خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کیک تروپز

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,305
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23859


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
کیک تروپز
[تصویر:  20141029010253_tart.jpg]

کیک تروپز (Tarte tropézienne) اولین باز توسط Alexandre Micka لهستانی ابداع شد که برای کیک از ترکیب دستور قدیمی پخت بریوش مادر بزرگش همراه با کرم پاتیسیر مخصوص استفاده کرد و مورد توجه قرار گرفت تا جاییکه بعدا تونست رستوران و نام تجاری خودش رو ثبت و مطرح کنه رستوران او « La Tarte tropézienne » هنوز هم در سنت تروپه وجود داره

[تصویر:  20141029004809_tarte-trpz.jpg]

مواد لازم:
برای کیک:

2 و 1/2 قاشق چای خوری مایه خمیر فوری
1/3 پیمانه (80 میلی لیتر) شیر گرم
2 پیمانه (272 گرم) آرد
3 قاشق غذاخوری شکر
2 عدد تخم مرغ بزرگ همدمای محیط و همزده شده
1/2 قاشق چای خوری نمک
1 قاشق چای خوری عصاره وانیل خالص
7 قاشق غذاخوری ( 100 گرم) کره نرم شده در دمای محیط

برای فیلینگ:
1 و 1/2 پیمانه (360 میلی لیتر) شیر
4 زرده تخم مرغ بزرگ
1/3 پیمانه (70 گرم) شکر
1/4 پیمانه (30 گرم) نشاسته ذرت
یه نیشگون نمک
1 قاشق غذاخوری عصاره وانیل خالص و یا 1 قاشق غذا خوری عرق بهارنارنج به علاوه 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل خالص
6 قاشق غذاخوری(85 گرم) کره نرم شده در دمای محیط
1/4 پیمانه (60 میلی لیتر) خامه سرد
1 تخم مرغ بزرگ
شکر دانه درشت برای روی کیک که از نشانه های اصلی کیکه(میتونین قند رو کمی بکوبین و استفاده کنین)


برای کیک:
مایه خمیر رو به شیر گرم(درحدی که دست نسوزه)بریزین و بذارین تا عمل بیاد
آرد و شکر رو در کاسه مخلوط کن ریخته با سرعت کم روشن کنین تا مخلوط بشن و بعد مایه خمیر عمل اومده رو اضافه کنین و بذارین همزده بشه تا خوب مخلوط بشه
تخم مرغ رو اضافه کنین و بعد از اینکه مخلوط شد نمک و سپس وانیل رو اضافه کنینو سرعت میکسر رو کمی بیشتر کنین و با سرعت متوسط بذارین به مدت 5 تا 8 دقیقه خمیر ورز بخوره و در این حین اطراف کاسه رو با لیسک تمیز کرده به وسط ظرف منتقل کنین
در آخر خمیر باید مثل یه توپ وسط کاسه جمع بشه
میتونین تمام مراحل بالا رو با دست انجام بدین و کلا خمیر رو 15 دقیقه ورز بدین
خمیر رو در کیسه فریزر قرار بدین و دورش رو بپیچین و در محل گرمی 2 تا 3 ساعت قرار بدین تا حجمش دوبرابر بشه
بعد از مدت خمیر رو کمی ورز بدین و دوباره بپیچین و اینبار نیم ساعت در فریزر قرار بدین
سپس خمیر رو به یخچال منتقل کنین و بذارین 2 ساعت بمونه(در این مرحله میتونین خمیر رو تا 2 روز هم در یخچال نگهداری کنین )
یکساعت قبل از شروع کار ابتدا سینی فر رو با کاغذ رو.غنی بپوشونین و خمیر رو از یخچال خارج کنین
خمیر رو روی سطح آردپاشی شده منتقلب کنین و با دست کمی پهنش کنین و روش آرد بپاشین و پهنش کنین تا یه دایره 25 سانتی داشته باشین
قطر دایره اهمیتی نداره ولی قطر خمیر باید حد اقل یک بند انگشت باشه مثل تصویر:
[تصویر:  20141029004643_tartetropezienne5.jpg]

روی خمیر یه نایلکس یا سلفون قرار بدین(فشارش ندین) و بذارین یک ساعت در یک محل گرم بمونه

در این حین مشغول تهیه کرم فیلینگ بشین:
شیر رو در یک قابلمه کوچیک بذارین جوش بیاد
زرده، شکر، نشاسته ذرت و نمک رو با هم در یک کاسه متوسط با همزن بزنین تا مخلوط بشه
شیر رو کم کم به مخلوط اضافه کنین و مدام هم بزنین تا زرده تخم مرغ نپزه
وقتی مواد یکدست مخلوط شدن مواد رو داخل قابلمه ریخته و روی حرارت متوسط برگردونین و همچنان هم بزنین تا بجوش بیاد و به همزدن 1 تا 2 دقیقه ادامه بدین تا کرم غلیظ بشه بعد از روی حرارت وردارین و عصاره وانیل رو اضافه و مخلوط کنین
بعد از ده دقیقه کره رو کم کم به کرم اضافه و با همزن هم بزنین(در این مرحله باید ظرف رو در کاسه ای پر از یخ قرار بدین و هم بزنین تا کرم خوشون بگیره)سپس کرم رو داخل یخچال بذارین تا زماینکه کیک آماده بشهشما میتونین این کرم رو از 3 روز قبل هم آماده کنین و در یخچال نگهدارین و هروقت خواستین کیک رو تهیه و با کرم پر کنین

برای پخت کیک از حدود 20 دقیقه قبل فر رو روشن کنین و با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنین
تخم مرغ رو بزنین و با چند قطره آب یا شیر رقیقش کنین
سلفون رو از سطح خمیر جدا کنین و تخم مرغ رو با برس روش بمالین و شکر بپاشین تا کل سطح خمیر کاملا پوشیده از بلور های شکر بشه
سینی رو به طبقه وسط فر منتقل کنین و بلافاصله دما رو به 175 درجه کاهش بدین و بذارین به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر بمونه تا روش کاملا طلایی قهوه ای بشه
کیک رو روی پایه فلزی قرار بدین تا کاملا خنک بشه و به دمای محیط برسه

خامه رو بزنین تا کاملا فرم بگیره(میتونین از خامه فرم گرفته آماده هم استفده کنین) وکرم رو از یخچال خراج کنین و کمی خامه رو بهش اضافه هم بزنین تا کرم کمی نرم بشه و بعد بقیه خامه رو اضافه و با لیسک آروم هم بزنین و مخلوط کنین تا یکدست بشه

کیک رو بصورت افقی برش بزنین و با لایه ضخیمی کرم پر کنین
کیک رو بین 2 تا 8 ساعت در یخچال قرار بدین و بعد از این مدت سرد سرو کنین

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۷-۱۰-۱۳۹۳, ۱۱:۱۳ صبح
یافتن سپاس نقل قول
13 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
نسرین کوچولو, حسنا, یکتا20, Atefe joon, مریم خانومی 1, mahboube goli, 1368Sheri, z.arghavani, اسما حسینی, اتی گلی, mozhgan57, maryam_1, elina_s



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد