خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 5 رای - 1.8 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کیک تمشک و پرک نارگیل

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,165
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 10,000


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #1
کیک تمشک و پرک نارگیل
مواد لازم برای 16 نفر:
کره 250 گرم
وانیل یک هشتم ق چایخوری
شکر ریز 275 گرم(یک و یک چهارم پیمانه)
تخم مرغ 3 عدد
بادام پودر شده 80 گرم(یک دوم پیمانه)
آرد 225 گرم(یک و دو سوم پیمانه)
تمشک 170 گرم
بیکینگ پودر 2 ق چایخوری


مواد لازم برای رویه کیک:
آرد 50 گرم(یک سوم پیمانه)
شکر 2 ق سوپخوری
کره سرد خرد شده 40 گرم
پرک نارگیل یک سوم پیمانه

[عکس: 20120822160431_.jpg]

طرز تهیه:
فر را با دمای 180 درجه گرم کنید .قالب 23×23 را چرب کنید و کنار بگذارید.
ابتدا مواد رویه کیک را آماده کنید به این ترتیب که :آرد و شکر را با هم مخلوط کرده و همراه کره داخل غذاساز بریزید و دستگاه را چند ثانیه روشن کنید تا مواد بشکل خرده نان درآید سپس پرک نارگیل را اضافه کرده و کنار بگذارید.
کیک را نیز آماده کنید به این ترتیب که :کره و وانیل و شکر را با همزن بزنید تاسبک شده و رنگ آن روشن شود تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و هر تخم مرغ را 30 ثانیه با همزن بزنید.پس از آن پودر بادام ،آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و به مایه کره و تخم مرغ اضافه کنید(این مرحله از مخلوط کردن را با لیسک انجام دهید)
سپس مایه را داخل قالب آماده شده ریخته و و سطح آنرا با پالت صاف کرده وتمشک ها را روی آن بریزید وسپس مایه روی کیک را که آماده کرده بودید ریو تمشکها بریزید. و قالب را در طبقه وسط فر بمدت 50 دقیقه بگذارید .پس از آن کیک را بمدت 10 دقیقه در قالب خنک کنید با احتیاط آنرا از قالب خارج کنید.

[عکس: 20120822160632_3.jpg]
[عکس: 20120822160725_2.jpg]

نکته:
1-اگر از تمشک یخ زده استفاده میکنید نباید بگذارید یخ آنها آب شود.
2-بهتر است اندازه تمشکها کوچک باشد تا در ته کیک فرو نود.
3-میتوان بجای بادام از فندق استفاده کرد.

منبع مجله قنادباشی
تایپ خودمhih
22-08-2012, 05:39 PM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد