تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کیک تیرامیسو
#1
[عکس: 20141026010845_Tiramisu.jpg]


مواد لازم:
برای کیک اسفنجی :

3 عدد تخم مرغ
2 قاشق غذا خوری آب سرد
1 پیمانه شکر دانه ریز
1/2 پیمانه آب گرم
1 و 1/4 پیمانه آرد سفید قنادی
کمی کرم تارتار
1/2 قاشق چای خوری نمک
1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
1/4 قاشق چای خوری عصاره بادام (دلخواه)

شربت تیرامیسو:
1 پیمانه آب داغ
2 و 1/2 قاشق چای خوری پودر اسپرسو فوری

کرم تیرامیسو :
2 پیمانه خامه
3 عدد زرده تخم مرغ
¼ پیمانه شکر
1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
450 گرم پنیر ماسکارپونه


روش تهیه:
برای کیک :

فر رو با دمای 160 درجه سانتیگراد روشن کنین
2 تا قالب 18 سانتی رو با کره کاملا چرب کنین و یا با کاغذ روغنی کاملا بپوشونین
آرد رو الک کنین و کنار بگذارین
زرده تخم مرغ و آب سرد رو با همزن بزنین تا حجمش دو برابر بشه و بعد شکر رو اضافه و بزنین تا کرمی بشه
به آرامی آب گرم رو اضافه کنید و همچنان به همزدن ادامه بدین
آرد رو اضافه و فقط تا زمانیکه مخلوط بشه به همزدن ادامه بدین

در یک کاسه جداگانه سفیده تخم مرغ رو بزنین تا زمانی که کف آلود بشه و بعد کرم تارتار رو اضافه و به هم زدن ادامه بدین تا فومی بشه و فرم بگیره
به آرامی نیمی از سفیده تخم مرغ رو به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه و فولد کنین و بعد باقی رو اضفه و باز با لیسک فولد کنین تا سفیده از بین نره بعد اسانس وانیل و بادام رو اضافه و کمی مخلوط کنین

مواد رو در دو قالب به میزان مساوی ریخته و برای 30 دقیقه در فر قرار بدین بعد با خلال دندون چک کنین و وقتی از گخته بودن کیک مطمئن شدین قالبهارو از فر خارج کنین

قالب ها رو به مدت 5 دقیقه روی پایه فلزی قرار بدین تا کمی خنک بشن و بعد برگردونین روی پایه و از قالب جدا کنین و اجازه بدین کاملا سرد بشن

[عکس: 20141026005625_IMG_1863.JPG]

برای شربت:
آب جوش و پودر اسپرسو فوری رو ترکیب کنین و اجازه بدید کاملا سرد بشه

[عکس: 20141026005647_IMG_1866.JPG]


برای کرم:
زرده تخم مرغ هارو بزنین شکر و عصاره وانیل رو اضافه و به همزدن ادامه بدین تا کرمی بشه بعد پنیر ماسکارپونه رو اضافه و خوب مخلوط کنید
در یک کاسه جداگانه خامه رو بزنین تا سفت و فرمدار بشه و بعد به آرومی با مخلوط پنیری ترکیب کنین

[عکس: 20141026005907_IMG_1861.JPG]

سرهم کردن کیک:
هنگامی که کیک سرد شد هر کیک رو با برش افقی به دو لایه تقسیم کنین
با برس روی یک لایه کیک رو به خوبی با شربت خیس کنین

[عکس: 20141026010238_IMG_1870.JPG]

کمی کرم روی کیک پخش کنین و لایه بعدی کیک رو قرار بدین و باز مراحل قبل رو تا آخرین لایه تکرار کنین

[عکس: 20141026010528_IMG_1871.JPG]

دور و روی کیک رو با باقیمانده کرم پوشش بدید و برای تزیین از تراشه شکلات استفاده کنین

[عکس: 20141026010803_IMG_1945.jpg]


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
(۱۸-۱۱-۱۳۹۳, ۰۹:۵۴ ق.ظ)negah69 نوشته:  گيسوجان ميشه كرم تارتاراستفاده نكرد؟؟
باكيك اسفنجي معموليم ميشه درست كرد؟؟
-عزیزم کرم تارتار برای پایداری سفتی سفیده تخم مرغه
میتونین بجاش از نصف قاشق چایخوری آبلیمو استفاده کنین

-بله عزیزم میشه
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#3
کیک تیرامیسو، تشکر فراوان از ترلان کافه عزیز
[عکس: 20150717200722_IMG_201507176213-1.jpg]
پاسخ }
#4
عاااالی بودا111 یعنی خیلی خوشمزه بود3
من دوتا کیک اسفنجی ساده و شکلاتی با دستور شف طیبه درست کردم و واسه کرمش هم از ترکیب ماسکارپونه و خامه استفاده کردم، مهمونام خیلی خوششون اومد و دستورشو گرفتن16فقط تزیینش چون وقت نداشتم خیلی عجله ایی شد20
[عکس: 20150807230000_DSC_2544.JPG]

[عکس: 20150807230234_DSC_2545.JPG]

[عکس: 20150807230322_DSC_2565.JPG]
[عکس: 20150713015122_sayna.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
(۱۶-۰۵-۱۳۹۴, ۱۱:۰۰ ب.ظ)♥رها خانومی♥ نوشته:  چطو روی کیک صاااااااااف شه مث کیکای بیرونی شه؟؟؟؟
عزیزم سوالای مربوط به کیک و شیرینی رو اینجا بپرسین
[عکس: 20160413164628__DSC0183.jpg]
پاسخ }
#6
[عکس: 20150827182409_8046238618_71e7af0898_z.jpg]


مواد لازم:
1 عدد کیک اسفنجی ساده
170 گرم خامه فرم گرفته
80 گرم شکلات چیپسی ریز یا رنده شکلات

خامه پنیری:
پنیر خامه ای یا پنیر لبنه 250 گرم
خامه صبحانه 200 گرم
پودر ژلاتین 1 قاشق غذاخوری
آب 2 قاشق غذاخوری
پودر شکر الک شده 90 گرم

روش تهیه:
در یک کاسه کوچک آب بریزید و پودر ژلاتین رو روش بپاشین و بذارین اسفنجی بشه سپس روی کتری آبجوش قرار بدید تا خوب حل بشه و مایع شفاف بشه

پنیر خامه ای و شکر رو با همزن حدود 5 دقیقه هم بزنین تا کاملا پوک و سبک بشه
خامه و ژلاتین رو هم 5 دقیقه هم بزنین و سپس با پنیر ترکیب و بار با همزن بزنین تا یکدست بشه

شربت قهوه:
80 میلی لیتر اسپرسو(سرد)(ترکیب پودر نسکافه و آب جوش)
1 قاشق مرباخوری عصاره وانیل

روش تهیه:
آب جوش رو با پودر نسکافه مخلوط و بعد از خنک شدن با عصاره وانیل ترکیب و کنار بگذارین


روکش کیک با بادام کاراملی:
بادام 120 گرم تست (170c حدود 5-7mins)
شکر 160 گرم

روش تهیه:
بادوم هارو به مدت 5 تا 7 دقیقه در سینی فر ریخته در فر از پیش گرم شده با دمای 170 درجه قرار بدید تا تست بشه یا روی شعله متوسط در ماهیتابه تفت بدید

سپس در یک سینی کاغذ روغنی بندازین بادومهارو روش بریزین و صاف کنین
[عکس: 20150827182608_8046239424_4abf285aa5_z.jpg]
[عکس: 20150827181625_8046239216_1fb1374d5a_z.jpg]

شکر رو در شیرجوش ریخته روی حرارت ملایم قرار بدید و هم نزنین و بذارین کم کم کاراملی بشه وقتی به رنگ قهوه ای روشن در اومد از روی حرارت وردارین و روی بادومها بریزین و اجازه بدید سرد و سفت بشه و سپس با چاقوی بزرگ تیزی کاملا ریزش کنین

سس توت فرنگی:(اختیاری)
توت فرنگی تازه، خرد شده 100 گرم
آب 1/2 پیمانه
شکر 30 گرم

روش تهیه:
در ظرفی آب و توت فرنگی رو روی حرارت بالا قرار بدید تا جوش بیاد سپس شکر رو اضافه و هم بزنین تا شکر حل بشه روی حرارت به کمک گوشتکوب برقی مواد رو پوره کنین و 5 تا 7 دقیقه رمان بدید تا کمی بجوشه و غلیظ بشه


سرهم کردن کیک تیرامیسو:
کیک اسفنجی رو به 3 قسمت افقی تقسیم کنین
قسمت پایینی رو در سینی دلخواهتون قرار بدید و با نیمی از سس قهوه مرطوب کنین سپس نیمی از کرم پنیری رو روش ریخته و صاف کنین
و روش شکلات بریزین

لایه دوم رو قرار بدید با باقی شربت قهوه مرطوب و سپس نیم دیگر کرم پنیری پوشش بدید و روش شکلات بپاشین

لایه آخر کیک رو قرار بدید و با کمی فشار لایه هارو به هم فشرده کنین و برای کل طول شب کیک رو در یخچال قرار بدید

بعد از طی این زمان کیک رو از یخچال خارج کنین با خامه روکش کنین و کل سطح خامه رو با بادام کاراملی پوشش بدید
کیک رو برش بزنین و با سس توت فرنگی سرو کنین

[عکس: 20150827182332_8046238960_1a8c934b81_z.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#7
با کیک قهوه
[عکس: 20151204112536_IMG_3946.JPG]
Flowerysmile
پاسخ }
#8
با كيك شيفون شكلاتي درست اش كردم كه خيلي خوشمزه شد .دردسرش از ليدي فينگر كمتر اما نتيجه اش عااالي
[عکس: 20160623093043_.jpg]
خوشحال ميشم از فروشگاه ني ني هاي ايراني بازديد كنيد.83
لينك كانال تلگرام:
http://tlgrm.me/joinchat/Cfh5-D7SNu2WaypUh8IQbg
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#9
طفلي ايشون بد عكس ان.شرايط براي عكاسي هم نبود.خلاصه هول هولي تزيين كرديم و عكسيديم و دست صاحب اش سپرديم

[عکس: 20160705073145_.jpg]
خوشحال ميشم از فروشگاه ني ني هاي ايراني بازديد كنيد.83
لينك كانال تلگرام:
http://tlgrm.me/joinchat/Cfh5-D7SNu2WaypUh8IQbg
پاسخ }