خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
تور رایگان' کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 1.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کیک تمشک و پرک نارگیل

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,166
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 9998


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #1
کیک تمشک و پرک نارگیل
مواد لازم برای 16 نفر:
کره 250 گرم
وانیل یک هشتم ق چایخوری
شکر ریز 275 گرم(یک و یک چهارم پیمانه)
تخم مرغ 3 عدد
بادام پودر شده 80 گرم(یک دوم پیمانه)
آرد 225 گرم(یک و دو سوم پیمانه)
تمشک 170 گرم
بیکینگ پودر 2 ق چایخوری


مواد لازم برای رویه کیک:
آرد 50 گرم(یک سوم پیمانه)
شکر 2 ق سوپخوری
کره سرد خرد شده 40 گرم
پرک نارگیل یک سوم پیمانه

[تصویر:  20120822160431_.jpg]

طرز تهیه:
فر را با دمای 180 درجه گرم کنید .قالب 23×23 را چرب کنید و کنار بگذارید.
ابتدا مواد رویه کیک را آماده کنید به این ترتیب که :آرد و شکر را با هم مخلوط کرده و همراه کره داخل غذاساز بریزید و دستگاه را چند ثانیه روشن کنید تا مواد بشکل خرده نان درآید سپس پرک نارگیل را اضافه کرده و کنار بگذارید.
کیک را نیز آماده کنید به این ترتیب که :کره و وانیل و شکر را با همزن بزنید تاسبک شده و رنگ آن روشن شود تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و هر تخم مرغ را 30 ثانیه با همزن بزنید.پس از آن پودر بادام ،آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و به مایه کره و تخم مرغ اضافه کنید(این مرحله از مخلوط کردن را با لیسک انجام دهید)
سپس مایه را داخل قالب آماده شده ریخته و و سطح آنرا با پالت صاف کرده وتمشک ها را روی آن بریزید وسپس مایه روی کیک را که آماده کرده بودید ریو تمشکها بریزید. و قالب را در طبقه وسط فر بمدت 50 دقیقه بگذارید .پس از آن کیک را بمدت 10 دقیقه در قالب خنک کنید با احتیاط آنرا از قالب خارج کنید.

[تصویر:  20120822160632_3.jpg]
[تصویر:  20120822160725_2.jpg]

نکته:
1-اگر از تمشک یخ زده استفاده میکنید نباید بگذارید یخ آنها آب شود.
2-بهتر است اندازه تمشکها کوچک باشد تا در ته کیک فرو نود.
3-میتوان بجای بادام از فندق استفاده کرد.

منبع مجله قنادباشی
تایپ خودمhih
امضای negin.s
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
۱-۶-۱۳۹۱, ۰۵:۳۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از negin.s به دلیل این ارسال سپاس کرده.
1368Sheri



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد