خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کیک بلوندی ساده

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,166
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 9998


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #1
کیک بلوندی ساده
[تصویر:  20130411142226_BlondiesPS..jpg]

بلوندی یک نوع کیک برشی هست که در ترکیبش از شکر قهوه ای استفاده میشه . در اصل همون بروانی Brownies هستش فقط رنگش روشنه و بدون شکلات درست میشه. والبته به خاطر شکر قهوه ای بسیار خوشمزه


مواد لازم برای 16 عدد :
235 گرم آرد ساده
1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
½ قاشق چای خوری نمک
155 گرم کره ذوب شده
200 گرم شکر قهوه ای
125 گرم شکر دانه ریز
2 عدد تخم مرغ
2 قاشق چای خوری وانیل عصاره
1 قاشق غذا خوری آب لیمو
2 قاشق غذا خوری فندق خرد شده
پودر قند برای تزیین دلخواه

طرز تهیه:
آرد، بکینگ پودر و نمک رو در یک کاسه با هم الک کنید
کره رو داخل یک تابه روی حرارت کم ذوب کنید و زود از حرارت بردارید (نزارید بسوزه تا حدی که عطر کره بلند شه)
در یک کاسه ی بزرگ کره و شکرها رو با همزن بزنید تا کاملا مخلوط بشن ، تخم مرغ و وانیل و ابلیمو رو به مواد اضافه کنید
سپس همه ی مواد رو با هم مخلوط کنید
قالب رو چرب کنید و خمیر رو توی قالب بریزید و داخل فر از پیش گرم شده با دمای 160 درجه سانتیگراد بزارید تا 35-45 دقیقه پخته بشه
در پایان بعد از خنک شدن اونها رو به اندازه های 5×5 سانتی برش بزنید
اونها رو میتونید تا سه روز در ظرف دربسته نگهداری کنید


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای negin.s
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
۲۲-۱-۱۳۹۲, ۰۳:۵۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
11 کاربر از negin.s به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mansore66, niloofar00, سمیرا مامان شهاب, saghi1367, مارال جون, memol.rm, arezou, laleh joon, kapsul, پارانزیم, 1368Sheri
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,166
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 9998


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #2
RE: کیک بلوندی ساده
(۹-۲-۱۳۹۲ ۰۷:۱۹ عصر)مارال جون نوشته شده توسط:  خانومی من این کیک و پختم خیلی بد شد اولین بار بود کیکم خراب میشد Dash2پسرخالم خورد فاتحه فرستاد lafگفت شبیه حلوا شده نمیدونم کجای کار اشتباه کردم پف نکرد مثل ادامس شدDunnof

عزیزم
این کیک مثل کیک های اسفنجی پف نمیکنه و یه کم حالت فشرده داره ، ولی اینکه میگین مثل آدامس شد Dunnof
علت اینکه خمیری شده به خاطر تخم مرغه
توی دستورهایی که نوشته تخم مرغ رو اضافه کنید حتما باید اولی رو خوب هم بزنید (شاید چیزی حدود 2-3 دقیقه) و بعدی رو اضافه کنید ، مدت زمانی که تخم مرغ رو با مواد هم میزنیم خیلی مهمه
من خودم درست نکردم این کیک رو ، نمیتونم دقیق کمکتون کنمFlowerysmile
امضای negin.s
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
۹-۲-۱۳۹۲, ۰۸:۱۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از negin.s به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مارال جون, niloofar00, 1368Sheri, kentia


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  بلوندی پنیر خامه ای Galaxy 0 1,201 ۲۸-۱۰-۱۳۹۳ ۱۲:۰۷ عصر
آخرین ارسال: Galaxy


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد