خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
تور رایگان' کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 17 رأی - میانگین امتیازات: 2.76
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کیک بستنی هفت لایه

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,302
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23855


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
کیک بستنی هفت لایه

[تصویر:  20120604090549_05127LayerIceCreamCake010post.jpg]
این دستور کیک بستنی از مارتا استوارد هست که براتون ترجمه کردم
برای تهیه این کیک بستنی به یه پاند کیک ساده نیاز دارین
دستورش اینجا هست شما رگه های شکلاتیش رو حذف کنین

[تصویر:  20120604090706_05127LayerIceCreamCake013post.jpg]


مراحل زیر رو برای داشتن یه کیک بستنی هفت لایه انجام بدین:

پاند کیک کاملا خنک رو از قالب جدا (ترجیحا چند ساعتی توی فریزر قرار بدین تا دماش بیاد پایین) و از عرض به 4 قسمت مساوی تقسیم کنین

قالب پاند کیکتون رو با سلفون یا کیسه فریزر بپوشونین و لایه اول کیک رو بذارین توش

[تصویر:  20120604090619_04127LayerIceCreamCake001post.jpg]

حالا یک فنجون بستنی لیمویی نرم رو روی کیک بریزین و صافش کنین

[تصویر:  20120604090757_04127LayerIceCreamCake002post.jpg]

لایه بعدی از کیک و روی اون نصف فنجون بیسکوییت شکلاتی بریزین

[تصویر:  20120604090848_04127LayerIceCreamCake004post.jpg]

روی بیسکوییت ها یک فنجون بستنی وانیلی نرم بریزین و صاف کنین

[تصویر:  20120604091142_04127LayerIceCreamCake005post.jpg]

دوباره یه لایه از کیک رو بذارین و روش یک فنجون بستنی شاتوت نرم بریزین و صاف کنین

[تصویر:  20120604091217_04127LayerIceCreamCake007post.jpg]

در آخر لایه رویی کیک رو بذارین

[تصویر:  20120604091257_04127LayerIceCreamCake008post.jpg]

سلفونی که اطراف ظرف هست رو دور کیک بپیچین تا کاملا کیک رو بپوشونه و حد اقل یک ساعت داخل فریزر بذارین بمونه

[تصویر:  20120604091335_04127LayerIceCreamCake009post.jpg]

این کیک حداکثر تا 3 روز قابل نگهداری در فریزره

برای خامه روی کیک دو عدد سفیده تخم مرغ رو توی یه کاسه ترجیحا فلزی با یه پینچ کرم تارتار بزنین تا کفی بشه
کاسه رو روی دیگ آب در حال جونش قرار بدین و بازم بزنین و در همین حال نصف فنجون پودر شکر بریزین و اینقدر بزنین تا شکر حل بشه و حالت فومی پیدا کنه

کاسه رو از روی حرارت ور دارین
کمی وانیل اضافه کنین
حدود 6 دقیقه دیگه بزنین تا کاملا فرم بگیره

کیک بستنی رو از فریزر خارج کرده از قالب بیرون بیارین و خامه رو روش بریزین و فورا تا خنکه سرو کنین
نوش جان!

[تصویر:  20120604091549_05127LayerIceCreamCake015post.jpg]



ترجمه از خانوم گل
هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۵-۳-۱۳۹۱, ۱۰:۵۲ صبح
یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
سحرناز, yasi1234, طاهره 52, golsa asheghe pastil, majedehgh, 1368Sheri, زهرا77



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد