خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کیک تر دارچین و گردو

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
204
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 403


محل سکونت : زنجان
ارسال: #1
کیک تر دارچین و گردو
مواد لازم‌:

تخم‌مرغ: 3 عدد
شکر: 120 گرم
آرد: 110 گرم
بیكینگ‌پودر: یك‌دوم قاشق چای‌خوری
کره ذوب‌شده: 185 گرم
دارچین: 3 قاشق چای‌خوری
هل: یك قاشق سوپ‌خوری
گردوی برشته و خرد کرده: 90 گرم

مواد لازم شربت:

شکر: یك فنجان
آب: 180 میلی‌لیتر


روش تهیه:

1- قالب مربعی شكلی به اندازه 23 سانتی‌متر را چرب کنید.

2-تخم‌مرغ‌ها را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا رنگ آن روشن شود، آنگاه شکر را به‌تدریج بیفزایید و به هم زدن ادامه دهید.

3-سپس آرد، بیكینگ‌پودر و دارچین را با هم مخلوط و الک کنید و در چند مرحله به مایه اضافه كنید.
4- حالا کره و گردو را درون مایه بریزید و مخلوط حاصل را داخل قالب ریخته، صاف کنید و در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتی‌گراد به مدت تقریبی 30 دقیقه بپزید.

5- بعد کیک را روی پنجره سیمی برگردانید و شربت گرم را روی کیک گرم بریزید. اینک صبر کنید تا کیک خنک شود.

6- بعد به اندازه دلخواه برش بزنید و در ظرف مناسبی بچینید.

روش تهیه شربت:

1- شکر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا شکر حل شود.

2- سپس به مدت 5 دقیقه بجوشانید و بعد از روی حرارت بردارید.

[تصویر:  20121007161442_106302_615.jpg]
امضای marall
۱۶-۷-۱۳۹۱, ۰۵:۴۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از marall به دلیل این ارسال سپاس کرده.
z.arghavani, niloofar00



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد