکر رو اضافه کنین و هم بزنین تا کاملا سفت بشه
یک سینی کیک مستطیلی 30 در 45 رو با کاغذ روغنی بپوشونین و چرب کنین و بعد مایه کیک رو روش بریزین و با لیسک صاف کنین و به مدت تا 20 دقیقه در فر قرار بدین و بعد با خلال دندون چک کنین اگه گخته بود از فر خارج کنین و بذارین تا کاملا خنک بشه


اسمبل کیک بستنی:
این کیک بصورت پرسی برای 6 نفر تهیه میشه
کف 6 تا کاسه ماست خوری بزرگ یا کاسه سوفله تک نفره رو چرب کنین و با سلفون بپوشونین
حالا 6 تا دایره از کیک شکلاتی تخته ای به اندازه کف کاسه ها برش بزنین و در ته هر کاسه جا بدین
روی کیک 1/3 پیمانه بستنی شکلاتی بریزین و صاف کنین
و6 تا برش دیگه از کیک تهیه کنین و روی لایه بستنی قرار بدین
این عمل رو یک بار دیگه تکرار کنین تا سه لایه کیک و دولایه بستنی ما بینش داشته باشین
سلفون رو روی کیک برگردونین و کاسه هارو 4 ساعت در فریزر قرار بدین تا بستنی ببنده



سلفون روی کیک رو باز کنین و کاسه رو روی بشقاب سرو برگردونین و سلفون رو ازش جدا کنین

توی یه قابلمه بزرگ کمی آب بریزین و جوش بیارین
یه کاسه بزرگ روش قرار بدین طوریکه با آب تماس پیدا نکنه و فقط گرمای بخار آب بهش بخوره

سفیده هارو همراه با شکر و تارتار توش بریزین و هم بزنین تا شکر حل بشه
بعد کاسه رو از روی بخار برداشه و حدود 10 دقیقه با همزن بزنین تا کاملا سفید و سفت بشه
این کرم رو روی کیک بستنی بصورت نامنظم بکشین و با تورچ(مشعل قنادی) با طاویه 90 درجه و به فاصله 6 تا 8 سانت کمی حرارت بدین تا رنگ بعضی قسمتها کاراملی بشه و بعد بلافاصله سرو کنین



دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }