خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 3.46
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کیک بستنی طالبی

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
777
تاریخ عضویت:
مهر ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 1544


محل سکونت : در همین نزدیکی
ارسال: #1
Xeyes کیک بستنی طالبی
[تصویر:  20120229124958_.jpg]
مواد لازم :

كیك اسفنجی 4 تخممرغی: یك عدد

طالبی متوسط: یك عدد

خامه فرم گرفته: 250 گرم

بستنی طالبی: 400 گرم

شكر: به میزان لازم برای طالبی

پودر ژلاتین: 3 قاشق غذاخوری

آب سرد: یك لیوان

طالبی و خامه برای تزئین: به میزان لازم








روش تهیه :

1. ابتدا كیك اسفنجی 4 تخممرغی را كه در قالب كمربندی به قطر 30 سانتیمتر آماده كردهایم از قالب جدا میكنیم.


2. قالب را میشوییم و دوباره كیك را داخل قالب قرار میدهیم.


3.خامه فرم گرفته و بستنی را با همزن برقی خوب هم میزنیم تا پف كرده و مخلوط شوند.


4. نیمی از طالبی را برای تزئین كنار میگذاریم و نیم دیگر آن را داخل مخلوطكن میریزیم كه در واقع به شكل آب طالبی درآید.


5. به میزان دلخواه به طالبی شكر اضافه میكنیم تا شیرینی مطلوب داشته باشد.


6. طالبی را به مواد خامه و بستنی اضافه میكنیم. پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و روی بخار كتری قرار میدهیم تا ژلاتین ذوب و یكدست شود.


7.وقتی مواد بستنی كمی برودت خود را از دست داد ژلاتین را به كرم اضافه میكنیم و مواد را سریع روی كیك میریزیم.


8. قالب را به مدت 6 تا 8 ساعت داخل یخچال میگذاریم و پس از اینكه دسر كاملا خودش را بست آن را از قالب جدا كرده و داخل ظرف مورد نظر سرو میكنیم.


9.روی كیك را با خامه و توپهایی از طالبی تزئین كرده و میتوانیم همانند عكس دیوارههای آن را با كمی خامه و گندم عسلی بپوشانیم.
امضای *heliya joon*
[img] [تصویر:  yv5my7hppo9.png] [/img]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۰-۱۲-۱۳۹۰ ۰۶:۵۱ عصر، توسط Galaxy.)
۱۰-۱۲-۱۳۹۰, ۰۳:۲۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از *heliya joon* به دلیل این ارسال سپاس کرده.
فانتین



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد