تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کیک تونل
#1
[عکس: 20140505142742_3216112469_e994e92266.jpg]


مواد لازم:
برای پر کردن :

6 عدد زرده تخم مرغ
200 گرم شکر
2 بسته پودرپودینگ وانیلی + 6 قاشق غذاخوری آرد
( اگر پودرپودینگ ندارین 6 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت + 6 قاشق غذاخوری آرد + 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل رو جایگزین کنین )
شیر 4 پیمانه
250 گرم (18 قاشق غذاخوری) کره

لایه سفید کیک :
6 عدد سفیده تخم مرغ
6 قاشق غذاخوری شکر
6 قاشق غذاخوری آرد
1 قاشق چایخوری بکینگ پودر

لایه قهوه ای کیک :
5 عدد تخم مرغ
5 قاشق غذاخوری شکر
100 گرم گردو آسیاب شده
2 قاشق غذاخوری خرده نان(مغز نان باگت خشک و خرد شده)

برای رول پایه :
250 گرم گردوی آسیاب شده
150 گرم بیسکوییت ساده پودر شده
شیر 1پیمانه
120 گرم شکلات تخته ای
9 قاشق غذاخوری کره
9 قاشق غذاخوری پودر شکر

برای تزئین :
خامه فرم گرفته
بادام پرک


روش تهیه:
اول مواد پرکردنی کی رو آماده میکنیم
زرده تخم مرغ و پودر پودینگ و آرد یا نشاسته ذرت و آرد ، شکر، نصف میزان شیر رو با هم مخلوط کنین تا یکدست بشه و گلوله های آرد داخل شیر نمونه
بقیه شیر رو روی حرارت بذارین تا جوش بیاد بعد حرارت رو کم کنین و مخلوط شیر و تخم مرغ رو بهش اضافه و با همزن دستی بالونی مدام هم بزنین تا غلیظ بشه
بذارین مخلوط پودینگی خنک بشه و در حین خنک شدن هر چند دقیقه همش بزنین که روش پوسته سفت تشکیل نشه
وقتی مواد ولرم شد کره رو اضافه و هم بزنین تا حل بشه وکرم نرمی حاصل بشه
تا زمیانیکه کرم کاملا خنک بشه بقیه مراحل رو انجام میدیم:

برای هر کدام از لایه ها نیاز به یه سینی فر 9x13 اینچی نیاز دارین

برای لایه سفید ، سفیده تخم مرغ رو با شکر بزنین تا فومی بشهبعد آرد و بیکینگ پودر رو اضافه و به آرومی مخلوط کنین
مواد رو در سینی ریخته و در فر از پیش گرم شده با دمای 190 درجه قرار بدین تا زمانیکه بپزه هر چند دقیقه با خلال دندون چک کنین و به محض پخته شدن از فر خارجش کنین
.

برای لایه قهوه ای ، تخم مرغ رو با شکر خوب هم بزنین تا کرمی بشه سپس گردو رو اضافه و بعد خرده نان و سینی رو فر قرار بدین
(بهتره کیکهارو هم زمیان در فر بذارین و هرکدوم رو چک کنین تا زمانیکه پخت از فر خارج کنین)

پودر گردو، خرده بیسکوییت ، کره، پودر شکر رو با هم مخلوط کنین و شیر رو به تدریج اضافه و هم بزنین ممکنه به کل شیر نیاز نداشته باشین پس کم اضافه و مخلوط کنین تا خمیری بشه
شکلات رو بروش بنماری ذوب کرده و به مخلوط اضافه و هم بزنین تا خوب مخلوط بشه(بهتره با دست مخلوط کنین)
حالا خمیر رو به شکل نیمه استوانه روی ظرف مورد نظرتون پهن کنین و با دست کاملا فرم نیمه استوانه رو بهش بدین
یه لایه از کیک سفید رو ببرین و روی خمیر قرار بدین
نیمی از فیلینگ رو روی لایه سفید پخش کنین و حالا یه لایه سفید دیگه و بعد لایه قهوه ای و باز باقیمونده لایه سفید
روش رو با خامه فرم گرفته و بادام پرک تزیین کنین و بذارین در یخچال تا خوب خنک بشه و بعد برش و سرو کنین

میتونین جای لایه هارو به دلخواه عوض کنین


[عکس: 20140505142759_3216973352_b0981cb293.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }